По другия въпрос - като ми кажат така директно им казват да не я закачат и стоя и й гледам сеира. Като се потръшка малко я приканвам да стане, да пие вода или да я гушна и ни лук яли, ни лук мирисали.

Друго си е човек да може да си носи дрехите егати... последната ми цел са така наречените "кльощави дънки" 

Едва ми издържат нервите! Искам да я науча, но ми е трудно да я оставям гладна... Знам, че сте давали много съвети, но ако на някоя й хрумва някоя хитрина, ще съм благодарна отново да сподели.

, но този не стига че още виси на цица, ами и се изживява на бебенце кото си върши работата в пампито все още 
На пазар ходи детето и пее на доматите от сърце и то всеки ден по 2 пъти отивайки на разходка и връщайки се към къщи 
Кво ще става като тръгнем, не знам 
Ето меееее,ние попътешествахме малко на село.Татито е отпуска и те така,аз уж нова работа ама и остана в миналото.както и да е няма да разправям да се ядосвам.

Ох то хич не е смешно,не знам от къде е решил че може да прави такива неща,като ние не сме го удряли.
Аааа и хапе от няколко дни ако реве за нещо и го гушнеш лелеее пази се че хапеее.
И гърнето отказва и те така... 
.Я издай трика 

Не му е практика, а по скороизключение от правилото. Става около 8 почти всеки ден 
от нас и приятен ден

Притесних се, че си шикирана и реших и аз да пиша нещо
Тея сополи и тая кашлица нямаха край. Добре че само с това се разминахме.

Даже след срещата на Усоето ми вика "приятно съм изненадан, че всички са нормални"
А иначе интернетът му изкарва заплатата, ама. Препоръчани теми