"Системата минус 60" - тема №25

• 42 220
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Пазарджик
Здравейте и от мен днес.Да си дам отчета въпреки че не съм сигурна за вечерята дали е системна
З- кроасан с шоколад, кафе със сметана
О- пилешка пържола , айран
В - бъркани яйца( ето за тях не съм сигурна) , домат , краставица и айран
Поправете ме за вечерята ако е грешна.

# 541
Грешна е  PeaceТрябвало е само яйцата или поне с малко гарнитура.  Peace

# 542
  • France
Здравейте момичета!
От няколко дни се опитвам да мина на този режим, но срещам известни трудности. Ще се радвам ако някои може да ми отговори.
Какво точно представляват тези "ръжени сухари", как изглеждат? Живея в чужбина и не знам към какви сухари да се ориентирам.
Другият ми въпрос е за вечерното хранене: разбрах кои са разрешените плодове, но примерно може ли кайсии вместо ябълки? Все пак има хубави сезонни плодове в момента, а и ябълките ако не се лъжа са с високо съдържание на фруктоза.
Благодаря предварително ако някои се включи.
Приятна вечер

# 543
Здравейте!  Mr. Green
Идвам да дам отчет за днес:
З- 2 парчета домашна баница
О- тиквички с кисело мляко
В- 1/2 кисело мляко и 1 краставица
Ето,след таква вечеря се чувствам най-добре!Много ми е леко на стомаха сега!Е ,към 23:00 часа ще почна да огладнявам,но днес мисля да си легна по-рано така че няма проблем. Mr. Green
trolche,здравей и добре дошла при нас!
Аз ще се опитам да ти отговоря на въпросите.За ръжените сухари - аз купувам едни гръцки,коитообаче не са 100 % ръжени.Назад в темите се обсъждаше това и май стигнахме до извода че няма напълно ръжени сухари   newsm78 Но ти пък си в чужбина,там може да има /100 % ръжени/ ,най-добре попитай в някой хипермаркет.
За вечерята със сезонни плодове-точно това се обсъжда от няколко дена насам и според момичетата /и аз съм съгласна с това/ няма проблем да се ядат такива и да заместваш с тях ябълките,примерно.
Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 544
  • Варна
Здравейте, момичета!
Много ме заинтригувахте с този уред за пържене без мазнина... ще взема да се разтърся...

Това ли е продукта?

Иначе аз днес малко сгафих с вечерята... беше доста късно...което прави гафа ми на "малък", а "голям", но... мислих да я пропусна, но бях много гладна.
Добре, че сутринта поспортувах малко...
Менюто ми за днес:
З:Сладолед с мюсли
О: ориз с тиквички и един домат
В: наденица на скара (в Кауфланд продават една тънка, сурова наденичка с праз - много я харесвам и понеже е на цената на килограм месо се надявам да е от месо...)
Ох, сега като си гледам менюто бая е хранително... май утре трябва по-леко да го давам...
Хубава вечер на всички!!!

# 545
Добро утро ,момичета!Да се отчета за вчера:към 7.00 часа направих едно кросче,след което малко коремни преси и към 8.30 вече бях пригладняла.
З:овесени трици,покълнали семена от слънчоглед и овес,няколко ореха мед и топла водичка,
КЗ:шепа череши
О:шопска салата
В:кисело мляко с натрушено сирене и краставица(в 17 часа)
В19.30 часа ходих на народни танци.
Днес се притеглих и съм отново 60.200,но го отдавам на това че пих едни хапчета да ми предизвикат цикъл и днес по принцип трябва да ми дойде ,ама ще видим.сигурно плюса е от това.
Днес няма да спортувам че не се чувствам много добре.Сега пия чайче с мед ,иначе ми се ядат череши,после може и едно парче диня
О:сигурно салата със сирене
В:иска ми се пак да е диня,но ще видим ,може и таратор.
Пожелавам приятен ден на всички и много много усмивки Laughing Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 546
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз днес съм се спряла, на тези храни но дали ще стане така все още не знам  Mr. Green
з. бисквитена торта
о. пълнени чушки с яйце и сирене
в. задушени зеленчуци

Да това е уреда има и тема за него http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363506.0

# 547
Днес легнах в 01:00 и станах в 04:00 - за пореден път установявам, че ако не се наспя - нямам минус, за това при първа възможност се мушкам под завивките (все ще си намеря оправдание да мързелувам Mr. Green ).

днес:
з: ръжени и сусамови зърна, трици, кисело мляко, сирене, краставица, копър, зехтин (много вкусно искам още, но... понякога мързелът е ползотворно нещо  Crazy)
о: шопска салата + омлет със сирене
в: смятам да пробвам комбинацията плодове с ориз (мисля си да започна с десерта - диня *така и направих, за това не можах да стигна до ориза, значи взех си една 6кг диня и 1/3 от нея вече я няма  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 18:21 от Лебед

# 548
  • София
Лебед, как правиш омлета? На тефлонов тиган без мазнина ли?
Може и аз да си спретна същия обяд  Wink .

# 549
Kally May На тефлонов тиган със символично количество мазнина, но аз не го пържа, а само го задушавам - нагрявам котлона силно, изключвам го, веднага слагам малко зехтин и изливам леко разбърканата смес (2 яйца, сирене, подправки и задължително вода) затварям тигана (имам съд с малко дупки като цедка използвам него за да диша леко) и оставям така... до готовност около 10-15 минути Simple Smile

Направих една таблица с резултати (от Google още не са направили защита на отделни клетки, та импровизирах), който иска да го има и него в таблицата, ето варианти това да се случи:
1) лично съобщение до мен (за сега аз поемам щафетата, но викам да си я предаваме за да няма време без седмични отчети)
2) e-mail до SistemaMinus60@gmail.com
3) да се въведе сам (това само за хора, които разбират поне малко от Excel и Google документи)
user: SistemaMinus60@gmail.com
pass: EkaterinaMirimanova
месеците ще се заключват с краткото: EM

Нова таблица за месец май и юни 2011

Резултатите за седмиците се въвеждат самостоятелно (т.е. щом веднъж си въведен - започваш сам да си пишеш минусите в белите полета срещу твоя НИК)!

*А по въпроса защо не са включени всички имена, много е просто - въведох само тези, които май месец 2011 са били активни и са си подали отчетите към bebok_86

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 11:08 от Лебед

# 550
Лебед, страхотна си! Много благодаря за таблицата!  Hug Heart Eyes

# 551
  • София
Здравейте отново. Измина 1 седмица от както съм на режима и със задоволство искам да споделя, че вече съм -2кг. Много ми допада системата и се надявам да свикна и да се превърне в начина ми на живот. Не знам при вас как е, но аз вечер ако си легна късно и освирепяла от глад мисля какви изкушения ще изям сутринта, отчитам че не мога да изям много голямо количество храна. Даже и не ми се ядат мечтаните шоколади и сладоледи. Много съм доволна и смятам че за 5 месеца ще постигна желания резултат.
Успех на всички и много минуси да валят.

# 552
И аз се записвам. Пазя диетата от около месец, пия по 2.5 л вода, малко тренировки в домашни условия и резултатът е - 9 кг! smile3508

# 553
Здравейте, момичета, аз ви четох досега, от понеделник съм редовна с режима, свалила съм половин килограм за 2 дни, което може да е от всичко, но все пак е супер като се има предвид, че от 2 години кантарът не е мърдал  Laughing
Да видим какви ще ги свърша до края на лятото...
Хубав ден на всички  Hug

# 554
  • Варна
И аз се записвам. Пазя диетата от около месец, пия по 2.5 л вода, малко тренировки в домашни условия и резултатът е - 9 кг! smile3508

Браво! Разкажи малко повече за себе си, какво ядеш, как ги правиш тези чудеса. че вече умирам о завист  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт