90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Marina.S.S., не се притеснявай да задаваш въпроси и да се допитваш до форума, нали точно това му е целта. И аз знаех /УЖ/, че фъстъците са ядки, ама се ядат в деня на бобовите, пък в плодовия изключих...ако бях питала преди това, сигурно днес щях да отчета минус сутринта. Учим се един от друг и си помагаме, за да може всеки от нас да постигне желаните резултати Simple Smile

Хубава вечер, момичета...аз се надявам цикълът ми да се появи скоро, защото се чувствам като балон пълен с вода Laughing

# 151
Отчет :
З : Купичка череши
О: Пица
В: Кремче с вафла

# 152
Добро утро! Hug
Тази сутрин кантара е в настроение Laughing Laughing след вчерашния белтъчен -1кг, от който си бях свалила 500гр, но през въглехидратния си ги бях качила Grinning Crazy
Днес менюто ще ми е:
з-кафе и 1куп.череши
о-400гр царевица на пара
в-200гр царевица на пара,1краставица,1домат с оцет и чубрица Mr. Green
Лек и минусов ден  Hug

# 153
  • София
Оживях след първи воден, днес не ми се вижда толкова страшно и съм горда със себе си. За пръв път в живота си изкарвам повече от 24 часа само на вода.

Да питам каква царевица ползвате замразена, от консерва или как? Аз я избягвах досега, а пък я обичам, ще ми е от полза някой съвет.

Успешен ден на всички!

# 154
Поздравления Yana_a_n! Hug
Аз ползвам замразена царевица и е правя на пара.. Тази от консерва (поне аз,която съм виждала) е със съдържание на захар - сладката царевица за друга незнам от консерва Mr. Green

# 155
  • София
Поздравления Yana_a_n! Hug
Аз ползвам замразена царевица и е правя на пара.. Тази от консерва (поне аз,която съм виждала) е със съдържание на захар - сладката царевица за друга незнам от консерва Mr. Green

Peace

# 156
Лелеее, какво правите виеее?  Laughing - 11стр.

Аз да се отчета след воден ден. Всичко мина добре, с изключение на това, че се наложи да пия осцилококцинум на често.

Но ето и резултата след 1 цикъл:
Аз: 
                        84 кг. ==>            77 кг.
 Wink"талия" :       99 см. ==>            93 см.
      ханш:         111 см.==>            105 см.
      бедро         64 см.  ==>            61 см.   

Мъжът ми (само килограмите ще напиша): - 9 кг.                                               

# 157
Да се присъединя към фиданките Simple Smile
От вчера започнах! Дано няма много изкушения около мен, ще ви чета редовно, за да се надъхвам.
Имам само 7 кг за смъкване, но понякога последните 7 се оказват най-трудни  Mr. Green

# 158
  • София
Здравейте Simple Smile
И аз оцелях след първи воден....  Peace Резултата е минус 1.1кг. Но вярвам, че е само временен Simple Smile едва ли и утре сутринта ще показва толкова кантара  Laughing

# 159
  • София
Добро утро и от мен   bouquet

Днес
З: чаша зелен чай, по-късно кафе и ябълка
О: Ориз с зеленчуци
В: Същото, но половината.

Вечерята се старая да я ям най-късно до 18:30.

Хубав ден.

# 160
Привет предстартово за първи воден/днес плодов/. Плувкини за утре?!
Карам си режимно, пия си водицата и резултатите са налице. Ще дам отчет след водния.

# 161
След вчерашния плодов, кг са същите, вероятно заради МЦ! Успех на всички нови момичета!

# 162
Добро утро! Днес съм на въглехидрати:
З: Кафе и череши
О: Макарони с доматен сос
В: Салата, сладолед и парче шоколад.

# 163
ДОБРО УТРО!

Няколко пъти започвах и не стигах до никъде.Всеки ден ви чета и се възхищавам на
резултатите ви, реших че и аз мога да постигна нещо за себе си.От вчера съм на режима започнах
от 68,1 кг., тази сутрин 67,6кг.което си е от ходене до тоалетна според мен заради многото вода.
Менюто за днес:З-ягоди, О и В салата от домат, краставица и царевица.
Споделянето на менютата е много полезно и се надявам да ме коригирате когато греша.

Желая на себе си и всички воля и успех!

# 164
  • sofia
Днес при мен е ден 3ти -въглехидратен.
Не искам да ям сладко, може ли филийки черен хляб със лютеница например?
Спагети само с доматен сос не са ми вкусни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт