® E-bay - тема 70

• 33 929
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Какво означава това- You have a second chance offer ? Получих такова писмо в Ибей. Как така имам втори шанс? Задължително ли трябва да се възползвам от него и трябва ли да пиша съобщение на някой?
Наддавала си за нещо и не си спечелила. Печелившият се е отказал и ти предлагат нещото на теб. Или продавачът има повече от една бройка. Може да се възползваш от предложението, но съвсем не е задължително да приемеш. Не трябва и да пишеш на никого.
Нещото не го искам вече /спечелих си друго такова на по-добра цена/. Значи просто си изтривам това съобщение и не го отразявам по никакъв начин.
 Благодаря за отговора!   bouquet

# 31
  • Варна
Момичета, как мога да "скрия" някоя от покупките, които съм направила?
Преди я премахвахме с Дилейт от листата с покупките, а сега?
Нещо ще да е от Мор екшъна  newsm78 Да не е Отписването от платената листa - Unmark as payment sent ?

Неее, това означава "Да се отмаркира като платено". Гледам има опция "More Actions-Add to list". Можеш да си направиш нов списък примерно"Deleted" и да ги местиш там...за друго не се сещам...

# 32
Здравейте  Hug Моля ви за помощ  Rolling Eyes  Praynig На 26.04 спечелих един клин на Адидас и веднага го платих, но така и не го получих. Кореспондирахме си с продавача че не съм го получила и уж обеща че ще ми върне парите но...няма ги. Пуснах диспут в евау и вече 10-те дни свършиха но така и не съм го затворила този дуспут  защото не съм много наясно с всичко това newsm78 В детайлите на транзакцията в Пейпал-а ми я няма опцията за пускане на диспут и там, ето вижте какво ми излиза http://imageshack.us/photo/my-images/845/14985647.png/  много странно тотала е 0 а постъпили пари в картата ми няма ooooh!
Какво да правя?  newsm78   bouquet

# 33
Момичета, как мога да "скрия" някоя от покупките, които съм направила?
Преди я премахвахме с Дилейт от листата с покупките, а сега?
Нещо ще да е от Мор екшъна  newsm78 Да не е Отписването от платената листa - Unmark as payment sent ?

Неее, това означава "Да се отмаркира като платено". Гледам има опция "More Actions-Add to list". Можеш да си направиш нов списък примерно"Deleted" и да ги местиш там...за друго не се сещам...
Hug Късно, Ваня, но благодаря, поне ще знам какво може да направя в този случай....не съм го цъкнала онова отказване от плащане  Mr. Green
Бях взела 1 джунджурия на мъжО, щях да го изненадАм, но я видя, докато се усетя къде да я крия  Joy ее аз излъгах, че е за мен  ooooh! дойде му идеята да си купи за него ново  Joy така че ще видим накрая да не се окажем с 2 от мн криене.

beni94
Бени, цъкни на това къмплийт, там какво показва  newsm78
По принцип ти нямаш сметка да затваряш диспута, това означава, че си се разбрала с продавача и се отказваш от по-нататъшни действия = получила си стоката, върнал ти е парите  и т н
Ако си оставиш отворен диспута бива да ескалираш, т.е. да си търсиш правата през ибея, те да ги търсят де, нещо такова...

# 34
Записвам се ей така, да ви следя, че нещо нямам идеи за нови покупки, барем ме ентусиазирате с нещо, я с парочистачки, я с гащи!  Mr. Green

# 35
  • Варна
Аз се разписвам днес с две дрешлета за мен. Simple Smile

# 36
И аз в новата тема  Peace макар , че нямам с какви нови придобивки да се запиша, по -скоро трябва да се оправям с неполучена поръчка от 15.05 ето това сако http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806761 … X:IT#ht_500wt_965 платих веднага
време ли е да пиша или да отварям диспут/мисля че 45 дни беше срока но да не изпусна нещо Hug
  bouquet

# 37
Момичета, имам отворен кейс срещу мен за неплатена стока. Разказвах ви за платените фуркети, първо бях харесала 2- бр и натиснах бай ит нау, но не продължих с покупката, после размислих и си избрах 10 броя такива, к платих. В списъка ми излезнаха 2-те покупки с човки и аз махнах човката на 20-те броя, но явно не е било достатъчно. Посъветвахте ме да пиша на продавача, но бях мн заета и не писах и сега имам кейс. Какво да правя?

# 38
Аз само да се запиша ,че напоследък съм в застой  Embarassed

# 39
Стори ми се, че прочетох за забавяне на пратки от Англия в последните страници - на мен с цяла седмица ми се бавят няколко пратки, а една е наистина от средата на Май.
Днес прочетох, че имат някакви промени в пощите, нови изисквания за сигурност (ала-бала), и най-вероятно това е причината:
http://www.mtitc.government.bg/page.php?category=188&id=4896

# 40
  • Варна
Момичета, имам отворен кейс срещу мен за неплатена стока. Разказвах ви за платените фуркети, първо бях харесала 2- бр и натиснах бай ит нау, но не продължих с покупката, после размислих и си избрах 10 броя такива, к платих. В списъка ми излезнаха 2-те покупки с човки и аз махнах човката на 20-те броя, но явно не е било достатъчно. Посъветвахте ме да пиша на продавача, но бях мн заета и не писах и сега имам кейс. Какво да правя?

В акаунта ти седи стока, която е купена, а не е платена....трябваше да пишеш на продавача и да се разберете, да кажеш, че си се объркала и да развалите сделката /която е със силата на договор за продажба/. Хубаво са те посъветвали момичетата. Човека е чакал досега плащане....трябва да ти седи оттогава "I need to pay for 1 item"...Ако искаш да пазаруваш от ибей е желателно да си платиш. Ако не си платиш ще получиш страйк. При 2 или 3 страйка /не помня точно/ си вън от ибей.

# 41
  • Варна
Стори ми се, че прочетох за забавяне на пратки от Англия в последните страници - на мен с цяла седмица ми се бавят няколко пратки, а една е наистина от средата на Май.
Днес прочетох, че имат някакви промени в пощите, нови изисквания за сигурност (ала-бала), и най-вероятно това е причината:
http://www.mtitc.government.bg/page.php?category=188&id=4896

Аз бях писала, за пратка от фийлюник...за съжаление съм по-склонна да си мисля, че са ми я откраднали в пощата, защото служителката се държеше някак безцеремонно..особено като разбра, че нямам тракинг. А и аз имах 2 пратки от 08/05, едната отдавна дойде.

# 42

В акаунта ти седи стока, която е купена, а не е платена....трябваше да пишеш на продавача и да се разберете, да кажеш, че си се объркала и да развалите сделката /която е със силата на договор за продажба/. Хубаво са те посъветвали момичетата. Човека е чакал досега плащане....трябва да ти седи оттогава "I need to pay for 1 item"...Ако искаш да пазаруваш от ибей е желателно да си платиш. Ако не си платиш ще получиш страйк. При 2 или 3 страйка /не помня точно/ си вън от ибей.
Ясно ми е това. Пазарувам от и-бей от 2 години, но рядко. Досега не ми се беше случвало, затова питам. Възможно ли е сега продавача да махне кейса?

# 43
  • Варна
Предполагам, че ако сега му пишеш и обясниш...и той е разбран ще затвори кейса.

# 44
Аз те съветвам веднага да го помолиш да отмени сделката, понеже си наддала по грешка. Продавачът има начислена такса за продажбата (която му е взета още в деня на продажбата), и ти като не си му платила и не се обаждаш, той няма избор освен да отвори страйк за да си прибере таксата за неплатената стока. Той ще ти прати "cancel", ти ще го потвърдиш, и така ще си получи таксите обратно. Ако е нов продавач и не знае откъде да ти прати cancel, може и да не отмени страйк-а, докато не платиш.

Общи условия

Активация на акаунт