Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 191
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Е всъщност нашта Зейнеп (Надето де) в живота ето този чаровник не малко време е обичала. Ама не се е получило ooooh!   Sad

Ванина и този е чаровник

И то голям..... Peace Peace Embarassed Embarassed

# 737
какви погледи само запазена марка Ала Мурат

# 738
# 739
Но заслуга за тези погледи във филма има и Нургюл , една страхотна млада артистка

# 740
Надето в началото изобщо не показваше,че има някаkвки любовни мераци към Саваш.Ама пък наистина толкова бързо да дойде от Италия в Турция щото Саваш я викна е малко странно колкото и големи приятели да са . newsm78
Странно ми беше че уж била влюбена в Саваш ,а пък се хвана с Джем.Може би да не седи на сухо докато Саваш се усети и се влюби в нея smile3521
Но иначе актрисата е много готина.Ето я в хубавата песен на Таркан.

http://youtu.be/VJw-JZh8BpQ

Ето ги двамата приятели.

Да Мурат и Нургюл са страхотни заедно.

# 741

Леле-е-е-е  Гони тук е трепач Joy Joy Joy

# 742
Момиченца, аз толкова се унесох / като не видяла клавиатура hahaha/, че не видях, че сме на последната страничка? newsm78 newsm78 newsm78

# 743
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Абе един поздрав на Таркан със Зейнеп в края на темичката, че да си пожелаем всеки да си намира пътя, който наистина иска Party Laughing

Ето тук с превод:
http://vbox7.com/play:a0993478

Ени, сега видях че си я постнала, сори

Дали има на пост някой, който да пусне новата темичка newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 22:41 от vanina707

# 744

Трепач, трепач - ама да не е  Joy hahaha bowuu Joy hahahaпред тебе.........

# 745
Ех тази песен на Таркан стана толкова популярна, а Зейнеп и предава секси излъчване

Наистина темата е към края си, има ли кой да пусне новата

# 746
Ааааа, и пред мене да е с този поглед, пак ще му се радвам. И аз като Надето го ловим несподелено /това под сурдинка, че да не чуе моя Савашко/ Wink Wink Wink.

А песента на Кърач много ми хареса, добре, че сте вие да ме ограмотявате музикално, че съм "гола вода".... И текста много ми допадна... Особено това:" В раздробения си свят съм скитник..."

Ванина, благодаря за поясненията за ездачката. Интересни предположения сте имали за Пелинката.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 22:52 от Морски очи

# 747
Ето с  кого е споделена любовта.

Морски очи, той е само пред компютъра , виртуално Joy Joy Joy Joy

# 748
Ааааа, и пред мене да е с този поглед, пак ще му се радвам. И аз като Надето го ловим несподелено /това под сурдинка, че да не чуе моя Савашко/ Wink Wink Wink.

А песента на Кърач много ми хареса, добре, че сте вие да ме ограмотявате музикално, че съм "гола вода".... И текста много ми допадна...

Шшшшшшттттт - тук всички сме - НИ ЧУЛ, НИ ВИДЯЛ, НИ ДУМА ПРОДУМАЛ! Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha 

# 749

А песента на Кърач много ми хареса, добре, че сте вие да ме ограмотявате музикално, че съм "гола вода".... И текста много ми допадна...

Шшшшшшттттт - тук всички сме - НИ ЧУЛ, НИ ВИДЯЛ, НИ ДУМА ПРОДУМАЛ! Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha 
Само въздишки и фитоси на момчето Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт