Любители на котки - тема 51

• 41 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • In a surreal moment!
Не съм плащала данъци от много теми. И за да не забравите децата ми ето малко снимки, стари, но това ми е във възможностите сега  Embarassed

Писанчо

Маша

# 466
  • София

Имам следния въпрос / молба за съвет / чудене : за две седмици сме на почивка на място, където не можем да я вземем с нас. Приятелите, при които я давахме зимата, са с къща и се опасяваме да не излиза, сега, когато държат отворено, и да изчезне... Какво да правя? Има ли места, където приемат котки?

При нашият вет. има хотел, мисля че цената за котка на денонощие беше 10лв, но не съм сигурна, трябва да се пита.

ИКСИ, Маша как хубаво се е излегнала след поредния лов  Grinning

Теди, тигърчетата са уникум  Heart Eyes

# 467
  • Costa Rica
Добро утро!

# 468
Ох, че сладки бебета!!! Heart Eyes
Ние с Теди току що приключихме бебешката фотосесия /по-скоро Теди, де, аз да не си приписвам заслуги Mr. Green/. Очаквайте бебешко включване! Много бяха смешни, пищящи едни такива. А майка им се разтревожи и реши да си ги прибере, ама те са бая големи кюфтета, а тя, клетата, една мъничка... И ги захапва където й падне - ухо, лапа, гушка и ги влачи по килима - голям смях! Laughing Сега вече цари спокойствие и тишина - в гардероба!

# 469
  • София
За пръв път в сайт за колективно пазаруване виждам ветеринарни услуги и реших да ви ги покажа (в дясно от основната оферта). Не знам колко са изгодни и колко е добра клиниката, но може да е полезна информация за някого. Още ме е яд, че скоро имаше хотел за любимци с намаление, но откъде да знам, че на някой от темата ще му трябва  Embarassed.

Tari Tasartir, и аз смятам, че най-добре за котето е да си бъде в къщи, в позната обстановка. Само трябва някой да идва да му дава храна и да му почиства тоалетната. И от собствен опит - това може да става на 3 дни дори. Слагам пясък в 2-3 легена, вода - също в легени, за да не се скапва толкова бързо и суха храна в изобилие. Доколкото си спомням Джесика не е някоя лакомница, която ще си изяде всичкото ядене на веднъж.

Теди, ще чакам с нетърпение да видя "творенията" на Опашатко.  Laughing 

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 12:40 от Тaня67

# 470
Привет Simple Smile
Бебетата са много сладки, ще кача снимки във фликр и с котково ще сме много благодарни да разпространите кой където се сети, снимките им и че си търсят стопани.
Котково, само кажи какви координати за контакт да дадем, твой телефон или мейл? И ще трябва и дата им на раждане. И имена чакам да им измислиш, че да ги кръстим .... не може хората да казат- искам онова с 3-те петна черно ... приличат си доста и е добре да имат имена.

Едит- тук ги качвам - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/sets/72157626272042772/

# 471
Боже, колко сме фотогенични! hahaha Ами нямаме си имена, ама ей сега ще помисля. Дата на раждане - 01.06. Давам си на всички и мейла и телефона, ако има заинтересовани:
0888 78 62 18               elenafbg@mail.bg
Теди, как да го направим със снимките последно? На мейла ли ще ми ги пратиш?
Аз никога не съм качвала по разни сайтове и не съм много наясно как става. Ама ще се поровя, де. Все пак, ако някой има опит, моля да ни съдейства. То още е рано, поне месец още ще са при майка си, ама да се подготвим, де.

# 472
Ели, най- добре ще е да ти ги метна по скайп, или по скайпа на някое от синчетата ти Simple Smile ще стане за минутка. Другия вариант е да ги кача в Транзит и да пусна тук линк и парола и който иска да ги свали и да ги разпространява.
За имена... преди бях пускала снимки на едни породисти сладури, много приличащи си, и имената им бяха- Ориноко, Оригами, Орион, Один, Опера, Ози....

Eто, качих ги тук -
Файл: bebetaopashatko2011.rar

Линк за свалянe: http://tranz.it/load.php?id=GmkQOOk0X8pVHcuJ890458

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 13:39 от *Тедка*

# 473
Боже, колко сме фотогенични! hahaha Ами нямаме си имена, ама ей сега ще помисля. Дата на раждане - 01.06. Давам си на всички и мейла и телефона, ако има заинтересовани:
0888 78 62 18               elenafbg@mail.bg
Теди, как да го направим със снимките последно? На мейла ли ще ми ги пратиш?
Аз никога не съм качвала по разни сайтове и не съм много наясно как става. Ама ще се поровя, де. Все пак, ако някой има опит, моля да ни съдейства. То още е рано, поне месец още ще са при майка си, ама да се подготвим, де.

Аз се наемам да им пусна обяви по сайтове е във фейсбук. Измислете им имена, уточнете пол и ще ги пускаме бебенцата, оф много са сладки, потекоха ми лигите по тях  Simple Smile.

# 474
Много са сладки бебетата на Опашатко  :love

# 475
Ето и подпис- който иска да си сложи - http://farm4.static.flickr.com/3122/5869281278_d316f41eb0.jpg

Lumikki, благодаря ти!

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 15:58 от *Тедка*

# 476
  • Някъде в търсене ............
Бебоците са разкошни Hug
Да ви се оплача , Мърконти преди час ми налетя на ръката, направи несполучлив опти да ме ощастливи Mr. Green. Не пуска гадината, едва се освободих Mr. Green Mr. Green. Не съм очалвала такова нещо, а онзи ден се е пробвал на мъж ми , но се отказал  hahaha hahaha hahaha

# 477
  • София
Деси, и Торо имаше такива мераци Simple Smile
Не помня при Харо кога се зародиха. След кръцкането на топките всичко се оправи.

# 478
  • Някъде в търсене ............
Танче, не мога да се преборя с мъж ми за топките  Sad
Онази вечер Мърконти зачезна навън и не се прибра цяла нощ(това му  е запърви път)   Sadна сутринта стоеше в/у гаража на комшиите и трепереше Laughing влезе с 300 в къщи. Спал е цял ден Mr. Green май тогава е станал мъж Party

Досега не е  имал такива мераци към мен Blush

# 479

Общи условия

Активация на акаунт