ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 089
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Временно е било, фикснато е.
Аз за срам в новия си тел нямам телефоните на адините, та казах на мъж ми да звънне. Не знам дали са говорили, но форума вече е ок.

# 361
...за което благодарим на теб и мъжа ти!   bouquet

# 362
  • София
А не, нямаме нищо общо. Мъж ми докат го извади (телефона де) и форума се е оправил.
Забила е банер системата. Похвалите най-вероятно са за програмистите Simple Smile

# 363
  • забравих си мисълта...
Тогава благодаря на програмистите, на теб и накрая на мъжа ти,   bouquet нищо че бавно е извадил телефона, важно е, че е бил готов да  свърши услугата.  Naughty

# 364
Знам, че темата е дискутирана доста, но можете ли да ми напишете, как да променя размер на аватар, т.е да го намаля?    bouquet

# 365
  • София
Знам, че темата е дискутирана доста, но можете ли да ми напишете, как да променя размер на аватар, т.е да го намаля?    bouquet
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
По точно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg6852257#msg6852257

# 366
Здравейте,
преди малко ми направи впечатление, че не ми се вижда лентичката под поста ми. В настройките на профила ми си беше там... Пробвах няколко пъти в пробната тема, но... пак нищо. Създадох си нова, но пак същия резултат. А преди си се виждаше... На какво може да се дължи?
Предварително благодаря за отговора!

# 367
И аз идвам със същото питане.
Лентичките на БГ-Мамма отново изчезнаха яко дим perko

# 368
  • София
Текстовите и тази на Petia_Ta (бременност) се виждат.

# 369
Бяха се "счупили" днес след срива на сървъра с картинките част от лентичките.
Вече би трябвало всичко да е наред.

# 370
  • София
Много моля в този мой пост адреса на превозвача да бъде променен с този:

Port fluvial - Magasin H
Place Leroux de Fauquemont
59004 LILLE CEDEX
Tél : 0320085708

Благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 17:44 от Evа

# 371
Как се добавя изображение директно в поста ? Ясно ми е , че първо натискам бутона вмъкни изображение , но какво точно трябва да копирам в него  newsm78  Пробвах с адреса на снимката , пробвах и да копирам прекия път директно от снимката..... не ми се получи....

# 372
  • Испания
Как се добавя изображение директно в поста ? Ясно ми е , че първо натискам бутона вмъкни изображение , но какво точно трябва да копирам в него  newsm78  Пробвах с адреса на снимката , пробвах и да копирам прекия път директно от снимката..... не ми се получи....

Ей, Исачеееееее!  Hug

Вмъкваш между таговете линка на снимката, който взимаш, като кликнеш с десен бутон върху снимката и от появилото се меню избираш най-отдолу Пропъртис. Появява ти се нов прозорец с адреса на снимката http:.................... Точно този адрес вмъкваш между таговете за вмъкване на изображение.

# 373
Ееейййй Смайлис    love001

# 374
  • Испания
Още нещо се сетих: можеш да видиш как някой го е направил нагледно, като кликнеш на цитат към поста му с вмъкната картинка. Тогава ще видиш точно какво е направил.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт