. Така го карах да плъкне, ако е кисел. И ако е стъпил на скрина(огледалото е голямо, не джобно) понякога подскача.
. Просто е по-нервен изобщо, не само на гърда.
, снахата има нужда от информация или помощ, защо тя да е жертва на нашите страсти
.
. Най-меко ще опитам да кажа – в голяма грешка си
. Защото доста пъти се е случвало да попадам на такива твърдения – изкъсо наблюдавам и установявам, че си в грешка. Много от „Възрастните”, които аз познавам са пикли вчерашни под перуките си, за разлика от младичките, които съвсем адекватно и отговорно се отнасят към родителството. Но, подчертавам, това са моите наблюдения от роднини, приятели, колеги и по-добре познати в този форум. А зряла жена да се държи като лигла ми е чак гадно.

Та тя се притеснява, че той сучи само по 5-6 минути и заспива, и нервничи, докато суче от гърда. Кърмата й слезе чак вчера, може и да е било за това. От болницата са й казали, че детето трябвало да пие по 50 мл на ядене
Вечер само го оставях и си заспиваше сам. Както и нощем. Откакто стана на 7м заспиваше в люлката на ФП. След това на година и 2 месеца като беше започнах да го приспивам гушкайки го до мен на кревата.
Него нямам време да го разглезвам
Нощем е без биберон. Точни часове не спазваме. Ритуал само вечер и той е къпането
Ама че лакомник, къде ги слага тези 6 литра
Ох, много ме развесели тази правописна грешка. 
Досега не се е случвало, мисля, да ме захапе с венци, но от минимум месец съм забелязала, че отдолу на венеца има две бели точки и вчера след щателен преглед установих, че наистина са зъбчета 

еее най-накрая някой да ме въодушеви,така го описа,че не се сдържах
За теб,за мен,за lilincho и за всички,които имат нужда
По-скоро по навик и за удоволствие. Виж, баткото го къпя всеки ден, защото е невероятно прасе и няма как да го сложа да си легне така 

В случая е мерителна лъжица, ам все пак трябваше да се поясни, че наистина изглежда смешно

С толкова нерви и кърмата не искаше да потече.
Препоръчани теми