Шоколадов сладкиш с майонеза - 2

• 84 007
  • 546
  •   1
Отговори
# 300

За майонезата - домашна?

Познай кой го мързи  Embarassed

# 301
  • София
Ох,Естелче,бая се посмях с разказа ти,е всеки първи път е застрашен от гаф,но като им хванеш цаката стават  Joy И на мен в началото ми прозвуча като "манджа с грозде" но една съфорумка така ме нави,че се реших да пробвам  Mr. Green Вкъщи обра точките.
 Какаото на д-р Йоткер се оказа супер сполучливо за целта.
 Ето ги и моите кексчета и тук да ги представя:

Скрит текст:

# 302
  • Miami
Вчера правих сладкиша за РД на мъжа ми. Получи се доста мокър, малко тип браунис, но пък вкусен и гостите много го харесаха, искаха дори допълнително  Simple Smile Питаха ме за рецептата и когато започнах да я казвам разбрах, че в бързините и благодарение на двамата ми "помощници"    съм сложила само 1ч.ч. брашно  Crazy  Въпреки това, пак стана страхотен  Grinning  Отново благодаря за чудесната и лесна рецепта   bouquet

# 303
  • При децата ми
Вчера правих сладкиша за РД на мъжа ми. Получи се доста мокър, малко тип браунис, но пък вкусен и гостите много го харесаха, искаха дори допълнително  Simple Smile Питаха ме за рецептата и когато започнах да я казвам разбрах, че в бързините и благодарение на двамата ми "помощници"    съм сложила само 1ч.ч. брашно  Crazy  Въпреки това, пак стана страхотен  Grinning  Отново благодаря за чудесната и лесна рецепта   bouquet

Ти една чаша брашно, пък аз какаото забравих да сложа! ooooh! hahaha Ама пак не остана де! Crazy

# 304
  • гр.Русе
 По вкусно нещо до сега не съм яла.Вчера направих мъфини и до вечерта нямаше и помен от тях.

# 305
Току що изпекох сладкиша, но страшно много ми се изду....

# 306
Здравейте.Мисля тези дни да пробвам да направя сладкиша и имам въпрос-отгоре и отдоло ли трябва да са включени реотаните,или само едните?

# 307
отгоре и отдолу, освен ако фурната ти си има някакви особени особености  Grinning

# 308
Сладка хапка,благодаря Simple Smile Фурната е много стара Раховец.

# 309
Сладка хапка,благодаря Simple Smile Фурната е много стара Раховец.
И моята е подобна.
Да, и двата реотана трябва да работят, но е възможно да има разминаване във времето.
Времето в рецептата за моята стара малка печка не важи.  no И двете са печени по 20 мин на 170 градуса. Пробвах с клечка. Като излезе суха, ги махах.
Добре изпечени са и леко мокри отвътре. Перфектни са!

# 310
Мерси,Естел  Simple Smile Ще го имам в предвид.

# 311
  • в рaя
Този сладкиш го правя много отдавна - и като мъфини, и като блат за торта. Онзи ден реших пак да го направя, но го промених леко - отрязах горния край на сладкиша и го натруших на трохи. Разтопих на водна баня шоколад и масло и с едната част намазах сладкиша, другата смесих с трохите и орехи и ги сложих върху сладкиша. Използвах 3 шоколада, следващия път ще сложа и стафиди, парчета шоколад с пълнеж и може малко прясно мляко (тези неща ги взех от друг сладкиш). Много вкусно и още по-шоколадово.

# 312
страхотна идея....и аз онзи ден четох рецепта за Дълбана торта,чийто принцип е същия-да се отреже капаче,да се натроши,да с есмеси с шоколад и мляко и т.н. Ще се пробва Peace

# 313
  • Fort Worth, TX
Май само аз не съм го правила този сладкиш.Самата мисъл за майо вътре ми идва в повече.Обаче ще го пробвам.Гледам всички го правят редовно и се унищожава бързо значи се харесва.

# 314
Май само аз не съм го правила този сладкиш.Самата мисъл за майо вътре ми идва в повече.Обаче ще го пробвам.Гледам всички го правят редовно и се унищожава бързо значи се харесва.

Креми Анев, майонезата по принцип е яйца и мазнина, все неща, които се слагат в сладкишите. Е, в купешката има и още екстри, но някъде из темите момичета бяха го правили и с домашна. Просто става доста по-лесно и бързо, отколкото да разбиваш яйца, да делиш жълтъци от белтъци евентуално и т.н. И, разбира се, страшно вкусен е! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт