Имената, които не понасям.

• 75 497
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 1 065
Като името Крум- познавам трима Крумовци,които са хомосексуалисти...както и два Тервеловци,които също са  Laughing  Как стават тези неща не знам.
значи няма да си кръстя сина така.  Simple Smile

Дали името влияе на сексуалната ориентация?  Rolling Eyes

# 1 066
Аааа, за Тервеловците не съм съгласна Naughty

# 1 067
Надали влияе,но тъй като имам няколко познати,а заради тях се запознавам с още...забелязвам,че мъжете обикновено имат такива хубави,мъжки имена-Крум,Тервел...има един Станой...и някак...Станой гея... Има и такива със странни имена,за които си казваш- с това име все едно съдбата са му решили.Като Хубен...приятелят на единия от Крумовците се казва Хубен...има и Детелин.
Та някак...или има абсурд с " мъжките" имена,или името им си е откровено " гей".

# 1 068
Некa възродя темaтa, кaто добaвя още няколко именa, които лично aз aмa грaм не хaресвaм! Отношението ми към именaтa нямa нищо общо с дaден човек Simple Smile Просто не ги хaресвaм ...
Никоелa, Милицa, Филкa,  Игнa, Оля, Поля, Мaя, Лaня, Добринa, Добромирa, Геновевa, Грaсиелa(товa име ми е нaй-aнти), Събинa, Мигленa- Мaй е товa с женските именa

Людмил, Крaсимир, Христо, Добрин,  Тихомир ми е много омрaзно..

Но пък зa мъжки именa си имaм 3 фaворитa - Дaниел, Александър, и най-любимото ми Марк Simple Smile

# 1 069
  • Луната ни пази
Мигленa- Мaй е товa с женските именa
За първи път срещам името си в тази тема Simple Smile Аз лично си го харесвам определено, не е често срещано и е благозвучно.

# 1 070
  • София
Аз пък си видях името, отново. Mr. Green

Между "не харесвам" и "не понасям" май няма много общо. Като някой изброи 10 имена, май повече иде реч за не-харесване.

Миглена и на мен ми харесва, и то много. Peace

# 1 071
Миглена е също толкова благозвучно колкото и Бориса и Николая. Нищо лично.

# 1 072
Дами, нищо лично към никоя от Вас!
Миглена никога, не ми е звучало, добре. Напомня ми за "мигла", и това -лена накрая, просто ми е някак соц Sad
Бориса, от друга страна познавам само една, и името и ми е много приятно...
П.П - Име, което да не понасям трябва да е някое име набор на Господ., а гореспоменатите просто не ги Харесвам. 

# 1 073
Е..защо.като не харесваме някое име някой трябва да го приема лично.Аз съм Зорница и много хора не го харесват заради З и Ц...малко змийско такова звучи,но аз пък не харесвам някои.чужди имена.

А като чуя Миглена се сещам за едно бебе,което се беше родило тия години..много едро бреше,огромни..сигурно 10 кг при раждането и го кръстили Миглен. Laughing

# 1 074
  • София
А, никой не се засяга, напротив.
То какво и е сериозното на тази тема, че на чувства да ни избива?
Аз лично, доста добре се посмях, на моменти. Blush

# 1 075
Към Зорницa съм безпристрaстнa, но с буквaтa З, Зорицa ми е фaворит! Нa вaс, кaк ви звучи ?

# 1 076
  • Луната ни пази
Нищо лично, естествено Simple Smile Аз името си не го свързвам с мигла. За мен то е производно на Магдалена, което пък идва от Мария- Магдалена (или по- точно Мария от областта Магдала), жената на Исус. И в  църковния календар е производно на Магдалена, а и баща ми за това го е избрал. А мнението си за моите непоносими имена съм го казала. Например: харесвам Дейвид като име, но в комбинация с българска фамилия- забрави!

# 1 077
  • София
Към Зорницa съм безпристрaстнa, но с буквaтa З, Зорицa ми е фaворит! Нa вaс, кaк ви звучи ?
Звучи ми на сръбски.

# 1 078
На мен Зорица не ми харесва.
Аз моето.си го.харесвам,но не заради звученето,а защото има хубав смисъл,а и историята как съм кръстена е някак тъжно-мила. И затова..иначе като звучене не ми допада.

Имам племенница Зоя,което също ми е малко ..зло такова,змийско.

# 1 079
Зоя значи живот.

Общи условия

Активация на акаунт