90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте чета постоянно темата и ми е много интересна следя вашия прогрес от който съм възхитена но не мога да не отчета мнението на въпросната дама ФИОНА . Дразнил ви тонът на НАНА и така нататък . Позволих си да прегледам постовете на Нана и видях че е започнала да пише от февруари миналата година в тази тема. През цялото това време тя е помагала на всички с нещата които знае и и е давала съвети без да мърмори НО идва поняга в повече когато хората БЕЗ ДА ПРОЧЕТАТ ПЪРВАТА СТРАНИЦА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЕДНИ И СЪЩИ ПОСТОЯННО и въпреки всичко отговарянето продължава. Аз като човек който се опитах да направи диетата но не успях с прочитането на 1 страница нещата ми станаха доста ясни тъйкато тя е реформирана и там стоят най - важните неща от диетата . А да се дъвкат едни и същи неща които ясно ги пише на първата страница не е приятно . А за тонът й тя ще подмине въпросния постинг но на следващия ден ще започнат ама аз не свалям- един свали 20 а аз само 2 кг за същото време И още нещо това да казвате как изглежда някой не смятам че е ваша работа , жената се е престрашила да сложи снимките си за да ви стимолира а някой хора да убиждат е недопустимо. А въпросът за кожата както е пуснато в погорния линк ако сваляш постепенно няма да имаш проблеми особено ако тренираш. Ето ви линк да видите преобразяването на една жена която е била много пълничка а сега изглежда страхотно без увиснала кожа . http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4&feature=related Извинявам се за дългия пост но неможах да се сдържа . Продължавайте в същия дух момичета сигурна съм че ще преборите килограмите няма значение дали са -  5-10-50 и нагоре  Hug  bouquet

# 676
Ехее, голяма забава пада тук.  Laughing 
Sunika, по-спокойно, момиче. От зелевата супа дойде да укротяваш фиданките ли?
Момичета, много се вживявате. Всеки да си спазва режима както намери за добре. За негова сметка си е.
Днес - гадни варива. Бобец за обяд. Вечерята ще я мисля в по-късно.

# 677
skica не смятам да укротявам никого просто изказах мнение  Mr. Green Joy  Wink

# 678
Здравейте, дами! Е, и тази темичка май е към края...Много сме бързи! Днес плодове: ягоди, череши, 2 ябълки и лимони...любимият ми ден! Успешен и ползотворен ден!...И успокойте малко страстите, трябва да ни е приятно все пак, нали?

# 679
sunika -жената от линка ,освен диета ,е и тренирала мнооооого,както е видно.
Аз не съм свалила толкова много кг като Нана, просто,защото нямам толкова излишни(и дано никога не ми се наложи).
 Смея да твърдя,че не съм толкова стриктна в почивката,що се касае до разделното хранене. Но затова пък тренирам редовно и правя разтоварващи дни. Ям плод за закуска и вечерям преди 20 часа. И вече почти 2 месеца след диетата си задържам с лекота килограмите.
Това моят опит с диетата и почивката,ако някой се интересува. Интересно ми е и Клише до къде я е докарала. Ако следи темата,нека бъде така любезна да сподели.

# 680
Момичета, кажете ми моля ви как са пресметнати тези 90 дни newsm78
Нали всеки 28 ден е воден-трябва да има 3 водни дни. Три цикъла по 28 дни ли са?
Колко цикъла по 4 дни са?

# 681
Smile  загледах се в снимките ти - колко си висока, защото за тези кг изглеждаш доста добре, аз съм 170, а на 63 кг приличам на... #Crazy може би някой път и аз ще пусна снимки

Висока съм 164см. и не е въпроса да изглеждам просто добре. Важното за мен, както и за всички тук предполагам, е да се чувствам добре в кожата си.

Точно така качих 10кг. за една зима - първо се примирих с 1-2кг. и малко коремче, после с още 1кг и нови наченъци на паласки... И ето, че килограмите в плюс станаха 10, коремчето не е малко, а се гъне като на човечето на Мишелин като седна... И не се чувствам добре когато се погледна в огледалото.

Колкото до това как отслабнах преди няколко години - с промяна на хранителнияте навици - в подписа си съм го написала - Не диета, а нов начин на живот. Не съм гладувала и не съм спортувала. Освен ако не броим за спорт "упражненията" с приятеля ми Laughing

Затова се включих тук при вас - защото въпросът не е просто да сваля 10 килограма - мога да го направя и за 2-3 седмици. Въпросът е да вляза отново в режим "здравословно хранене", защото тази зима изоставих част от установените си в последните години навици. Най-важния момент поне според мен е ранната вечеря - не по късно от 19:30ч...

И говорейки за режим - отчитам почти режимно начало на деня:

З: Кафе, за жалост без плод - бях си проготвила и ябълка, от сутринта до 13ч. имах ужасно много работа и не ми остана и секунда време.

О: Зелен боб /на яхнийка/ с малък пълнозърнест земел.

В: За сега планирам задушени картофи "собствено производство" - пресни картофи от градината на баба, задушени с много малко мазнина и с копърче... Не мога да ям боб и на вечеря - след малките порции от последните два дни стомахът ми още след обяда е недоволен и се страхувам от отмъщение  hahaha Crazy

# 682
  • Пловдив

След вчерашният плодов -900гр, но вчера май прекалих с плодовете, за малко да се наям и с друго, от нерви разбира се /оказа се, че след свършване на майчинството ще ме съкратят/, но издържах! Преди как се освинвах като бях нервна, не е истина!

Хубав ден на всички!

Не могат да те съкратят, преди детето ти да навърши 3 години !!!!! Но това е за друга тема, така че продължавай си диетата и да не ти пука. А понякога всяко зло е за добро.

Иначе - зкуска - 1 круша и кафе, обяд - бисквити Хогаренас, салата от домат и краставица и малко варено жито, нали е задушница, вечеря - пак бисквити, салата и топка сладолед

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 16:49 от dundi73

# 683
АААААААА днес явно сте повече на воден ден  Wink и сте решили да се гризкате една друга  Grinning

Да се отчета:

з: нямах никакъв плод, та затова не я направих
о: изпеках си от полуготорите хлебчета с чесън и магданоз ( 0,170гр са )
в: уредила съм ходене на пица и се надявам да ги правят от "нашите" пици много вкусни

# 684
Момичета, кажете ми моля ви как са пресметнати тези 90 дни newsm78
Нали всеки 28 ден е воден-трябва да има 3 водни дни. Три цикъла по 28 дни ли са?
Колко цикъла по 4 дни са?
D_e_s_i_t_o, видях, че никой не ти е отговорил, затова реших аз да го направя, въпреки че спазвам режима само от 16 дни. Simple Smile Преди всеки воден ден има 7 цикъла от по четири дни, което прави 28 дни. 29-ият ден е воден. Т.е. три пъти изкарваш по 28 дни и след всеки двадесет и осем дневен цикъл имаш воден ден(макар по моите сметки това да прави 87дни, а не 90). Дано не съм в грешка и дано съм ти била от полза.  Hug

# 685
Eдин цикъл е 29 дена,а три цикъла са 87 дена.Но след последния воден има още една четворка,така че всъщност диетата е 91 дена. Simple Smile

# 686
момичета, имам въпрос4е.
От днес ме лоб венеца и имам проблем със зъб. Зъболекаря ми предписа АБ. По принцип не понасям добре хапчета. Утре ми е плодов ден и се притеснявам ако съм само на плодове и з. дали ще се чувствам добре. Някой бил ли е на АБ и как се отразява това?
Отчет за днес-
з- плод
о- пърленка и задушени зеленчуци
в- мисля пърленка с лютеничка

# 687
момичета, имам въпрос4е.
От днес ме лоб венеца и имам проблем със зъб. Зъболекаря ми предписа АБ. По принцип не понасям добре хапчета. Утре ми е плодов ден и се притеснявам ако съм само на плодове и з. дали ще се чувствам добре. Някой бил ли е на АБ и как се отразява това?
Отчет за днес-
з- плод
о- пърленка и задушени зеленчуци
в- мисля пърленка с лютеничка
Само ти знаеш как се отразяват лекарствата на организма ти. Каквото и да ти споделят момичетата тук ще бъде за тях и техния организъм. Затова моят съвет е да пробваш на плодове и зеленчуци,а ако се наложи, да хапнеш нещо по-стабилно. Но не мисля,че за един ден ще се случи нещо. И аз мислех  ,че няма да издържа водните дни,защото ми пада много кръвното ,ако не ям,но успях. И ,колкото и нескромно да звучи,съм горда от себе си. Защото успях да издържа цели 90 дни на диета,въпреки всички мероприятия ,на които бъх и ,които карах само на вода. Не искам да обиждам никого,но ми се струва ,че някои момичета тук просто си търсят оправдания и причини да нарушат диетата. Важна е мотивациятаи желанието. Успех  Hug

# 688
Ами да, така си е. Ще пробвам с пл. и зел., и ядки...

# 689
Здравейте, фиданки! За днес:
З - топла вода с мед, кафе, плода го пропуснах
О - 2 банана
В - 2 ябълки

Embarassed Прегреших и с 5 сладки! Мъжът ми донесе 3 вида и не се сдържах. Въпреки прегрешенията ми обаче, кантара все още продължава да отчита минуси.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт