Индукционни котлони - убедете ме, че са ми нужни!

• 142 040
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ууу ,този може и в съдомиялна да се сложи, за разлика от икейските тигани, и е на прекрасна цена! Благодаря, muoil!

# 286
Съд за мляко , 1л има в Кауфланд - 21-22лв беше с пищялка.

Сега виждам,  че в магазин Вилаз е 12.90лв -1.7л.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 17:40 от alra

# 287
Съд за мляко , 1л има в Кауфланд - 21-22лв беше с пищялка.

Сега виждам,  че в магазин Вилаз е 12.90лв -1.7л.
Млековарки има на много места. Но никъде досега не съм попадала на такива които стават за индукция. Магнита не ги хваща.

# 288
  • София
В Гама Елит или щъркелите няма ли стоманени млековарки?

# 289
Имам единичен котлон индукция - куче марка - с градуси и със степени, а също и с копче за мляко. Ами този бутон за мляко е вълчебство - слагам и забравям - не изкипява не згаря и си стои скаймака отгоре. Не зная как са програмирали това вълщебство но е факт. Китайски е котлона.

# 290
Здравейте, решил съм се на този плот http://m.emag.bg/plot-za-vgrazhdane-electrolux-2-gazovi-nagrevat … nok/pd/EMS1TBBBM/
 Изчетох почти цялата тема, та ми стана интересно, че никой не използва и не търси смесен плот. Аз лично се спрях на този заради възможноста ако спре тока евентуално да може да се приготви нещо. Също и леко съм притеснен за сметките за ток, на като чета тук чак се чудя дали да не си вземем една 3ка индукция, а за спешни случаи да взема едно къмпинг котлонче. 😕
Кухнята я правим от нулата и бюджета е леко ограничен.. около 6000, като вече съм поръчал самата кухня за 2100 та минсе иска с останалите пари да наместа всичко необходимо, а тези 900лв за плот ми изглежат много.
Препоръки за 3ка индукционен, като не ме разбирайте погрешно - искам да има всички глезотии и удобства за жена ми. Simple Smile

# 291
Мен ме е страх от газ и не бих си сложила газов котлон  Crazy Но има хора, които си ползват и си им харесва  Peace
Ако единствената причина, поради която гледаш комбиниран с газ, е щото може да спре тока, по-добре не го купувай.
Колко често се случва да спре тока, при това за тооолкова дълго време, че да не може да се сготви нещо? Най-малкото е добра причина да заведеш жената на вечеря навън  Mr. Green Пък дори и да не е вечеря в ресторант, в хладилника все ще има неща за салата или сандвич...
Колкото до глезотиите - индукцията сама по себе си е глезотия, от гледна точка на това, че спестява време.
И какво те притеснява в сметките за ток? Индукционните котлони се водят най-енергоспестяващи сред електрическите котлони. Като добавиш и това, че много по-бързо се приготвят ястията на индукция, не разбирам това ти съображение.

# 292
Свикнал съм да гледам мама като готви, цял живот на газ - съответно 1 бутилка държи 3 месеца. Съответно ~ 10 лв на месец. Притеснява ме да не плащам по 30~50 само от плота.. Ако е разумно ~ 20лв за него не е болка за умиране. Колкото до газта, да ако изключим парите за газ, единствено за всеки случай го гледам.
А някакви насоки за 3ка индукия? Като чета явно трябва да е Whirlepool, някой конкретен модел?

# 293
Добре че не си свикнал да гледаш мама да готви на печка на дърва  Laughing Шегувам се  Wink
По отношение на консумацията, не мога да ти помогна. Бих казала, че вкъщи всичко ми е енергоспестяващо - индукция, лед осветление в кухнята и коридора, енергоспестяващи крушки в останалите помещения... Не съм правила сметка, кой уред колко пари трупа на сметката за ток  Confused
...Като чета явно трябва да е Whirlepool, някой конкретен модел?

Няма такова нещо като "трябва". Моят Whirlpool го взех, защото беше на промоция, а не защото съм търсила конкретно тази марка. Разгледай тях, Бош, Електролукс, Горенйе...

# 294
Благодаря ти, заравям се отново в дебеите на онлайн магазините. 😩
Какви екстри да търся? Държа единствено на сензпрно управление, за друго нямам представа какво искам да има. Като цяло колкото повече - по-добре, но все пак..

# 295
И аз бях решила газ, на централна сме, но четох доста и се разколебах, доста минуси има. Взех си 3-ка индукция и съм много доволна. Дори с керамични не плащах много ток, не го мисли това. Газта първо, че е много вредна когато е  вътре, а и правела конденз.

# 296
  • София
Свикнал съм да гледам мама като готви, цял живот на газ - съответно 1 бутилка държи 3 месеца. Съответно ~ 10 лв на месец. Притеснява ме да не плащам по 30~50 само от плота.. Ако е разумно ~ 20лв за него не е болка за умиране. Колкото до газта, да ако изключим парите за газ, единствено за всеки случай го гледам.
А някакви насоки за 3ка индукия? Като чета явно трябва да е Whirlepool, някой конкретен модел?

Разгледай Сименсите също, техномикс ги продават!

# 297
Здравейте, някой може ли да каже впечатления за Whirlpool. Харесах един модел, но се чудя...   как ви се вижда този модел http://www.emag.bg/furna-za-vgrazhdane-whirlpool-akz-562-ix-elek … 2ix/pd/EXB6KBBBM/
Чудя се защо ли толкова много е намалена цената

# 298
ето нов линк, че другия не е активен http://www.tehnomix.bg/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0-whirlpool-akz-562-ix

# 299
По отношение на Уърлпул индукциите като разгледаш мненията в нета - повечето са положителни  и са много, може би зашото са най-много купуваните според мярката качество/цена. А фурната която си показала не е много богата на функции и ма само пиролиза. При фирмите за битови уреди е като при колите - цената скача испоред марката производител.

Общи условия

Активация на акаунт