Отговори
# 345
  • София
Ринка, сега се замислих, че заради прокрадващите се съмнения за бременността на Туба, са се появили и заедно на една сцена  Mr. Green (това в кръга на майтапа!)

# 346
Ринка, сега се замислих, че заради прокрадващите се съмнения за бременността на Туба, са се появили и заедно на една сцена  Mr. Green (това в кръга на майтапа!)
От известно време се коментира тази вероятна бременност на Туба. Наистина някои кадри от Пленителката са двусмислени, но не бива да забравяме, че камерата понякога създава лъжливи представи.
Дали и тези съмнения са натежали везните за общото участие в Монте Карло не зная, но не е и важно- важното е, че филма се нареди сред световните първенци по гледаемост и видяхме двамата "виновници" заедно. Каквито и мотиви и чувства да са ги водили за мен това е най-важно! Че филма, който много харесвам е получил признание, което заслужава! И това е началото. Проправен е пътя към световните телевизионни сцени!

# 347
  • София
за мен е и важно, че двамата най-после застанаха един до друг, за да рекламират проекта си  Peace А, дали Туба е бременна ще се разбере скоро, а дали това е допринесло за участието им, няма да разберем, а и не мисля, че е важно  Peace

# 348

От едно неясно и кратко видео феновете направиха толкова много колажи! Peace

за мен е и важно, че двамата най-после застанаха един до друг, за да рекламират проекта си  Peace А, дали Туба е бременна ще се разбере скоро, а дали това е допринесло за участието им, няма да разберем, а и не мисля, че е важно  Peace
Да, така е! След повече от 2 години, проекта "Аси" ги събра на една сцена! Усмихнати!

И вече разпалиха желанията за следващ общ проект - предпочитанията на феновете са за романтична комедия!  Joy  Може желанията им да бъдат чути!  newsm78

# 349
От известно време се коментира тази вероятна бременност на Туба. Наистина някои кадри от Пленителката са двусмислени, но не бива да забравяме, че камерата понякога създава лъжливи представи.
Дали и тези съмнения са натежали везните за общото участие в Монте Карло не зная, но не е и важно- важното е, че филма се нареди сред световните първенци по гледаемост и видяхме двамата "виновници" заедно. Каквито и мотиви и чувства да са ги водили за мен това е най-важно! Че филма, който много харесвам е получил признание, което заслужава! И това е началото. Проправен е пътя към световните телевизионни сцени!

newsm10 smile3501 smile3501  love001

# 350
Момичета заповядайте на заслужена следобедна закуска

# 351
  • София
Ринка, аз силно се съмнявам да снимат пак общ проект, но пък и това, че се показаха заедно, не е малко  Peace

# 352
Свет, благодаря за закуската!Избрала си най-подходящото място за да ни сервираш - морския бряг! Hug

Мише, и аз не мисля, че ще имат следващ общ проект!  Hug
И не заради "странични" фактори, а защото за феновете винаги ще си останат Аси и Демир. Винаги ще бъдат сравнявани и честно казано Аси и Демир ще бъдат печеливши в това сравняване. А нали със всеки следващ проект трябва да вървят нагоре! Не бива да остават в "Аси" колкото и да е класен филма! Бъдещето е пред тях! Можем само да им благодарим, че ни подариха прекрасните часове с техните Аси и Демир! Всичко друго ще бъде неуважение към тях като личности и като актьори.
Peace

# 353
  • София
А и аз честно не се сещам дали изобщо в историята на Дизи-та е имало партньори, които да са си партнирали повече от веднъж  Thinking Май няма  newsm78 Има толкова много актьори, че избор бол за партньори и то все нови  Peace

# 354
Ринка  Hug  мисля  Thinking Thinking, че след голямото напрежение свързано с очакване на новини от нашите любимци от Монте Карло , Shocked Shocked съзерцавайки морето е най- релаксиращата гледка и човек си отпочива най- бързо и е най- продуктивен ,  Peace Peace а нали все още не сме приключили с новините ,клиповете и снимките от Монте Карло ,  Naughty Naughty ще са ни нужни пресни сили и затова ви предложих  следобедната закуска с изглед към морето ,
дано съм ви била полезна   Praynig Praynig Praynig

# 355
Свет, така е! Очакваме още новини! Не сме видели нищо от престоя им в Монте Карло освен тази минута на подиума. Но новините още ги няма и отново трябва да се въоръжим с търпение!  Peace

P.S.Няколко медии вече препечатват материала от сайта на televizyon dizisi!

# 356
Свет,   bouquet

На прима виста се сещам, че Кенан и Джансу от "Езел" имат и друг проект заедно, но май е филм, а не сериал Thinking така че не е невъзможно, но пък изборът наистина е голям и повечето са доста талантливи  Peace
За мен те доказаха,че са много добър тандем и от нов общ проект може само да се спечели...мое мнение е ,че по този начин могат да излязат и от образите на Аси и Демир,които направо са синоними на истинските им имена Peace Сега са още по-израстнали професионално и съм сигурна,че би се получило още по-добре Peace

П.П. Тези от сайта на фестивала кога смятат да си актуализират страниците Whistling Дори листата на спечелилите не е качена Crossing Arms

# 357
  • Пловдив
Zraveite az sym noviq chlen na seriala ''Asi'' !!  newsm47

# 358
  • Пловдив
Свет,има които са играли по 2 пъти.Както каза Бонобо,едните са Кенан и Джансу,самата Туба играе два пъти с Онур Wink Laughing и мисля,че играе 2 пъти с Бюлент Инал,ама не съм много сигурна за него newsm78Вероятно има и други,но и аз мисля,че втори път за тях няма да е плюс.То освен,че е почти и невъзможно по всеизвестни ни причини,но и наистина за феновете те просто са Аси и Демир.Мисля,че и аз не бих ги въприела като други Thinkingнай-малкото постоянно ще си ги сравнявам.

# 359
Zraveite az sym noviq chlen na seriala ''Asi'' !!  newsm47

Добре си ни дошла   bouquetНадявам се да изказваш мнение за сериала, а и извън него Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт