® E-bay - тема 70

• 33 825
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
А да си продавала или публикувала обяви? Защото това е дължимата ти сума като продавач според написаното и ти пишат, че имат проблем с тази сума, защото или си забранила автоматичното пейпал плащане или си въвела нов метод за плащане и т.н. И ти обясняват какво да правиш в този случай Peace

# 721
А да си продавала или публикувала обяви? Защото това е дължимата ти сума като продавач според написаното и ти пишат, че имат проблем с тази сума, защото или си забранила автоматичното пейпал плащане или си въвела нов метод за плащане и т.н. И ти обясняват какво да правиш в този случай Peace

Да публикувала съм , но това е преди месец вече  Rolling Eyes
и защо такав голяма сума  Shocked за публикуване  и 1 една продажба  Shocked Shocked

# 722
  • Бургас
Иди си в профила и погледни в Seller account - там има инфо какви такси имаш начислени и за какво (плаща се за публикуването на обяви, за екстрите към тях ако си ползвала такива, както и за продажбите, като там таксата е процент (немалък) от продажната цена плюс пощенските). Плащат се обикновено месец след като са начислени, така че колкото и да ти е неприятно, разгледай какво са ти писали и действай, защото не знам дали няма санкции за просрочване, както и какви са те Peace

# 723
Иди си в профила и погледни в Seller account - там има инфо какви такси имаш начислени и за какво (плаща се за публикуването на обяви, за екстрите към тях ако си ползвала такива, както и за продажбите, като там таксата е процент (немалък) от продажната цена плюс пощенските). Плащат се обикновено месец след като са начислени, така че колкото и да ти е неприятно, разгледай какво са ти писали и действай, защото не знам дали няма санкции за просрочване, както и какви са те Peace

да, знам така е
когато преди да натисна бутона "публикувай" ми изписва сумата(такси) , които дължа!  Rolling Eyes за допълнителна снимк,а като пъравта е безплатна. За оголемяване на снимкта също се заплаща  Rolling Eyes
и крайната сума беше някакви цента  Rolling Eyes
а едната ми продажба беше на стойност няма и 10 евро

# 724
  • Бургас
Доколкото помня имаше и разни фалшиви продажби - ако не си ги докладвала и не са анулирани, дължиш такси и за тях Confused Погледни си точно какви такси и за кои продажби са ти, там където ти написах. И ако имаш възражения, се хващай да пишеш и обясняваш на ибейци, че иначе ще си сурвакана по никое време Peace

# 725
Доколкото помня имаше и разни фалшиви продажби - ако не си ги докладвала и не са анулирани, дължиш такси и за тях Confused Погледни си точно какви такси и за кои продажби са ти, там където ти написах. И ако имаш възражения, се хващай да пишеш и обясняваш на ибейци, че иначе ще си сурвакана по никое време Peace
това правя-- а те ми се извиняват  Simple Smile
дължа 6 долара всъщтност, а не 21  #Crazy
просто тяхна грешка, която не отсранили (имено телефона)  Simple Smile

# 726
Много любезни тези от чата  Simple Smile
помогна ми стъпка по стъпка да "ходя" да си платя  Laughing таксите, като ме предупреди , ако нямам в момента в наличност друг ден.
За първи път плащам такси  Rolling Eyes. Мислех, ч е си ги вземат автоматично, а то как било  Rolling Eyes

та така, платих 6 долара (добре , че тогава съм докаладвала, иначе соленчко щеше да ми излезе без нищо и за нищо  Simple Smile)

bradata благодаря!  Hug за съдействието

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 10:52 от KRISTI4

# 727
  • Бургас
Радвам се, че съм била от помощ Blush И честито за успешното разрешаване на "мистерията" Peace

# 728
Здравейте, моля за помощ искам да проверя описанието на закупен от мен преди година артикул не ми излиза в purchase history, а във фийдбак профила са махнали опцията view item излиза ми само името и номера на артикула, имали нещо като архив от където мога да проверя  Praynig

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 15:51 от lusia_

# 729
Повечето си пишат за рег.адрес, адреса на превозвача.Можеш да си пишеш и твоя, но съществува вероятност, да не те допусне до някои търгове.Това също не е проблем, защото ако си регистрирана с твоя, винаги можеш да го смениш с този на превозвача в профила си.Аз лично съм рег. с бг. адреса си и до сега съм нямала проблеми, поне не съм играла в търгове, които не ме допускат.Можеш да ги сменяш както рег. си адрес, така и този за получаване, когато пожелаеш, според това дали има доставка да Бг. или не, а ако не те пуска да играеш в някой търг, смени рег. си адрес, с този на превозвач.Така че, и с който адрес да се регистрираш, винаги можеш да направиш промяна.
Ако искаш по-натам да получаваш до Бг, първо продавача трябва да е обявил, че доставя до тук, след това при плащането имаш опция кой адрес да дадеш за доставка, като в пощенските ти адреси за получаване, трябва да имаш добавен и бг.адреса ти, освен този на превозвача.
Hug   bouquet

# 730
Здравейте, моля за помощ искам да проверя описанието на закупен от мен преди година артикул не ми излиза в purchase history, а във фийдбак профила са махнали опцията view item излиза ми само името и номера на артикула, имали нещо като архив от където мога да проверя  Praynig

Не, късно е вече.

# 731
Здравейте, моля за помощ искам да проверя описанието на закупен от мен преди година артикул не ми излиза в purchase history, а във фийдбак профила са махнали опцията view item излиза ми само името и номера на артикула, имали нещо като архив от където мога да проверя  Praynig

Не, късно е вече.

жалко Confused
благодаря все пак

# 732
Момичета, дайте ми идея, как да закача снимки и картини на стена, без да дупча. Знам, че има такива системи, но не знам, как да ги търся! newsm78

# 733

Общи условия

Активация на акаунт