Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да анулирам покупка на i-Bei?
Как мога да получа възстановяване на средства при спор, който е отворен в PayPal?
Как да отменя спор в PayPal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да анулирам покупка на i-Bei?
За да анулирате покупка от i-Bei, изпратете искане за отказ на сделката до продавача. Ако продавачът се съгласи, той може да отмени сделката. В случай на спорове можете да използвате опцията „скалиране до иск“ в платформата PayPal, където се разглеждат спорове и се вземат решения за възстановяване на средства.
-
Как мога да получа възстановяване на средства при спор, който е отворен в PayPal?
-
Как да отменя спор в PayPal?
-
Какво мислите за слънцезащитния спрей, показан на снимката?
-
Как мога да променя адреса си в акаунта на eBay?
, ще им търся друг собственик.
Много ми стана приятно
за картинката
Край ...сега забравям и 70 евро, който отидоха на вятъра заради оная мърла и всичко .... най-сетне всичко приключи.
Ивон, честито, не че е радостно кой знае колко, след като се вижда колко нерви и пари погуби, дано поне си вземеш хиляди пъти по-хубава машина и със здраве да си пиете кафето от нея. 
аз също се почудих на цената, едно "просто" Гарние, дето се казва излизаше повече пари, но рискувах...и то какъв риск, още 4ма съм завлякла с мен. Дано поне излезе читаво, с една дума да върши работа и да нп хората, пък дали е оригинално или не не ме интересува толкова вече