Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ей, най-насетне подкрепление в женския отбор smile3501

Браво момичета! И преди Бубчето да ни “спре тока“ на темата, аз да се включа се дно предложение за заглавие–

Навън е вече лято, а в кормчето ми - ноемврийско злато.

Хайде поздрави на всички (макар и не много летни, 4е тук са около има няма 20 градуса)!

# 631
мойте проблеми с паметта стават вече пословични ooooh! днес бях при личния за направление за бургаската клиника.говорихме си,той ми написа направлението,измери ми кръвното и аз казах чао и си тръгнах.....чак след час се сетих че има нещо като потребителска такса,която се плаща по принцип Joy скоро очаквам да си забравя името Joy
иначе днес се чувствах доста дисконфортно.корема ми беше подут като че ли от газове,но за щастие не ме болеше.
бубче весело изкарване Laughing
последното заглавие емного готино  bouquet

# 632
desislava iv каква потребителска такса?ако имаш предвид таксата от 2,40лв ние бременните сме освободени от нея  Simple Smile
Julturche честито,завиждам ти благородно,искам и аз...на 1.07 ще съм на втората ФМ и понеже тогава имам рожден ден се надявам и мен да ме зарадват Simple Smile

# 633
desislava iv каква потребителска такса?ако имаш предвид таксата от 2,40лв ние бременните сме освободени от нея  Simple Smile
Julturche честито,завиждам ти благородно,искам и аз...на 1.07 ще съм на втората ФМ и понеже тогава имам рожден ден се надявам и мен да ме зарадват Simple Smile
така лиииииии......аз не съм ходила от години при джи пи то и не знаех newsm78 благодаря че ми каза,спестих за едно сладоледче утре Crazy

# 634
Ей, най-насетне подкрепление в женския отбор smile3501

Браво момичета! И преди Бубчето да ни “спре тока“ на темата, аз да се включа се дно предложение за заглавие–

Навън е вече лято, а в кормчето ми - ноемврийско злато.

Хайде поздрави на всички (макар и не много летни, 4е тук са около има няма 20 градуса)!

ейй супер заглавие за тема Simple Smile

Жълтурче много се радвам за розовите гащи добре довла в розовият отбор

Росит@ и аз съм същата паника ще ми побелее косата напълно до Ноември хехе

# 635
Момичета да са ви честити розовите гащи и да оставите едно местенце и за мен в отбора! Joy
purplethorn по-скоро да идва ноември,че още не ми се ще да побелявам...ама като гледам на там съм се запътила и аз като теб! Heart Eyes

# 636
  • Добрич
Момичета,пък днес ми се развали колата  Cry  остави ме на пътя (пред кауфланд де) и се прибирах пеша(3-4-5км).Нещо и стана и неможа да запали,утре монтьора който я познава вече много добре,ще ходи да я пибира от там.
В къщи пък покрай ремонта на детската,ме дразнят двамата майстори които имам,чудя се как да ги изгоня вече. Вече утре е 8-ми ден да измажат и боядисат детската стая,а имат още работа по терасата.Сега покрай колата ще се оправдая с непредвиден разход и ще ги изпратя.
Извинете,че ви занимавам с моите неволи.
Много се радвам че женския отбор се увеличава,радвам се за вас розови мамчета!

# 637
desislava iv каква потребителска такса?ако имаш предвид таксата от 2,40лв ние бременните сме освободени от нея  Simple Smile
така лиииииии......аз не съм ходила от години при джи пи то и не знаех newsm78 благодаря че ми каза,спестих за едно сладоледче утре Crazy

Хммм, и аз това не го знаех, даже си и платих последния път... Simple Smile

Sneakers:  Иии, как вървя толкова, че ми се струва че беше и жега вчера?!? Контракциите отминаха ли?

И аз много се радвам за розовите новини! Те май все повече ще стават, защото нали момиченцата се разбират по-късно

Момичета, вижте какво готино боди Simple Smile

# 638
Хайде,добро утро,поспаланки.  bouquet
Честито на всички бъдещи и настоящи мадами Hug,както и на техните татковци. #2gunfire Ние продължаваме да гадаем пола. ooooh!
И аз живот и здраве в неделя отивам на моренце,с един куп препоръки,уговорки и забрани,но поне ще го видя.  grinning039
Хубав ден,коремчета,ПАЗЕТЕ СЕ!!!  smile3525

# 639
Добро утро от слънчев и топъл Бургас Simple Smile)) Много много се радвам за розовите гащиии Simple SmileHug Hug Hug толкова са сладки малките принцескиии (не че мъжете не са сладки ) не ме разбирайте погрешно и аз ще съм с мъж , но за мадамите има много хубави дрешки Simple Smile можеш да си ги обличаш като принцески Simple Smile

# 640
  • Плевен
Добро утро Simple Smile!

И аз се явявам с розова новина. В понеделник бяхме на втора ФМ при доц. Томова и каза 100 процента момиченце  4470 Разгледа всички органи обстойно - засега нищо обезпокоително. Евентуалма 3-та ФМ в около 30 г.с.

На Боженци изкарахме страхотно, голям релакс - зеленина, хладничко вечер и нощем, зелена поляна, на която тичаха боси децата, а аз мързелувах на сянка Simple Smile. Неприятното беше на връщане, че щяхме да се блъснем в един джип и доста се изплаших и че съм се оборудвала със някакъв нетипичен за мен запек и ми е много тежко на стомаха, но действам с разхлабващи храни.
Усещам бебка от петък насам с едни много сладички побутвания точно над срамната кост, но се оказа на ФМ, че точно там са й крачетата.

Бубче честито на сестричката ти, да й е лека бременността  Hug Весело и необезпокоително изкарване на моренцето.

jujinka-15 весело и безпроблемно моренце и на теб Simple Smile.

Ванилия страхотни новини  Hug

Аа и друго, което каза и беше интересно за мен, е че плацентата ми била задна, а док, при която ходя на ЖК каза, че  е предна.....естесвено че вярвам на тази, при която бях днес, щото нейната апаратура не може да се мери с тази на моята док.

Ей това го има и при мен. На ФМ доц. Томова каза за 2-ри път , че плацентата е по задната стена, а тази докторка, при която ходя на ЖК каза, че е по предната  newsm78.

Хайде изчезвам да си допивам кафето и после на работа. Желая ви прекрасен ден , пълен с прекрасни новини и много усмивки от ритничетата в коремчетата ни  Hug

# 641
Киса, Рошличка, Жълтурче, Люсил, честити ви девойки  stork-girl
Много ви се радвам, сега пък женския отбор набързо ще вземе да стане по-голям от мъжкия  Hug Heart Eyes

На заминаващите към морето – лека, слънчева и весела почивка   grinning039 

Ние уж живеем на 2 мин. от морето, а още не сме ходили на плаж  Crazy

# 642
  • Добрич
Добро утро на всички!

Princess83 изчезнаха ми контракциите,след eдна опаковка но-шпа. Твоите как са,имаш ли ги още?  Аз не вървях по жегата вчера,ами към 19-20h  Wink

# 643
Ейййй, познах че след толкова момченца ще има само момиченца Joy Е нека да има избор де. На мен гадните болки отминаха. Изглежда вчера много ме претовариха на работата. Днес мисля само да си лежа. Ако на някой не му изнася #2gunfire. Какво стана със заглавията newsm78. Аз съм 1 кило надолу, след черешите и прасковите и водата която изпих след тях. Досещате се какво ме хвана. Щях да умра Sick. Ох цялата ми тераса е о...на от птичките. През ден я мием. Тази година много се навъртат около нея. Може да е на късмет.

# 644
Здравейте бъдещи мамчета  Hug

Най-накрая да се включа и аз, ако, разбира се, ме приемете.
На 27 години съм, първа бременност, 99,9 % момиче, термин 21.11.
Имах ужасни първи 3 месеца и честно казано ме беше страх да се запиша при ноемврийските мами. Моля се оттук нататък всичко да е наред и да си изжевея пълноценно предстоящите щастливи моменти. Ще се опитам да наваксам с четенето и ще ми е приятно да се присъединя към вашата групичка.
Днес за мен е изключително усмихнат ден, тъй като рано, рано получих първия поздрав от моето бебче. Затова и реших днес да е денят на записването ми.
Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт