ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 108
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Пъвро само си предлага услугите, а сега почна да набира момичета. Да не е някоя агенция използваща форума за набиране на клиенти, вече и на работници? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=322373;sa=showPosts

# 376
Здравейте, опитах се да се регистрирам, но неуспешно. Потребителскотот ми име е Den Haag, а мейла с който се опитвам да се регистрирам от сутринта е den_haag@abv.bg. Изписва ми, че ми е пратен линк за активиране, но аз така и не получавам такъв мейл нито в Inbox, нито в Спама. Пробвах и с друга поща, но ми дава грешка, че от този компютър на мога 2 пъти да се регистрирам. Как да си активирам профила?

# 377
Пишете ми от мейла, с който сте регистрирали профила, на mamma (at) bg-mamma.com  / заменете (at) с @

# 378
Прави ми впечатление напоследък, че ми намалява броят на мненията и то драстично - по над 10 на ден (примерно).
Аз дори не пиша често та да имам обяснение примерно, че темите, в които съм писала са преместени от подфорум с брояч (когато съм писала) в такъв без брояч и оттам да идва това намаляване.
Не че ми е толкова важно, но взе да ми прави впечатление обратното броене  Laughing

# 379
  • София
Н а т и, най-вероятно аз Simple Smile
Ама не е лично отношение Simple Smile
Местя от майки теми, които не са за "Бъдещи майки". Просто преди години като най-голям форум там се е писало по всичко. По принцип повечето теми се местят в "Бебата", "Нашите деца", "Деца в училищна възраст" и "Детски ясли и градини", "Хранене с млека за кърмачета, захранване". Тук мнения не се намаляват.
Но масово в Майки са останали теми за Имена. Единични са темите, които се местят във форуми, в които мненията не се отброяват и съответно намаляват.

# 380
Ясно  Simple Smile Благодаря.

# 381
много тромаво и бавно ми се зареждат страниците. Само при мен ли е така?

# 382
Аз в момента съм на изключително слаба връзка и скорост, но нямам проблеми със зареждането.

# 383
  • в сърцето на един мъж...
Определено има някакъв проблем в момента с форума - зарежда бавно, половината страница е бяла и изглежда както изглеждаше по снимките на момичетата от миналата седмица.

# 384
Аз в момента съм на изключително слаба връзка и скорост, но нямам проблеми със зареждането.

честно казано хич не му разбирам слаба връзка и скорост ли е причина или зареждането /от поста разбирам, че имало разлика/, но в друг форум където чета нямам такъв проблем. Аз за това и питах - само при мен ли е така, защото може и да е при мен причината.

сега пък страницата ми е бяла и само с една реклама /от което пък не се оплаквам/... май не може да се ползват и емотиконите.
това последното се оправи  Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 12:05 от Бо_

# 385
Редактирам, вече няма проблеми.   Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 13:42 от Джуличка

# 386
Наблюдавам, че проблемът е все с Internet Explorer. При мен също не зарежда. С Mozilla Firefox и с Opera няма проблем.
Препоръчвам ви да си инсталирате Opera  - това е най-бързият браузър, лека и безплатна програма. С нея ще отваряте страниците в пъти по-бързо.

# 387
аз съм с Мозила

# 388
  • в сърцето на един мъж...
И аз съм с модзила, но и през операта беше по същия начин. Оправи се малко по-късно.

# 389
Странна потребителка, с втора фантастична история за последния месец: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=327918

Общи условия

Активация на акаунт