От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За тези, които чакат с Франсето, от сайта им -

Получените до 12 юни пратки ще отпътуват на 13 юни за България.
А между 4 и 12 юни имало ли е друг курс  Rolling Eyes, не мога да намера в сайта им къде си публикуват бъдещите курсове  Rolling Eyes

# 331

А между 4 и 12 юни имало ли е друг курс  Rolling Eyes, не мога да намера в сайта им къде си публикуват бъдещите курсове  Rolling Eyes

На 4.6. имаха курс, сега на 12-ти имат курс, за в бъдеще - не знам.....Трябва да се следи инфото в сайта им.......

# 332
Ако беше писала на руски или украински, по-щяхме да те разберем... Mr. Green

Интересно ми е защо смяташ, че регистрацията и тънкостите при пазаруването са нечие чуждо задължение, а не на поръчващия? И когато дойде време за оплаквания, всички сме на хорото...

Не задължение, аз помолях хора само поясня какво в техен адрес град, акво улица, а какво блок - като пишат други превозачи в сайта си за для знам какво и къде напиша

...и само тогаво познах че и пари ми пратили чрез Еконт ( а ако не попитам? и не ще знам изобщо???)   Не проблем че с Еконт - но нали трябва ми попита как искам? - защото кога аз ги пратях мен точно и ясно казали - "само на сметrа", а не аз ги изпратя и после казвах - ще ги получите не знам къде, не знам кога
Хич не ми проблема ходя до Еконт (по-голема проблема беше ходя до банка да изпратя на те пари на сметка hahaha) - но те имат пейпал (за кой говорили преди, и изпратя ми пари можах и без да мърдна дупето си от стола)
Въпрос беше в това, че ако не попитам, и не знам изобщо, пратили ми пари, не пратили, с какво ги пратили, колко ги пратили...

Нямат ПейПал, нещо си в грешка...
"Здравейте, Олга! За пореден път ни отказаха поръчката и смятам, че вече е излишно да пробваме. Съжалявам, че не успяхме да Ви бъдем полезни!
Ако имате Pay Pal акаунт мога да Ви преведа сумата веднага, ако не, кажете по коя сметка да Ви я въстановим.
Поздрави!
Д.Крумова"

# 333
  • София
Еми, да, помолила си ги...няма лошо. В сайта им подробно и нагледно е обяснено кое къде се пише... но друго си е да се обяснява персонално, че ако  може и на родния език...
Просто ми е интересно как се пишат само негативите и извадени от контекста цитати, и се интерпретират в зависимост от настроението...

А относно това:

"Здравейте, Олга! За пореден път ни отказаха поръчката и смятам, че вече е излишно да пробваме. Съжалявам, че не успяхме да Ви бъдем полезни!
Ако имате Pay Pal акаунт мога да Ви преведа сумата веднага, ако не, кажете по коя сметка да Ви я въстановим.
Поздрави!
Д.Крумова"
хората ясно са ти предложили вариант да те улеснят максимално, без да се налага да си мърдаш дупето от стола... Предложили са ти го, каква е причината да не се получи...само ти си знаеш.

И с горния цитат си противоречиш сама на себе си!
Възмущаваш се, че не са те попитали как да ти възстановят парите, а  после ми цитираш техния отговор, в който ти предлагат поне 2 опции... Явно ти не си реагирала навреме, и за да пратят парите по Еконт, предполагам, че нямат кристална топка, от която да разберат номера на сметката, по която да преведат парите.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 10:43 от Evа

# 334
Аз среагирала, просто казвала да вземат от тази сума пари за пращане, а после ми върнат остатък, за для на те стане по-лесно. И не пишах 101 път да питам "кога" чаам моята прата, и после пратка ми и пари станаха изненада.

Защо само лошо? Казвах - доволна съм от покупки ние, сроки не ми притеснява, дори не знам дълго ли съм чаала поръчка, бързо ли дошла и друго. Само това на края мен малко учудях - че не напишах за пратка и пари. И толково. Но нали прата вече при мен, надявам се и пари днес да взема, и всички ок Peace

# 335
  • София
Аз среагирала, просто казвала да вземат от тази сума пари за пращане, а после ми върнат остатък, за для на те стане по-лесно. И не пишах 101 път да питам "кога" чаам моята прата, и после пратка ми и пари станаха изненада.

Защо само лошо? Казвах - доволна съм от покупки ние, сроки не ми притеснява, дори не знам дълго ли съм чаала поръчка, бързо ли дошла и друго. Само това на края мен малко учудях - че не напишах за пратка и пари. И толково. Но нали прата вече при мен, надявам се и пари днес да взема, и всички ок Peace
Едва сега разбирам, че всъщност си останала доволна.
Предишните ти постове казваха друго...както и да е, важен е резултатът.
А това, че не си получила мейл своевременно не означава, че няма движение.

# 336
Итересувам се от следното - ако си харесам нещо, което в момента не е налично и го поръчам чрез превозвач, как стоят нещата? Ще го получа ли? newsm78

# 337
  • София
Итересувам се от следното - ако си харесам нещо, което в момента не е налично и го поръчам чрез превозвач, как стоят нещата? Ще го получа ли? newsm78
Да, ще го получиш. По принцип от сайта изпращат по-рано такива артикули. Ако например надписът е бил, че артикулът ще е наличен след 3 седмици, може да ти го изпратят и след 3 дни. В такъв случай изпращат "нормалните" неща, а неналичният артикул в отделен пакет , без да плащаш допълнително за доставката. Вече с превозвача можеш да се уточниш дали да изчакат всичко и накуп да ти ги пратят до Бг.  Peace

# 338
  • Пловдив
някой поръчвал ли е от vente-prive.com и каква е цената на доставка до френски адрес, да речем за комплект вилици? мисля, че пише, че се таксува според теглото, но някой ако е поръчал нещо ще ме ориентира?
  bouquet
Имам направена поръчка, но още не епристигнала.
Мога да ти кажа, че всеки магазин в сайта си има определена доставка, не е според теглото. Например аз направих поръчка от Буржоа - доставката беше 4 евро, направих и от Манго - беше 7,50 (ако не се лъжа). Ако поръчката стане по-голяма май се увеличава доставката (при проба да стигнеш до стъпката за палюане ще видиш колко ти е доставката).
После,  спрямо теглото ще те таксуват за превоз до БГ превозваческите фирми.
Доставката до фр. адрес отнема доста време обаче, да имаш предвид!

благодаря ти! ще преценя дали си заслужава   bouquet

# 339
  • Пловдив

Ето тук http://www.francetobg.net/bg/poluchjeni-pratki/poluchjeni-vv-frantsija/  Peace

# 340
Момичета, днес си писах с Petit Soleil в skype и съм очарована  Heart Eyes
Обясних си патешката грешка и ми казаха, че въпреки че пункта не е в списъка им, ще ми вземат пратчицата  Mr. Green . Цялата работа - много любезно. Много съм доволна.
Отново благодаря на Hrissy , Мама Цоцоланка и em4eto, че толкова бързо ми отговориха и ми помогнаха   bouquet

# 341
  • София
Момичета, имате ли наблюдения от Fashion Shopping за колко време пристигат поръчаките до френски адрес?

# 342
Здравейте,
Стана време за намаление и се размърдахме отново  Hug
Разбрах, че вече има нови условия за поръчки от Ларедут.
Прочетох доста снтраници от темата и се опитвам да си направя стратегия за намаленията.
Нещо не ми е много ясно защо поръчвате чрез превозвач - може би за по-леки и скъпи стоки е изгодно, но по време на намаленията - знам ли newsm78
Ще ме посъветвате ли кой превозвач да използвам?
Мисля си за гоолеми пакети Joy

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 22:39 от mymy

# 343
  • Варна
mymy

разгледай темата-към момента са 3 фирми-
реши сама, защото всеки се интересува от различни неща
за по-скъпи поръчки определено с превозвач е по евтино-Например за поръчка от 50 евро направо от редута би платила 16 евро, ако тежи 4-5 килограма с превозвач това е около 15 лева..
но и за по-евтини-доставката от 6 евро не може да се махне..според мен при всички случаи е по -добре
много и различни мнения има

# 344
От Francetobg:
"Получените до 12 юни пратки отпътуваха  на 13 юни за България."

От Smart delivery:
"Курса от четвъртък (09.06.2011) пристигна днес и всички пратки са в нашия офис в Дружба 2. Работното време на офиса е от 10:00-19:00ч в делнични дни и от 10:00-14:00ч в Събота. Следващият курс от Франция е плануван за сряда (15.06.2011), а пратките ги очакваме в офиса Понеделник (20.06.2011)"

Утре се очаква и курсът на Petit soleil да пристигне в България.

Общи условия

Активация на акаунт