Спамо-чат(06.06.-12.06)

• 13 810
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Има ли дуди на клона или всички изчезнахте?
Някой берат череши  Laughing Laughing Laughing

Дай насам череши, че много ми се доядоха  Laughing
Ам нема ядове  Wink КОЛКО кило,две  Rolling Eyes

# 721
Не може, Полиииии, пършингът иска да излиза навън, че слънцето още печало.....аз го целувам и се опитвам да го задържа вътре под разни предлози, а то ми маха с пръста и ми вика: - Мамоооо, известно време няма да се целуваме в къщи.  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Тъй че чао.

# 722
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy добре е казало детето. Чао Луне!

Гил едно кило стига, щом е на аванта няма да сме нагли я  Mr. Green

# 723
Джия, съмнявам се. Те всички забегнаха на някъде. Кой почива, кой по кафета, сега като изчезнеш и ти запретвам ръкавите да чистя  Mr. Green

Не изчисти ли вече?  Mr. Green

Луне хапват ми се череши  Whistling

# 724

Embarassed Не, само килима. После излязох да си купя обувки, по случай факта, че съм изчистила килима!

# 725

Embarassed Не, само килима. После излязох да си купя обувки, по случай факта, че съм изчистила килима!

И аз искам тъй  Crossing Arms

В обедната си купих два чифта обици и сега станаха 102  Mr. Green В къщи сериозно ми се мръщят и ще има пак мърморене, ама на циганска душа имам.  Whistling

# 726

Сега се разходи с тях по килима  Laughing LaughingЕто,ама не клюй  костилките по килима  Laughing Laughing

# 727
 Joy Joy Joy

Ооо Ред, как дила  Flutter

# 728
Аз вчера изчистих, ама днес като влязох в холо-трапезарио-кухнята и ОООООООООООО НЕБЕСА.  ooooh!

Направо не знам отде да почна, та излязох на пазар--2 рокли и 4 блузи, да не ми е уроки....счупих маса пара, ама ми мина всичко.

Боли ме навсякъде, снощи не знам, а уж всичко помня. Съседите сигур ме мразят, некой ми е одрал бронята тяхната мама....ма ше ги опрая аз....

Вий кво прайте?

# 729
.... ама на циганска душа имам.  Whistling
Ами почвай тогава с коланчета или дайрета  Wink

# 730
Ух, че сладко, благодаря ти Гииил.

Джия аз съм по същия начин с обеците. До преди 2 месеца имах около 220 чифта, после подарих някои, мислех да се отърва от манията и останах с по-малко, но сега пак започнах. Решила съм си проблема с един стилаж от тези въртящите се. Взех го за 20 лева и има 4 нива  Party

Реддд мила направи един купон и за нас, гледам добре се справяш с организациите  Joy

# 731
Черпя черешки.Български,ама купени в Гърция.
 EmbarassedДе да можех сама да си набера.

http://maksimaltdmaks.snimka.bg/other/chereshki.599415

# 732
Ух стига сте ми ги пускали, че имам работа да върша, а сега ще хукна да си търся череши да купувам  Laughing

# 733
.... ама на циганска душа имам.  Whistling
Ами почвай тогава с коланчета или дайрета  Wink

Naughty Mr. Green

О, Поли радвам се че не съм единствената тук с манията си, ама ти биеш всякакви рекорди  Mr. Green
Иначе имам обеци черешки  Laughing

Ред, огън си  Party

# 734
О, Поли радвам се че не съм единствената тук с манията си, ама ти биеш всякакви рекорди  Mr. Green
Иначе имам обеци черешки  Laughing

Ох с червени камъчета и зелено листенце....обожавах ги и тях ги подарих. БИЕХ всички рекорди сега съм в самото начало с няма и 60 чифта  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт