Отговори
# 285
Добро утро!
Туба и Мурат на фестивала вместо кафе! Hug

Murat Yildirim & Tuba buyukustun In Monte Carlo Festival 2011

Не мога да повярвам - заедно!
РИНА, благодаря!

# 286
  • Пазарджик
Добро утро!
Туба и Мурат на фестивала вместо кафе! Hug

Murat Yildirim & Tuba buyukustun In Monte Carlo Festival 2011

Не мога да повярвам - заедно!
РИНА, благодаря!

АУУУУУУ невероятно но факт!!!

# 287
Туба и Мурат обявяват победител и връчват статуетка:

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 08:14 от rina-rina

# 288
Прекрасни !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Туба е усмихната, а Мурат много сериозен ми изглежда.

# 290
добро утро и от мене наистина са заедно това е чудо благодаря за прекрасната новина

# 291
Рина, миличка каква красота си подготвила рано сутрин. Много са красиви и хванати за ръка, лелееееее ................. newsm74 newsm74  newsm74 newsm44 newsm44 newsm44

# 292
Тази гледка си заслужава чакането. Красота, красота, красота!Не мога да им се нарадвам, отмъстена съм за всички глупости дето се казаха, изписаха,  мълчанието през годините.

# 293

На път за сцената...                                                       Мурат подава ръка на Туба

# 294

Има защо да са усмихнати!                                                                 Мурат обявява името на победителя!

Съжалявам за лошото качество- стоп-кадрите са от клипа, а качеството му е лошо! Hug

# 295
  • Sofia
Добро утро, дочакахме да ги видим заедно!!! Дано се появят и други снимки, това видио е с нмого лошо качество, обаче това са нашите, няма грешка!!!

Искам още, още, още!!!

Благодаря Рина, че сподели с нас!!!

Снощи като обявиха пак Дързост и красота и много се издразних, сериял, който се е снимал 2 години срещу такъв дето се снима 30 години. Американците да вземат вече да го спират, че направо ми призлява от него, артистите им го започнаха като първа работа, ще вземат да се пенсионират с него.

А на нашите любимци да им пожелаем този успех да е началото на един възходящ път на сцената и в личния им живот!!!

# 296
Тази гледка си заслужава чакането. Красота, красота, красота!Не мога да им се нарадвам, отмъстена съм за всички глупости дето се казаха, изписаха,  мълчанието през годините.
newsm10 newsm10 newsm10

# 297
Tuba Büyüküstün i Murat Yildirim - the 51st FTV Monte Carlo 2011

Тук качеството е малко по-добро!

# 298
Снощи го бях приготвила и макар да е много рано ще го гръмна сега

И за всяка една от нас по бутилка.

# 299

2011 връчват статуетка,   2012 - да получат статуетка!

Туба поздрави на френски "Добър вечер дами и господа", Мурат обяви победителя - "Луис Моно- "Мадмоазел"

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 08:48 от rina-rina

Общи условия

Активация на акаунт