Имената, които не понасям.

• 75 492
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 465
aniese, само Алекс или Александър?

# 466
Касита, за София говориш, нали? Ти хубаво срещаш Бела и Нела, ама аз само Габриела.

# 467
Само Алекс каза...

# 468
Касита, за София говориш, нали? Ти хубаво срещаш Бела и Нела, ама аз само Габриела.

София, София. Ей, на вирея години вече по площадки, на училище тръгна голямото ни една Габриела не е имало. Ни Виктория, ни Йоана. Хм.

# 469
  • София

София, София. Ей, на вирея години вече по площадки, на училище тръгна голямото ни една Габриела не е имало. Ни Виктория, ни Йоана. Хм.
Истина е, че само една Габриела познавам - 3 клас е. Виктория е племенницата, Йоана е най-добрата приятелка на дъщеря ми Wink Йоаните сега са много от 0 до 5-6 години са Peace

# 470
  • UK
Идете в родени 2011... Има по 5-6 Габриели на месец, 5-6 Димитър... Аз лично много се учудих на Давид, имаше 4-5 през последните нмяколко месеца.

# 471
Аз по принцип никак не харесвам името Кремена...Обаче като се запознах с един Кремен, щях да умра на място, честно!

# 472
По- добре от Кристиан.

# 473
  • София
Идете в родени 2011... Има по 5-6 Габриели на месец, 5-6 Димитър... Аз лично много се учудих на Давид, имаше 4-5 през последните нмяколко месеца.
Дам, чудих се, какви са им предпочитанията за "реколта" 2011 LaughingThinking Мърморанке, други имена "набиха" ли ти се на очи?

# 474
  • UK
Иди разгледай, интересно е. Имаше и други повтарящи се, ама не запомних всичко. Simple Smile

# 475
Тц, МГМ, Виктория "бие" Габриела по всички параграфи.
Януари има много, другите месеци- рехаво.
Обаче само Мартиновци има около 50.
На предната страница, nanu4e, писах.

Бати как мразя да не ме четат.

# 476
Страхотна скорост набират Ава и Ая. Очаквайте- просто " А"!

# 477
# 478
  • София
Каси, сега погледнах.Благодаря ти за труда Hug Дам, Виктория бие....
Ая е другата ми племенница Laughing ВООбще, това са четиримата - Даяна, Кристиян, Ая и Виктория- банално и прекрасно за мен Heart Eyes

Добре де, Кристиян ми е в повече, но както казах - трима са в родата Blush

# 479
  • UK
Ава ми е малко ужасно. Като крава или морава...

Общи условия

Активация на акаунт