"Системата минус 60" - тема №25

• 42 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
И аз се записвам. Пазя диетата от около месец, пия по 2.5 л вода, малко тренировки в домашни условия и резултатът е - 9 кг! smile3508

Еха!!!  Shocked Party smile3501

Страхотен резултат, моля те, напиши как се храниш.

# 556
  • София
ianie, браво за чудесния резултат Peace ! Присъединявам се към молбата да разкажеш малко повече за начина ти на хранене. И не мога да се стърпя да ти кажа, че цитатът в  подписа ти ми е най-най-любимият от "Малкият принц"  Heart Eyes ; толкова мъдрост, само в две изречения.

Лебед, благодаря ти за отговора  Hug . Днес  ме домързя да си направя омлет, но със сигурност ще се възползвам от идеята през идните дни.
За табличката - страхотно измислено. Лично аз ще се включа на по-късен етап, че още не мога да се похваля с никакъв резултат - едва от няколко дни съм Системна. По нататък като имам по-сериозни минусчета ще ти пиша на ЛС.

За днес менюто ми:

З: рогче, кафе
О: таратор, 2 кебапчета
В: диня със сирене  Heart Eyes

# 557
Здравейте,поизгубих се малко,но не съм се отказала от режима.Спазвам доколкото мога,поннякога не става,но важното е че свалените 2 кг си седят и не мърдат.
Поздрви на новите мамчета
Камчи Hug

# 558
Гледам храните, които хапвам да са еднообразнички, понеже съм чувала, че когато организмът свикне с дадени храни ги усвоява по-бързо. Всеки ден за закуска хапвам сандвич от многозърнест хляб, което винаги става около 8 часа, след това за обяд ям салата от половин домат и половин краставица и нещо като печена тиквичка, месце, рибка, а за вечеря хапвам само салатката. Пия много вода, правя пилатес за крака и коремни преси, гледам да не използвам градски транспорт и  newsm78 май е това като се замисля.

# 559
  • Панагюрище
Здравейте,момичета толкова ви се радвам на постиженията и от опит знам,че когато се подкрепяме взаимно режимът се понася по-леко.Ето и нашият отчет за деня:
З:аз баничка и чай,но неможах да я изям цялата,мазна ми беше;Анни/така се казва дъщеря ми/спагети/любими са и/
О:аз няколко парченца печена шунка и домат;Анни шопска салата
В:правя пълнени чушки със сирене
И да се похваля бавно ,но сигурно слизаме надолу с кг,много сме доволни от режима.

# 560
  • Пазарджик
ianie   браво страхотни резултати пожелавам на всички не подобни резултати  Hug а можеш ли да сподели и колко кг имаш за сваляне.
Аз за сега си стоя с моите -4 кг и това си е , но забелязах че порциите ми са значително по малки и дрехите ми сякаш сами по широки.Май и аз трябваше да си измеря обиколките.Отчета ми за днес
З - сандвич с пълнозърнест хляб и топено сирене , кафе
О- миш-маш с айран - сутринта бях доста гледна като си сипвах и си бях сложила доста голямо количество и не можах да го изям
В- салатка

# 561
Като започнах диетата бях 85 кг, за 170 см, сега съм 76, като искам да ги докарам до 57-58, значи ми остават 20тина килца...

# 562
Здравейте,момичета!
ianie,браво за постигнатия резултат!Направо е невероятен!А, през този месец имаше ли прегрешения или си спазваше абсолютно стриктно Системата?
Аз да се отчета за днес  Mr. Green
З- 2 парчета домашна баница
О- тиквички с кисело мляко
В- 1/2 кисело мляко и 2 нектарини и 2 кивита - не ми е от любимите вечери,но киселото мляко щеше да се развали,понеже от сутринта съм го купила и от обяд стои отворено /големи обяснения  Mr. Green /
Нямам търпение да дойде неделя и да се тегля !
Айде лека и спокойна вечер от мен !  Hug

# 563
Здравейте,момичета!
ianie,браво за постигнатия резултат!Направо е невероятен!А, през този месец имаше ли прегрешения или си спазваше абсолютно стриктно Системата?

Ами да ти кажа, през този месец ми се е случвало да си позволявам малко прегрешения от сорта на да хапна по-късно, след вечеря да хапна блокче шоколад, а снощи дори ядох малко спагети, но интересното беше, че когато се претеглих снощи бях 76.8 кг, а тази сутрин 76.1. Аз си ги позволявам тези неща само когато ходя при приятеля ми, просто защото не искам да се съобразява с мен...  Embarassed

# 564
Здравейте момичета- мога ли да ям пилешка супа за обяд с картофи в която обаче не ям пилето  newsm78

# 565
И аз се записвам. Пазя диетата от около месец, пия по 2.5 л вода, малко тренировки в домашни условия и резултатът е - 9 кг! smile3508
Браво 

# 566
  • France
Здравейте! Само от три дена съм на системата. Все още не съм усвоила напълно комбинациите за обяд. Ето какво ядох днес:
з: 1 банан, 1 парче кекс, 1 кроасан (без пълнеж)
о: 2 варени яйца, 2 домата, 1 малко парче сирене, 1 ябълка, 3-4 лъжици кисело мляко
в: 4 сухара и 1 чаена часа кисело мляко.

Antonina84, мерcи за съвета относно сухарите, взех едни които ми се сториха горе-долу подходящи.

Относно ориза: споделете какъв ориз ядете, само кафяв ли? Басмати май е позволен, а пък белят не? (понеже за мен  двата вида са доста идентични като хранителни стойности, но може и да бъркам). Постигат ли се резултати и с бял ориз?

# 567
Направих една таблица с резултати ...

Нова таблица за месец май и юни 2011

Резултатите за седмиците се въвеждат самостоятелно (т.е. щом веднъж си въведен - започваш сам да си пишеш минусите в белите полета срещу твоя НИК)!

И вече някой е успял да изтрие месец Май и съответно да бастиса таблицата за Юни?!?

# 568
И вече някой е успял да изтрие месец Май и съответно да бастиса таблицата за Юни?!?

Стига бе....  Sick  
Ето затова Бебо я заключваше цялата и само тя я попълваше. И преди се е случвало.
Бе момичета, като не знаете да работите в Ексел, давайте си данните на Лебед тя да ви ги попълва, не е нужно вие да се мъчите и да се съсипва труда на Лебед.

# 569
  • Пазарджик
Ехххх много жалко за табличката Лебед някои хора не уважат труда на другия #Cussing out.Май наистина е по добре само един да може да я коригира

Общи условия

Активация на акаунт