Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За гърнето да кажа и аз - продължава да си ходи по голяма нужда в гърнето. Дали я целя или е схванала незнам. Вчера пратих разузнавачи в Кауфланд за тези гащи на промоция, ама не разбрах това гащи за приучване към гърне ли са? Пише памперси за ходещи деца  newsm78

Нея - Инката така реагира като види трамвай и задължително трябва да чуе думата от мен, за да се успокои  Laughing

JR и Инчето така казваше като вършеше работата и мен ме беше страх да не я сецна нещо.

# 211
Вес, това са си памперси, но не са с лепенки, а като гащички. Тези, за които някоя мама беше споменавала преди време са памучни гащички, които са уж непромокаеми: http://family-bg.com/prX_1642.htm, http://www.shtarkel.com/products/2622-pelena-za-otkazvane-ot-pampers.html

# 212
Привет и от мен,малчо си зануна сам както си играеше..еее дойде и това време за мен hahaha

Говоренето - уффф така са момите,раждат се бърборанки.Е не че няма момчета дето не приказват повече от Мишко.Ама искам и моето мишле вече да бърборка повече.Като чета чак и изречения че съставят бошкеее отчайвам се.Е аз си знам че със всяко дете е различно де ,ама все пак.
Кофтито е че тук майките са си заформили групички и хе допускат никой.То вярно че децата си играят общо,ама все пак.Някак си окупират някой пясъчник и няма достъп.И как детето да е сред деца и да започне да бърборка.А и още повече след вчера имахме страшна случка в един пясъчник.Едно дете на около 3-4г. изведнъж се спусна към Мишко и го хвана с две ръце за вратлето да го души.Добре че бях до него,бързо му хванах ръцете и го дръпнах на страни(макар че не знам как успях да го направя като сърцето ми слезе в петите).Майката го нашляпа и навика,нямах сили д да и кажа че с този и метод няма да предотврати тези му действия..но както и да е.Гушнах Мишко той не рева нито мрънка.Мислех си че не е разбрал какво става..е даа ама не.Днес бягаше от децата,тръгнеше ли някое към него и той все идваше тичешком към мен.Жал ми стана,ще му мине ама е гадно,как се е изплашил.

Памперси -  знам за вредите от тях,обаче как да го откажа от тях като както вече писах той бяга от гърнето,не иска и на тоалетната.Днес ще пробвам както ме посъветва Писихриси да пишка на канала .т.е на сифона да видим.

Момичета като споменахте за гледането през прозореца..та се сетих да ви питам - как успявате да пътувате по дълги разстояние с малчовците,с какво ги занимавате?Хайде като е нещо градско Мишко си гледа през прозореца,обяснявам му това онова.А и да не го закачам той си гледка.Но като тръгнем за село и изтрайва половината път и после е ужас.Аз сядам да шофирам а той седи в скута на баща си( за мой ужас,страх ме е да не е в стола с колани) и те така.Баща му нещо му говори занимава,а и самото седене в тате си е супер.Ама не става така,не ме е страх от катаджии,а от по рязко спиране.С играчки не става номера,става ама за кратко.

Нейче съжалявам че пак е болна Евичка,скоро да оздравява и повече хич да не се връщат тези болести при вас. Hug Ама защо така толкова преболедува тя Thinking,милата нагушкай я. Hug

# 213
Mia, твоя пост все едно аз съм го писала - всички момчешки проблеми си ги имаме и ние, че и сме по-зле от вас в някои отношения. Моя "мамник" признава само мен, и съответно в колата е покатерен върху мен и си посуква от скука... Вече няколко месеца говори само апъм и бъпъм и абвабвабва, иначе пишка понякога - маха гърнето, сяда на плочките и се наслаждава как около дупето му става локва, след което почва да пляска и размазва навсякъде..  #Crazy А пък до пясъчник дори и не припарва, изобщо няма желание да си играе с другите деца или с играчките им, няколко пъти вече ми се случва по-голямо дете да му вика "Па", т.е. да го стресне и моя като ревне....ужас е...
Ммдааа, друго са си момиченцата, ненапразно са го казали хората...  Flutter

# 214
  • София
Привет!

За памперсите    моя дребосък като му е пълен памперса са съблича като започва от обувките, сваля чорапите, панталонките и накрая памперса, след това си отваря шкафа и си го изхвърля. Вади един нов от скрина и ми го носи да го сложим. После отива в банята, взима легена, слага го пред мивката качва се и ме вика да мием ръцете. Слиза бърше се в кърпата и връща легена на мястото. Явно вижда какво правя аз и копира. В яслата казват, че ходи на гърне, ама вкъщи нъцки....неще. Август съм решила да го отказваме...ще видим до къде ще я докараме.

Бибата.... е без нея все още не можем...надявам се морето да я вземе и да се приключи и с това.

Говоренето   ами тачи мама, тати, баба, дядо и най- вече кака. Тази кака която и да е, трябва да е златна само какосва наляво и на дясно. Срички още не казва...някакви бебешки работи. Ама нали момчетата по трудно проговарят.

Моя син хич не обича да му мия зъбите. Само като види четката и започва да мрънка. Вие как се справяте с това?
Айде приятен ден.

# 215
Хихи и аз да де включа че се затрихме малко  Laughing
Аз в защита на мъжката част моля, моля  Joy Joy Joy Моя синковец и той само мама признава, е ако има някоя кака, леля или батко ме забравя напълно:) Говори почти всичко, само изреченията са ни чужди ама думите са екстра. Казва си като има ако и пиш и ако не се е заиграл си стои сухичък, ама заиграе ли се забравя за всичко та съм му се заканила и съвсем скоро ще стои напикан  Laughing
А за пътуването му разказвам приказки или го карам да търси катерички по дърветата и той заспива, но гледам поне когато се прибираме да тръгнем когато му се доспи та да не разказвам приказки. Аз от стола не го вадя, само веднъж като му растяха кучешките, обаче отскоро понякога се противи да влезе в него и аз му давам камъчета-те са много вълшебни за нас и винаги си имаме солети и печени белени семки, но основно му обяснявам какво виждаме навън, ако е тъмно на 5-тата минута нани вече Simple Smile
Лек ден от нас  Hug

# 216

Моя син хич не обича да му мия зъбите. Само като види четката и започва да мрънка. Вие как се справяте с това?

Бая и Мишко понякога не иска,и тогава аз го карам да ме гледа в огледалото,и му показвам как "уж" си мия зъбите,хванала неговата четка.И досега номера е минавал. hahaha

А за пътуването му разказвам приказки или го карам да търси катерички по дърветата и той заспива
... но основно му обяснявам какво виждаме навън, ако е тъмно на 5-тата минута нани вече Simple Smile

Оооо Маймуне тъкмо мислех да ти звъня,домъчна ми за вас. Hug
Абе моме ти докъде пътуваш,то до вашето село,все къщи почти има.Има какво горе долу да се гледа.А ние минем ли Костинброд натам няма села бая време.То какво да му обяснявам -виж маме това дърво е бук ,а това дърво е бор,а това... Joy то ще му омръзне още на второто.А с това за катеричките ме уби Joy Joy Joy Ние бая катерици трябва да изброим  Joy Освен да го карам мечки,лисици,зайци и др. да търси. Joy Joy

# 217
Епъъъъъ да търси и зайци важно е нещо там да му шари погледа, ама най много семките и приказките са на висота а и още нещо, взели сме му една малка мека топка и баща му е казал да цели дупката на подглавника на седалката и той бая време с това се занимава и като целне както трябва и е голям кеф  Laughing Иначе имам и волана на чико ама нещо бързо му омръзна та май не е много удачен Simple Smile

# 218
  • Варна
Хайде да метна едно коктейлче, че да не стои празна темата днес  Mr. Green

Затънала съм в работа, а навън топло, топлоооооо, само за плаж, ама ...

# 219
Здравейте!  Simple Smile

Neya: бързо оздравяване на Ева!

При нас подготовка за море е все по-голяма. Време не остана.
Нещо не ми се пише, а време за комп. почти нямам.
За една срещичка например за утре в Борисовата съм твърдо ЗА. И без това съм решила да ходим там, че сме сами и да повозя Павел на тролей. Умира си от кеф човека.

Мия: благодаря за хубавите картички!!!

Надявам се утре да се видим!?

# 220
Утре срещичка в борисовата. Искам и аз да дойда. Може ли?

# 221
  • София
Момичета, утре мога след 16.00 ч. Казвайте и съм на линия!

# 222
Тук съм , тук съм Simple Smile

Все още съм 2 в 1 Simple Smile Тия дни кипи усилена работа покрай "новата" стая на Алекс- смених дограмата, утре тапетите и тавана,  вторник сряда ламинат , кошарка .Ако останат парички ще поукрася малко ама всичко дето бях заделила май ще замине...
Правих си фотосесия на тумбата Simple Smile Мъжо е рожденник в неделя , та ще ви ги покажа после -още са тайна Simple Smile
Алекс като види гърне и изпада в истерия и да искам нямам никакъв шанс да махам памперса.
Бърбори много , но все още на японски  Mr. Green : ма-ам, тате, айде, дасти(здрасти) - сега това е актуално.

Пускам серия на Грей ,че трябва да го изгледам преди да родя , а с тези ремонти в последния момент малко ме съмнява Simple Smile

Лека и спокойна!

# 223
Привет!  Simple Smile

Преди обяд бяхме в "Борисовата", но с никого не се засякохме!

"Голям късмет" ни споходи снощи: Колата отново е за ремонт. А утре пътуваме.
По-късно ще я закарам в някакв сервиз да видят дали ще могат да сменят проблемната част, ако ли не не ми се мисли. От нерви снощи Светли не е спал, а днес е на работа и координацията е само по телефона.

До скоро!!!

# 224
  • София
Оооооххх голяма жега значи!

Хайде по едно питие за разхлаждане:

Ели - дано проблема с колата не е голям и да тръгнете по план. Държа на уговорката ни все пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт