Нашите"специални" деца с ДЦП-6

• 104 078
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
Polini, браво на детенцето. Дано със всеки изминат ден напредва все повече и повече. Видях, че приемате Трилептал и на нас ни го въведоха. Какви са ти отзивите за него? Детето отпуснато ли е, дава ли назад?

# 781
Steli Man- нямам мнение за Трилептала и не мога да преценя дали на него се дължи част от изоставането ни.Ние сме с голямо изоставане но сме на антиконвулант от 3 месечни- не мога да преценя.Сега съм взела едно сиропче- Ескимо кидс - ще го давам редовно и ще споделя задължително дали има ефект от него.  Hug

# 782
Аз използвам Ескимо кидс от доста време и съм много доволна. Мисля, че благодарение на него стана по-съсредоточен и си бърбори доста повече.

# 783
polini браво на вас успех   bouquet

# 784
# 785
polini успехи и занапред ви пожелавам.Нека само хубави новини да споделяме занапред.
Момичета,нещо по мързеливо ли стана моето дете,незнам,но вместо да заяква се отпусна.Сутрин като стане равновесието е на 0,спъва се  и преди като падаше поне се подпираше на ръцете.Сега не,с лицето напред и сега сме с рана на носа и синини по челото.Недостиг на витамини ли,ще се разболява ли.А и тази нашата рехабилитаторка,откакто лекичко и казах да не му вика толкова,сега пък през просото го удари-лаф с колегата и "Детето се оправя".Понякога се спира на пътя и неиска да върви и аз започвам да се крия,да му ритам топката че да тръгне и тои.Как бих могла вкъщи да му помогна.Какво става.
П.п Пиеше Бустер но засега го спряхме

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 23:43 от zai4eto 81

# 786
Zai4e, правили ли сте ЕМГ и креатинкеназа? И двете изследвания са за мускулите.

# 787
Момичета- опитах да пусна нова темичка.Неможах обаче да добавя линковете на предните- някой да помага Praynig.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688622.0

# 788
здражеите и от мен мами моито детенце сащо е с дцп спасти4на квадри пареза бих искала да попитам някои от жас имат ли са6ти я проблем и как проти4а разжитието на детенцето му моя син е само на 8 месеца и все оште не може да хвашта игра4ки да си задаржа стабилно глави4ката и да стои сами4ак биь била благодарна ако ми помогнете

# 789
# 790
momi4eta,ima edin rehabilitator koito raboti v stara zagora,po nqkakvi metodiki-harvatska i ukrainska,dpravi 4udesa.iskam da se pohvalq ,4e raboti v dneven centar stara zagora (besplatno) pravi 4udesa s deteto mi.ako mojete namerete si 4oveka na kogoto da povqrvate.deteto reve s glas kato go vidi ,no vseki den pokazva novi ne6ta.obikolih kade li ne,no Rumen(taka se kazva) raboti ot sarce s deteto mi.nqmame dumi s maja mi ot postignatoto za nqkolko meseca ,vapreki tejkata kvadripereza.bog da mu pomaga da e v polza na nujdae6tete se

Общи условия

Активация на акаунт