Отговори
# 300
Не мога да повярвам................страхотни са, двамата заедно на сцена.............струваше си цялото чакане.............толкова красиви, Туба беше неотразима.................а, Мурат - кавалер, как елегантно и пададе ръка.................направо от щастие назнам какво да напиша

това беше вместо добро утро

# 301
Добро утро, момичета!   bouquet
Браво, Ринка! Hug Peace
Изкопа информацията!!! Hug
Наистина и двамата са красиви, стилни...двойка !!! И двамата се притесняват, ама то сигурно е заради френския.  Laughing

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 09:01 от Katya_I

# 302

Има защо да са усмихнати!                                                                 Мурат обявява името на победителя!

Съжалявам за лошото качество- стоп-кадрите са от клипа, а качеството му е лошо! Hug

Елегантност, стил, красота,   ето това са нашите любимци    

# 303
И двамата в черно, а Тубас  какво деколте и с пусната коса................на фона на всичкият силикон и пластични операции, беше най красивата и естествена, но и Мурат като истински доволен мъж изглеждаше / няма и как да е иначе, от турските сериали и популярността в арабския свят, да се качиш на европейска сцена пред погледа на редица световни звезди, с най красивата жена до теб-.....това е на само повод за гордост..................

# 304

За победителя- целувка от Туба

# 305
И двамата в черно, а Тубас  какво деколте и с пусната коса................на фона на всичкият силикон и пластични операции, беше най красивата и естествена, но и Мурат като истински доволен мъж изглеждаше / няма и как да е иначе, от турските сериали и популярността в арабския свят, да се качиш на европейска сцена пред погледа на редица световни звезди, с най красивата жена до теб-.....това е на само повод за гордост..................
Ако всички, които  гледат Дързост и красота гледат АСИ, едва ли резултатът ще е същия!

# 306

РИНА, Благодаря за хубавите кадри рано сутринта - неуморна си .
хубав ден на всички - ще има още снимки  и инфо , само дето ние сме много нетърпеливи .

# 307
Рина много ти благодаря да прекрасното съботно утро, което ни предлагаш.   newsm51 Нашите са направо неотразими и наистита Мурат ми се струва малко напрегнат, сигурно защото Туба е до него. Ваня благодаря и на теб по-късно ще опитам хубав ден ви желая.

# 308
ДЪЖД - Jose Feliciano - Rain

# 309
Asi-Demir Yagmur

# 310
Добро утро момичета  Hug
Рина благодаря ти  smile3525 Най-накрая да ги видим отново заедно

# 311
  • София
Здравейте момичета  Hug
Извинявам се , че се намесвам във вашата тема , но не мога да си обясня как това недоразумение като "Дързост и Красота" пак печели първо място Mr. Green
Туба и Мурат на видеото изглеждат перфектно, върнаха ме в периода , когато гледах "Гордата Аси" и се убедих за себе си де ,че филмите са си филми.То и аз се бях филмирала и то на два пъти  Joy Joy Joy
Яд ме е че Аси не спечели #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 312
  • София
хайде и аз да си кажа мнението.

Най-после здрав разум и у двамата. Хубаво е, че са разбрали едно: проектът е супер успешен благодарение на тях двамата и те трябва да го рекламират, а не да го отричат. Освен това до голяма степен са известни благодарение на Аси и Демир  Peace

За "Дързост и красота" няма да кажа нищо, освен че това е бълно безумие.

# 313
Здравейте момичета!
Трябва да сме много щастливи,че точно Туба и МЙ се качиха на Европейска сцена и то заради сериала Аси.Много красиви и елегантни са двамата. Hug
Murat & Tuba - FTV Monte Carlo 2011 part 2

http://youtu.be/gFolOaAopxU

# 314
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт