ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 800
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Как да си направя тема-за работа в гледане на деца

# 646
  • Варна
Защо на всяко 3-то или 4-то натискане на бутон ми излиза някакво проучване? Много е досадно.

# 647
  • София
Как да си направя тема-за работа в гледане на деца
Влизате в подфорум Гледане на деца и помощ в домакинството и натискате бутона

# 648
Защо на всяко 3-то или 4-то натискане на бутон ми излиза някакво проучване? Много е досадно.

За какво проучване става въпрос?

# 649
  • ту тук, ту там
Здравейте! Има ли начин да включа известяване за дадена тема, но без да получавам мейл за това, само в известия да ми излиза?! Дано разбрахте какво имам предвид!  Blush

# 650
Само за точно определена тема - не.
Но може да спрете известията по е-мейл и да следите темите чрез линка Известия горе в ляво, под линка към личните Ви съобщения.

За целта влезте в Профил - Известия и Е-мейл.
Размаркирайте полето Получавай форум известия и важни обявления чрез е-мейл.
От падащия списък под За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:
изберете Нищо

В списъка с Известия, достъпен чрез линка горе в ляво, ще виждате всички теми, за които сте пожелали да се абонирате, като тези, в които има нов отговор, са отбелязани с иконка до името на темата. Кликвайки върху системата ще Ви отведе до първия непрочетен от Вас отговор в дадената тема.

# 651
  • Варна
Ами изскача ми четвъртито прозорче, колкото на допълнителните емотиконки с някакво социологическо проучване в 6 страници на Gemius, това е адресът:
http://qbg.hit.gemius.pl/q.php?id=mO.h0X6srNrLERKunSRnxXk78xEgzb … .R7&x=1647804

# 652
Благодаря  bouquet

# 653
# 654
# 655
  • София
Здравейте може ли да се даде линк към новата тема за Люлин в библиотеката на подфорума? Защото сега като се влезе в библиотеката и се натисне върху Люлин, се появява старата тема и от нея се влиза в новата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=610736.0 това е новата тема

# 656
готово

# 657
  • София
Благодаря   bouquet

# 658
Ами изскача ми четвъртито прозорче, колкото на допълнителните емотиконки с някакво социологическо проучване в 6 страници на Gemius, това е адресът:
http://qbg.hit.gemius.pl/q.php?id=mO.h0X6srNrLERKunSRnxXk78xEgzb … .R7&x=1647804

Извинявам се за забавилия се отговор. Очаквах отговора на колегите.

Цитат
100% ако веднъж се покаже, независимо попълнено или не, то на този компютър няма да бъде показано повече... Единственият начин да го види отново е ако се изтрият кукитата или ако софтуер ги трие, но дори и тогава ние не го показваме, ако кукито не е поне на 14 дни... Не знам при потребителката как се получава това.

За всеки случай може да си вземе забранително куки от ТУК и докато не го изтрие - няма да и се покаже нашият въпросник

# 659
  • Варна
Мамма, благодаря за отговора Hug
При мен проблемът изчезна, но когато писах предишния си пост буквално за 10 минути ми излезе над 5 пъти, без да съм трила нищо или да съм променяла настройки. Може би някакъв бъг е било, важното е, че се оправи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт