Доволни ли сте от работа си?

• 29 086
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
При толкова много счетоводители в този форум, ще внимавам никъде да не спомена какво точно работя  Mr. Green И по темата-работата ми е по-добра от предишните, на които съм била. Има какво още да се желае, но чисто организационно. Може би, ако имах възможност да избирам, бих предпочела по-спокойна работа, с по-малко конфликтни ситуации и без да се налага често да работя с хора. Но като цяло- не тръгвам сутрин с нежелание за работа. Обаче, на предишната работа ми беше толова ужасно,че предпочитах да си стоя вкъщи. Нямах финансовата възможност да го направя, но напълно разбирам и другата гледна точка.

# 106
  • София
Щооооо? Да не си от данъчните?  Wink

# 107
Не.
Работила съм в сферата на търговията с хранителни стоки.
Ниско заплащане, екип от кол и въже, възможност за развитие-никаква.
Това да ходя на работа с кеф ми е непознато.
Предпочитам да не работя и когато имам възможност го правя. Flutter

# 108
Естел, не е от работата си мисля, а от колегите  Peace
Аз съм работила в едно копирно бюро, на "ксерокса" по народному да го кажа и снимах по цял ден разни документчета, бях близо до данъчното и все разни бланки, нот. актове и талони снимах, ами много гот си ми беше, останалите в търговския център - продавачки всяка на свой щанд и весело беше.
Ама и млада бях, без дете и мъж, това си е от  значение.

# 109
Доволна съм от работата си, защото ми дава добър стандарт + опция сама да преценя кога и от къде да работя. Сферата не ми е любима, но вече свикнах и я приемам безпроблемно.

# 110
  • Пловдив / София
Работила съм работа, в която влагах много страст и която обожавах. Нямала съм търпение да стане време да отида на работа. За съжаление, по стечение на обстоятелствата, в момента не работя това. Може би един ден пак, кой знае.
От тази гледна точка мн. разбирам хора, които говорят с голяма любов за работата си.

В момента просто си харесвам работата. Не ми е страст като предишната. Гледам да си върша задълженията просто. Понякога е по-весело, друг път е скучно. Имам желание да се развивам, да уча нови неща, обаче. Не ходя с нежелание на работа. Но, ако имам фин. възможност, не бих работила. Или бих експериментирала със своя собствена книжарница. Grinning

# 111
Аз съм много доволна от работата си на този етап. Има какво да се желае, но може да се постигне и тук.
Сутрин отивам с усмивка на работа.

# 112
  • Ямбол
И аз съм доволна.

# 113
  • Пловдив / София
На мен пък друг въпрос ми изникна. Нищо лично към никого, първо да кажа. Просто хипотетично.

Тези от вас, които не работят, защото такъв е изборът им, а не по принуда, явно могат да се справят само с доходите на мъжете си.

Но, ако след време /не го пожелавам, но всичко се случва/ се разведете/разделите, тогава без трудов стаж за дълъг период от време, какво ще правите. Как ще се издържате? На кого ще разчитате?
Не говоря за издръжката от съпруга, защото всички знаем каква е реалността в страната и колко са големи тези издръжки.

# 114
Тези, които не работят - твърдят, че имат някакъв опит и са работили, имат и образование, сигурно тогава ще се наложи да работят. Тоя въпрос е чекнат много пъти.  Laughing

# 115
  • София
Неведнъж съм казвала, че работя и много обичам работата си/професията.
Заплащането ми също е прилично, че дори и понякога взимам работа и за вкъщи срещу допълнително заплащане.
Имам си собствен кабинет, шефът ми не ми виси на главата и взимам сама решения. Също така сама определям сроковете за свършване на дадена работа.
Доволна ли съм, а  Grinning

fam, въпросът ти е провокативен за някои мацки в темата и ще разбуди страстите им. Аз обаче ще дам предположение за неработещите, които недай си боже, изпаднат до положение да няма кой да ги издържа - пълна депресия и мизеруване.

# 116
На мен лично ми се иска като мина 40така да имам нещо зад гърба си все пак...

# 117
  • Русе/София
. Аз обаче ще дам предположение за неработещите, които недай си боже, изпаднат до положение да няма кой да ги издържа - пълна депресия и мизеруване.

Те може да са си в депресия и мизеруване,и докато ги издържат.
Също така може и самите жени да работят и пак да мизуруват ,а от там и да са в депресия.

# 118
  • София
3xi, дадох предположение на конкретен въпрос.
Всеки може да полудее и да обеднее.

# 119
3xi, дадох предположение на конкретен въпрос.
Всеки може да полудее и да обеднее.

Абе, Тони  Wink все едно не знаеш какво ще последва сега? Ще ти кажат - ама и ти нямаш гаранции, ти също можеш да останеш утре без работа и тн тн....

Общи условия

Активация на акаунт