Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
За мен тази песен е изключително хубава. Десетки пъти съм си я пускала / и даже под секрет Joy hahaha Joy си бях спретнала и текст на български/. Много я харесвам и никога не ми омръзва да я слушам! Още веднъж благодаря за поздрава! Hug Hug  bouquet  bouquet

Ето тук я има с превод. Сигурно го знаеш и този линк. Но аз съм се опитвала да си я пея (т.е. както казва моята половинка в същи - "да си муча интересно" ) с този текст и не става. Не влиза в ритъма и мелодията. А ако твоя текст става, защо не го пуснеш.  Party Crazy Grinning

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 721

А тази девойка спомняти ли си я? Аз все си мислех ,че е много влюбена в Саваш и така стана. Не може ,няма причина да зарежиш Италия, собствения си живот и просто така да пристигнеш да спасяваш една едва кретаща фабрика за колбаси.
Артистката играеща Надя е много красиво момиче. някъде имаше информация , че се снима в друга продукция по Канал Д

Ели, и аз не един и два пъти го бях писала това от самото начало! До последно бях вътрешно убедена в нейната любов! Peace Peace

# 722
и от мен Мурат за красота в темата

# 723
Публикувайте линка за преведената песен на Карач

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 22:19 от mamadanii

# 724
# 725
Гони, тя го гледаше толкова влюбено , че ми ставаше жал за Джем как го използва за да потуши мъката си по Саваш, по-скоро несподелената любов. но момчето си е влюбено в една и си я извоюва за жена

# 726
трудничко му беше на новоназначения паша, ноооо стана Паша на пашите

# 727
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Публикувайте линка за преведената печен на Карач

Ето го:
http://vbox7.com/play:786d1777

# 728

Чаровна млада туркиня, има излъчване на американска  артистка

# 729
Да, Ели! Аз също се натъжавах, защото винаги в една връзка трябва да има искренност - а в тяхната нямаше /Надя-Джем/.  Винаги са ми били интересни тези триъгълници и е хубаво да се разсъждава върху тях! Но, от друга страна, колкото и да се разсъждава, като дойде сляпата Неделя - отиди, та гони Михаля.... ooooh! ooooh! Crazy Crazy Joy hahaha Joy / Дай Боже на никому Praynig Peace/

# 730
Да, Ели! Аз също се натъжавах, защото винаги в една връзка трябва да има искренност - а в тяхната нямаше /Надя-Джем/.  Винаги са ми били интересни тези триъгълници и е хубаво да се разсъждава върху тях! Но, от друга страна, колкото и да се разсъждава, като дойде сляпата Неделя - отиди, та гони Михаля.... ooooh! ooooh! Crazy Crazy Joy hahaha Joy / Дай Боже на никому Praynig Peace/

Да и доста време е продължила тази неделя, имали са  споделени мигове е и Саваш се е досещал, нооооо с  Надето не се е   случило, защото  много преди да срещни  Ясемин добре я е познавал.И пак нищо не се е случило

# 731
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Е всъщност нашта Зейнеп (Надето де) в живота ето този чаровник не малко време е обичала. Ама не се е получило ooooh!   Sad

# 732
Какъв поглед само, трепач, как да  устои Надето, само че тук е за Ясемин

# 733
Е всъщност нашта Зейнеп (Надето де) в живота ето този чаровник не малко време е обичала. Ама не се е получило ooooh!   Sad

Ванина и този е чаровник

# 734

Общи условия

Активация на акаунт