® E-bay - тема 70

• 33 817
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
Kölsches Mädel, Hrissy, благодаря за помощта момичета. Най-много ме е яд, че знам че съм права, мога да го докажа, но eBay ще отсъди в нейна полза  #2gunfire.

# 661
Ами май не съм видяла... Embarassed Embarassed Embarassed
Добре де, кажете ми, какво се случва? Обещавам да не правя повече така.

Ами нищо, продавачът ще отвори кейс за неплатена стока, ще получиш страйк и при още два такива повече няма да имаш достъп до ибей, както ти е казала anny_

# 662
  • Варна
и аз имам такъв случай-как си купих чертеж за пейка не разбрах..но вече внимавам
кажете това скутер ли е наистина и някой виждал ли го е на живо?
http://www.ebay.co.uk/itm/ISCOOT-MINI-MICRO-T-BAR-SCOOTER-BOBBI- … sh=item53e82e831d

# 663
  • София
и аз имам такъв случай-как си купих чертеж за пейка не разбрах..но вече внимавам
кажете това скутер ли е наистина и някой виждал ли го е на живо?
http://www.ebay.co.uk/itm/ISCOOT-MINI-MICRO-T-BAR-SCOOTER-BOBBI- … sh=item53e82e831d
Тук можеш да видиш как са приключили предишните търгове, някои доста изгодно! Черните са по-изгодни от розовите ( така да се каже, черното е новото розово Laughing)
http://completed.shop.ebay.co.uk/nex_gensales/m.html?_nkw=iscoot … 0.m283&_rdc=1

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 00:12 от Rima

# 664
Този скутер едно от момичетата (пусто като не помня имена  ooooh!) го купи, поне се похвали в темата, че го е спечелила, ама до там...поне аз не видях да писа, като го е получила, та дано се вкл сега  Mr. Green
Английският  hahaha не съм го виждала, но купувани от Б-я съм виждала по улицата.
Не знам и колко пари е.
В Продавалника мернах обява за 60-70лв.

А прост бебешки такъв тип скутер на пазара беше 30 лв  Crazy - бях възмутена, ама то аз все си остава възмутена от цените по магазини и пазари  Joy

# 665
Здравейте, и аз имам едно питане за американския ибей.Харесах си един часовник,който вече играх и доставката му ме устройва,но като е от Америка като ми го пратят ще трябва ли да плащам допълнително или да ги помоля да ми го пуснат като подарък?Поръчвала съм работи от Хон Конг и други страни извън ЕС и досега не са ми слагали допълнителни такси,но от Америка досега не ми се е случвало и незнам какво да очаквам!?Дали да спра да го играя,тъй като още не е приключил търгът или да продължа?

# 666
Вики, и моят съвет беше да се спазят процедурите на Ибей - първо връщане на роклята, после refund, но само на 3-те лири. Това можеш да го напишеш и в диспута, за да се види, че си съгласна.
Интересно тогава какво ще върне, ако иска да задържи роклята? Според мен ще се откаже!
Ибей не знам какво повече биха направили, освен да отсъдят връщане на роклята и връщане на парите.

И гледай как направо си иска refund без изобщо да споменава връщане! Може й да я рипортнеш за изнудване, щом директно иска refund.

# 667
  • sofia
Снощи спечелих разни дребни нещица от няколко търга, платих си ги сутринта, отразено е плащане в ПП, но от ибей получавам съобщение че няма извършено плащане на никой (търговците са няколко). Какво се прави в такъв случай?
Да пиша на всеки от тях по отделно ли?

# 668
  • София
Снощи спечелих разни дребни нещица от няколко търга, платих си ги сутринта, отразено е плащане в ПП, но от ибей получавам съобщение че няма извършено плащане на никой (търговците са няколко). Какво се прави в такъв случай?
Да пиша на всеки от тях по отделно ли?

Изчакай, може да има някакво забавяне, случвало ми се е!

# 669
  • София
Момичета да попитам нещо - по принцип има ли някакъв срок от ибей, в който трябва да платиш дадена стока ? Т.е. не от продавача, а от ибей - ако не платим примерно 3 или 5 дена и да налагат страйк?  Thinking

Ние пак имаме проблем с един немец. Спечелихме отново една кафемашина с доставка до Германия. Едни наши познати се прибират на 20 и щяха да ни я донесат. Продавачът ни пуснал инвойс за цената + доставката. След това видял, че сме от България проверил и писа, че може да я изпрати директно до България с ДХЛ за 20 евро. Това  всичко се случва в събота. Писах му, че щом предлага този вариант е по-приемлив и му поисках нов инвойс, защото иначе няма как да платим през pay now - там излиза само доставката до Германия (това го направих през формата за искане на total). Никакъв отговор, после отново му писах в понеделник същото. Накрая по-късно вечерта получавам съобщение - "Интернационалната доставка е 20 евро, ще изпратя машината след като преведете парите" и няма нито инвойс, нито нищо.  Twisted Evil Имам чувството, че на стената пиша и обяснявам..... и пак му писах, пак му обясних и от вчера нищо няма от него...  ooooh! Какви са тези хора не знам....  Tired

# 670
  • Sofia
И аз поръчах 2 пъти през ибей наскоро, но и двете поръчки така и не дойдоха. Бяха от Англия -International Signed for Royal Mail. Попринцип от други сайтове поръчвам редовно и всичко е идвало без проблем за около седмица. Какъв може да е проблема според вас?  newsm78

# 671

Ами нищо, продавачът ще отвори кейс за неплатена стока, ще получиш страйк и при още два такива повече няма да имаш достъп до ибей, както ти е казала anny_

ееее много строги сте..
разбира се , че това следва
но да не забравяме , че все пак продавачите правят и компромиси.
Нека помоли за анулиране на сделката , пък той ще прецени каккво ще правви.
 Simple Smile

Вие веднга я пратихте "вън от ибей"
 Laughing
Така е по принцип, но за човек с първо мнение / грешка като прочете това от вас направо човек се  шокира и сякаш човек е ограбил убил  Laughing
стават грешки рабира се и е човечко да се прощава , нали  Heart Eyes
пак ще кажете-ами не чете.
Като направо това набързо ще научи вече какво да прави и какво не  Grinning
Бодра моя съвет е да напишеш едно писмо /имейл/ на продавача иа да го попомолиш да анулира сделката., като рабира се му се извиниш.
Дано се съгласи  Hug

# 672
Чак пък строги... Тя пита какъв е регламентът.
Нищо шокиращо не виждам аз, и е хубаво човек да се запознае с правилата, преди да започне да пазарува от определен сайт.
Убийства, грешки, прощаване... голяма драма стана.

# 673
нищо лично
и никакви драми  Grinning

но така написано от вас кратко и ясно  Grinning
сякаш за нищо не света не може да стане друго  Simple Smile

вие си напишете правилата , както си му е реда,
но не пречи да "вметнете"  и тази възможност  Rolling Eyes

Все пак сме свидетели и на много измами .
Аз лично съм купувала "грешки" точно заради такива постове .
аха да не излеза от Ибей, че виж света свършил  Laughing
И какво от това- 5 опита за продажба/ 5 опита за измама от несъществуващи" клиенти ", които пращат фалшиви имейли.
Ей оттакива да се плашим.

Ние също продаваме , също имаме клиенти. Така, че не винаги една "грешка" приключва със страйк!

# 674
Момичета,
Получих от пейпал някакъв имейл, че ъпдейтват нещо политиката си?Аз какво следва да направя?Вие имате ли такива имейли?

аз също имам такъв имейл.

Общи условия

Активация на акаунт