Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, сега чета темата за "Забраненият плод", колко смях има по света, Боже Joy Joy Joy

# 91
Ха здравейте Hug Пуц -  Hug  Heart Eyes
Май съм изпуснала 1-2 теми

Честито на леля Гея!!!   bouquet Много да им се радваш и да те радват!

Светлоотразителят ме утЕпа!  hahaha

# 92
  • София
Леле, сега чета темата за "Забраненият плод", колко смях има по света, Боже Joy Joy Joy

Стигам до извода, че си мазохистка!!! Или просто луда...

# 93
  • Ænima/Albuquerque
Май съм изпуснала 1-2 теми

Ох, беее!  hahaha hahaha hahaha

# 94
 Joy hahaha тоз пиян заек в върха, конкурира лудите гъби на Сарки Joy
Пуци, не го подигравам бе, душа, смешно ми е как от Светулка стана Светлоотразител. Mr. Green
Иначе изгледах трейлъра, мнооого добре изглежда в костУм! Направо се  Shocked това той ли е, като не е гримиран на гейша Simple Smile Обаче ако така агресивно го рекламират, подозирам че до наесен ще ми се драйфа от този филм и на инат няма да го гледам. Crossing Arms

Гея - Честито, лельо! Да са живи и здрави и да пораснат големи красавици!  bouquet

Джой, съчувствам ти за зъбаря, и аз мразя да ми се схване ченето от зяпане Crossing Arms

Шопинг тура ми завърши с провал. Нищо не си харесах пък. Ама утре вечер пак ще пообиколя. Mr. Green

# 95
Пуци, не го подигравам бе, душа, смешно ми е как от Светулка стана Светлоотразител. Mr. Green
Иначе изгледах трейлъра, мнооого добре изглежда в костУм! Направо се  Shocked това той ли е, като не е гримиран на гейша Simple Smile

Тооой е.  Heart Eyes Аз май не на тебе ръмжах. Ся групово му се смеете, я да ми го оставите на мира. Их, едно такова ми е разнежено, сигурно от безсъние.  Blush

# 96
Ох, изчетох ви  Crazy

Честито на квадрат на Гея   bouquet   bouquet

Бейби мило, продажната ми душа ще ти върне Хю Лори, ама само след уикенд в Трявна и тава собственоръчно напълнени чушки  Whistling

И аз гледах трейлъра  Mr. Green Чудо ли е станало, немъртъв и полуумряла правят къщосъбарящ секс  Crazy  hahaha Ама защо чак ноември, аз очаквах още лятото да се посмея  Whistling  Mr. Green

# 97
Соне, много жалко за шопинга, най мразим да скиторим из магазините и накрая нищо... Hug

Наминавам да ви черпя с прелестната жена на моя мъж Heart Eyes
Няма такива очи, ейй Heart Eyes

# 98
Благодаря, Джой Hug Наистина има страшни очи тая жена!
Пуци, гуш  Hug

# 99
  • Ænima/Albuquerque
Пуц, мижи!  hahaha
Слънчо, пиши ми у скайпа, майна.  Flutter

# 100
Що newsm78?

# 101
  • Ænima/Albuquerque

Щото се обрива от Конъли.   Mr. Green

# 102
Конъли е много хубава  Heart Eyes

# 103
Ъм, не знаех Rolling Eyes. Ще ме прощава тогава, единствен изблик ще ми е Mr. Green

Ама тя не беше ли фен на "Лабиринт" newsm78?

# 104
КОНЪЛИ!!!! Обичаааааам!!!! Ма мноу обичам! То е класа, то е стил, женственост...ох,ох,ох!!!

Гея, страхона новина, много щастие на двете дами, а леля много да ги глезка  Wink  Сарки, ето това е чичко Бенджен или Джоузеф Маул

И в ролята на Бенджен

От Оксфорд. Мммм-ммм. Северче, пишем си го, нал тъй  Wink

Общи условия

Активация на акаунт