® E-bay - тема 70

• 33 934
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
И аз тук.
Нямам търпение да дойде тази чантаCrazy

Тихичко и скромно си завиждам  Flutter Ако не ме лъже паметта преди няколко месеца някой се похвали с убийствени сандали в същия цвят, да не би да си направи комплект Mr. Green

А, не, не съм била аз, обувки още не съм поръчвала по интернет.  Mr. Green

Ами май ти е време Laughing HugДа не седи самотно това симпатично чанте.

# 16
Не знам колко ще ми се разширят краката още и в момента не смея, без да пробвам.  Joy
ОспамихмеEmbarassed

# 17
  • Варна
Днес получих тази чанта - страхотна е, много съм доволна:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3005551 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 18
Айде и аз тук   jumpuu

# 19
  • Бургас
Записвам се с първата покупка за мъжа ми, че все се оплаква че е бедния роднина и за него никога нищо. Mr. Green Laughing Ама то за късмета ще трябва да почака. На 25 май са спечелени и още ги няма при посредника. Confused Ще изчакам до неделя и ако не са пристигнали да тръгнат с курса им тогава ще пиша на продавача да питам какво става.

# 20
  • Пловдив
Досега съм пазарувала само за дъщеря ми вече ми се иска да взема нещо и за мен.Помогнете ми с размера талията ми е 68 ханша 87.Кой размер да поръчам? newsm78 Или зависи от марката?!

# 21
  • София
Аз уж приключих с пазаруването и излизам "в почивка" за няколко месеца, но все пак да ви следя.
А синята чанта е супер!!!

# 22
# 23
Здравейте и в новата тема.
Имам едно питане.
Случи ми се е на мен да не получа пратката си.
Спечелих едни чехли и ги платих веднага още на 29.04 и понеже страшно много си ги харесвах си чаках досега.Но явно нещо е станало.Продавача е с 980 оценки и затова не се притеснявах че ме е излъгах. Питах го за номер за проследяване но нямах отговор.Накрая отворих кейс в пей-пал. Още на същия ден получих съобщение от продавача, че и-бей ще изтеглят пари от сметката му за да ми върнат ,а номер не може да ми даде, защото пратката е пусната без такъв за да е по евтино.
В профила ми сега в спечелени търгове има това. Понеже не ми е ясно, трябва ли да правя нещо или това си е информативно. Достатъчно ли е кейса в пей-пал или трябва да правя нещо и в и-бей.
(Last 18 months)
1 case is still open
1 case awaits other members' responses
1 case has been closed

И още нещо.Все пак много си искам сандалите.Сега продавача ще чака да му ги върнат ли? И аз какво мога да направя, много ще е нахално да му пиша да ми ги прати наново пък аз да си ги платя или да чакама да ги пусне пак и да наддавам

# 24
Ето ме и мен! Flutter

Дайте линк за хубави плажни кърпи. Rolling Eyes

# 25
Досега съм пазарувала само за дъщеря ми вече ми се иска да взема нещо и за мен.Помогнете ми с размера талията ми е 68 ханша 87.Кой размер да поръчам? newsm78 Или зависи от марката?!
И аз съм със същите размери, панталони 6-8, в зависимост от марката, дънки 26-27.

# 26
Писах преди време за една чанта, за която наддадох в бързината и после съжалявах. Закъсня супер много, на 28.04 я платих. Днес дойде с 4-5 висящи конеца, няма никакво закопчаване, сякаш някой обущар си е събрал кръпките и направил чанта. Има светло жълта подплата(на фона на кафяво,бургунди,черни и много малко бяло),която е разпрана. Не я искам, искам да я върна, трябва да отворя диспут ли? Писах на продавача
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 27
Момичета, как мога да "скрия" някоя от покупките, които съм направила?
Преди я премахвахме с Дилейт от листата с покупките, а сега?
Нещо ще да е от Мор екшъна  newsm78 Да не е Отписването от платената листa - Unmark as payment sent ?

# 28
Какво означава това- You have a second chance offer ? Получих такова писмо в Ибей. Как така имам втори шанс? Задължително ли трябва да се възползвам от него и трябва ли да пиша съобщение на някой?

# 29
  • София
Какво означава това- You have a second chance offer ? Получих такова писмо в Ибей. Как така имам втори шанс? Задължително ли трябва да се възползвам от него и трябва ли да пиша съобщение на някой?
Наддавала си за нещо и не си спечелила. Печелившият се е отказал и ти предлагат нещото на теб. Или продавачът има повече от една бройка. Може да се възползваш от предложението, но съвсем не е задължително да приемеш. Не трябва и да пишеш на никого.

Общи условия

Активация на акаунт