Шоколадов сладкиш с майонеза - 2

• 83 611
  • 546
  •   1
Отговори
# 15
това е единствения сладкиш, на който не правя никакви свободни съчинения, освен още шоколад (ов ганаш) между блатовете  Peace
Хапке, златна си   bouquet

# 16
Аз си го правя по старата рецепта,но блата ми остава все малко сух.Мисля този път да го сиропирам леко със сироп с някакъв алкохол?Какво мислите вие?

# 17
Деси, пробвай да гопечеш две-три минути по-малко.
Пепи,   bouquet

# 18
  • забравих си мисълта...
Аз си го правя по старата рецепта,но блата ми остава все малко сух.Мисля този път да го сиропирам леко със сироп с някакъв алкохол?Какво мислите вие?

Може, на шоколада му пасва алкохол, но тогава не е за деца и за шофьори Simple Smile.
Можеш евентуално да опиташ с подсладен портокалов сок само, но може да му прибавиш и малко коняк или ром, ако не е и за деца.
P.S. Сладка Хапка ме е изпреварила Simple Smile.   bouquet

# 19
  • ГОре на черешата...
Я да не ви изпусна аз Wink...и нещо за ягодов крем прочетох, ох, дали ще си вляза в банския с вас Crazy...

# 20
И аз да се  запиша.Сладка хапка    bouquet благодарности за прекрасната рецепта.

# 21
следя за идеи за любимия ми сладкиш  Heart Eyes

# 22
  • Марс
И аз да се цопна.

# 23
Ето за рожден ден с малко размазано "Ч"  Grinning

# 24
Това е един от любимите ни слкадкиши Stuck Out Tongue От как се ровя из този форум ,той ни е фаворит:)става великолепен !!!!!!!!!!!!!Поздрав за авторката:)

# 25
Ето за рожден ден с малко размазано "Ч"  Grinning

Чудесно е станало.  Simple Smile  Ох, че ми се дояде.  Blush  Едно парче насам, моля!  Grinning

Тъкмо скоро пак имам повод да го спретна на торта.  Hug

# 26
  • Русе
 Изгорих го. Падна ми ключа с градусите на фурната и не съм уцелила печенето. Сега си го стържа от товичката за мъфини, но на никого не мога да сервирам.  Cry

# 27
ИЗБЕРИ ТОВА, КОЕТО НЕ Е ИЗГОРЯЛО, НИЩО, ЧЕ НАТРОШЕНО, СЛОЖИ В ИНДИВИДУАЛНИ ЧАШКИ. ЗАЛЕЙ ОТГОРЕ С КРЕМ.  ПО ИЗБОР. МОЖЕ И ПО СРЕДАТА ДА СЛОЖИШ НЯКАКЪВ КРЕМ. ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА "СЕРВИРАШ" Peace /ИЗВ. ЗА КАПС.ЛОКА, НО АКО ГО СМЕНЯ, ПОСЛЕ ЗАБРАВЯ ДА ВЪРНА, А РАБОТЯ  Blush

# 28
  • Русе
 Пепи, тещо такова ще направя. Само че с оцедено мляко и сокче от компот го замислям. Малкия от сега го отписвам от менюто. Но пък за гости става.  Twisted Evil

# 29
Привет! Наскоро изчетох доста от 100-те страници, но не съм се наканила още да направя сладкиша. Определено ме заинтригува обаче... вкъщи много обичаме  шоколад. Съвсем скоро ще се отчета и аз!

Общи условия

Активация на акаунт