Отговори
# 210
Хб 210-168 добър

А на сегашната възраст трябва да е 110.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:21 от Michael@

# 211
Може би това са стойностите на хемоглобина при раждането и при изписваснето  newsm78 Или са границите на нормалния и че децата се вместват в тях. Както виждате сами, нашия хемоглобин 139 е супер нисък отвсякъде.

Още нещо - нали на Дани месец и нещо не му падна пъпчето, водих го точно в родилното да му го оправят, носих там епикризата, е как пак не са ми казали нищо.  Confused

# 212
  • Варна
Дана, провери си и твоя хемоглобин. Най-вероятно и при теб е нисък и от там са тръгнали и проблемите при адаша. Hug

# 213
Дана-при мен за учудване няма данни за изследвания каквито и било.Пише само,че е женски пол,тегло,ръст и по Апгар-7,8,9
След това пише,че аз съм изписана с анемия и какви ваксини са и бити на Катрин,това е newsm78

# 214
antonia, моят хемоглобин е отличен, та не е оттам.  Peace Нали ни изследваха с мъжа ми за таласемията.

nat003, не се притеснявай, при нас като има пълни кръвни изследвания, та голяма полза сме видели от тях Twisted Evil

# 215
Това със съденето е.......няма осъдени ,гарван гарвана око не вади Twisted EvilАз ако трябва да ги съдя трябва до един да са осъдени,но това само ще ме травмира и едва ли ще има резултат.Да не би Мазнейкова да я осъдиха за починалата жена......пък и да  си кажа те си връзват гащите с епикризите.Така ги пишат нещата ,че да са добре за тях.Бобо ни го изписаха със страхотен белег на бедрото от инфекция при ваксина,имал е некроза и добре,че се е преборило то,иначе не ми се мисли.Видях белега чак в къщи,огромен....излъгаха ни че са го изгорили със спирт,а първо никой не ни казваше какво става #Cussing outИ аз се чудех дали да ги съдя МД,но ако живеехме в нормална държава не и тук Twisted EvilДано Бог е с децата ни и им помага,защото за жалост голяма част от лекарите се самозабравиха.Дана недей да трупаш отрицателни емоции,както се казва майната им,сега гледай вие да се оправите и не се обвинявай-станалото станало нали е поправимо  bouquet

# 216
Първата стойност е до колко е допустима при новородено т.е 210-121 а втората е на бебко
т.е ние сме с 165 при норма 210
Гале имаме почти идентични изследвания в епикризата  Crazy

Дана сега като сте взели мерки вече нещата ще си дойдат на място
тези лекари са направо  #Sniper

# 217
RYBI, добре че Божидар е добре наистина, това е най-важното! Напълно си права, но аз не съм съвсем сигурна дали ще мога да се удържа честно казано. Просто човек минава явно през различни етапи и емоции и не знае накъде ще го избие  Crazy Мисълта, че всичко това е било предотвратимо ми е особено гадна. Ако има виновни лекари, поне с удоволствие бих им казала в очите, пък те ако имат съвест да мислят друг път с такава лекота ли ще изписват бебетата, без да предупредят родителите за очеизвадни проблеми Naughty

Хайде няма да товаря повече темата  Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:56 от _Dana_

# 218
  • на североизток
Дана, всичко ще се оправи!!! Hug Hug Hug
Съгласна съм с Руби, не си струва да се ядосваш, пести си силите за децата Heart Eyes

Да почерпя за нашата месечинка с малко сладичко за подобряване на настроението  Wink

Маша, благодаря, но не става въпрос за този пост! Както и да е, минало-заминало, но ми стана странно. Може би аз в просъница нещо съм направила, няма да се занимаваме с това нещо толкова време!

И да ви кажа, нашто педи каза като отиваме на почивка да си вземем сините книжки на децата, че ако станело нещо да не плащаме. А те досега нямаха такива книжки(като нашите, за здравно осигурени лица), тя чак сега ни направи за баткото, а за Елито нямало нужда. Та и вие да знаете(ако не занете де Simple Smile)

# 219
Dana Hug Praynig Дано успеете бързо да преборите анемията
И при нас като при Нат няма такива изследвания  newsm78 Има инфо повече за родилката и почти нищо за бебето  Close Аз съм с анемия, но при първата ПКК на Ади хемоглобина му беша 128 (което според мен и педи е добре) Правехме ги на 6м.

# 220
При новородените се очаква да е малко по-нисък Хб, както и на 6 м. Нашият е бил 175.
Вани, 128 е много добър. Браво на вас!
Ивчи, мерси! Да ти е жива и здрава Елена   bouquet! Честито на всички месечинки   bouquet  bouquet  bouquet!

# 221
_Dana_ - всичко ще е наред, знам че е много трудно, но ще се преборите  Hug
Дани почти 100процента е с таласемия, но при нас тя идва от баща му, засега добре се развива, но и аз трябва да го водя на прегледи  Rolling Eyes

Честита месечинка на Ели   bouquet

И да почерпя за мен и Дани аз остарявам с една година а той пораства с още един месец  Grinning

http://pozdrav.net/cards/13/show/f6edf9657ef4383951b7b43b31d9e635

# 222
Ева, да сте живи и здрави и много да се слушате   bouquet  bouquet  bouquet!
Моето диване заспа и аз ще се оправям за разходка. Сигурно в някой Мол като гледам времето. Трябва да му купим нещо, защото първото зъбче се показа  Simple Smile!
Да папкате, да слушкате и Дана още веднъж  Hug!

# 223
Здравейте, и днес се включвам с почерпка.
Този път за рождения ми ден. Laughing

Иве, честит рожден ден и тук! Бъди здрава, много щастлива и много обичана.
Дана, дано по-бързо вдигнете желязото на Дани. Не се притеснявай, на моя приятелка близначките бяха с анемия, но с ежедневен прием на месо и Малтофер от 6 месечна възраст до годинката вече са с перфектен хемоглобин.
Не съм чела, връщам се да дочитам.

# 224
Машонка, честито и весел празник  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт