Отговори
# 585
  • София
според мен не можаха напълно да се освободят от напрежението породено от факта, че толкова години не са се появявали заедно и че не бяха в най-добри отношения. В крайна сметка е хубаво, че като колеги поне успяха да застанат един до друг  Peace

# 586
Лирио, аз ще се опитам да те опровергая - права е Катя, че не могът да се правят каквито и да било изводи от този двеминутен клип  Peace, но за мен има нещо много показателно, и това не са погледи, и така нататък / защото някоя добронамерена госпожа веднага ще влети в темата за да ни каже че, са актьори и всичко е игра  ooooh! ooooh! ooooh!/, но едновременното им казване на думата " монсеньор" и последващото обръщане един към друг с усмивка и закачка в очите, като много близки хора...............та в този ред на мисли, това може да стане спонтанно и само между близки хора, това не се получава при непознати .....................много показателен е жеста точно защото е спонтанен и неосъзнат, но разкриващ достатъчно  Wink

# 587
добър вечер дами и от мен макар и на пресекулки успявах да следя в форума за новини около наградите от Монте Карло ще споделя какво прочетох в съседна тема извадката за гласували за Гордата Аси не включва арабските страни и то тогава наистина нашия любим сериал можеше да е и на 1 място

# 588
Според мен те са си мислели,че изобщо няма да им се наложи да застават един до друг - както виждаме при арабите не е проблем - самостоятелни гостувания в едни и същи предавания, подобни въпроси, с времева разлика от 1 седмица Mr. Green
Смятам също,че и те самите не са вярвали,че този сериал ще им донесе подобни успехи и ще бъде толкова гледан извън Турция...а кому ли да предположат,че ще застанат отново рамо до рамо заради принца на Монако Joy Joy

# 589
  • София
Според мен те са си мислели,че изобщо няма да им се наложи да застават един до друг - както виждаме при арабите не е проблем - самостоятелни гостувания в едни и същи предавания, подобни въпроси, с времева разлика от 1 седмица Mr. Green
Смятам също,че и те самите не са вярвали,че този сериал ще им донесе подобни успехи и ще бъде толкова гледан извън Турция...а кому ли да предположат,че ще застанат отново рамо до рамо заради принца на Монако Joy Joy

+1

# 590
Четох, че "Дързост и красота" печели наградата, защо е бил гледан от около 21.8 млн зрители...интересно ми е каква ли е статистиката за "Аси" според проучването Thinking

# 591
добър вечер дами и от мен макар и на пресекулки успявах да следя в форума за новини около наградите от Монте Карло ще споделя какво прочетох в съседна тема извадката за гласували за Гордата Аси не включва арабските страни и то тогава наистина нашия любим сериал можеше да е и на 1 място

ОООО, НАИСТИНА ЛИ  newsm78, това е излагация голяма ако е така, а и ДК вече е време да го спират, ние ще остареем с него  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy, дано догодина да са първи  Praynig Praynig Praynig, но независимо от всичко аз като фен на АСИ съм невероятно щастлива и доволна от второто място, сигурна съм че, не са си представяли и те самите докъде ще стигне този проект и каква слава и признание ще им донесе

# 592
# 593
  • Разград
МЙ ще снима игрален филм римейк на "Тополчице моя".
Преди около седмица бях сложила една статия в която пишеше че Джевдет ще снима със Къвънч и Чекин Текиндор по романа на Ор. Памук. Като първоначално се спрягаше името на Мехмед Гюрсьой /не знам как се пише точно/, но от вчера вече се споменава че не Мехмед, а Толга Карел ще е. В статия също пишеше че ще се излъчва по Канал Д. Не се знае още коя ще е в женската роля /поне така пишеше/.

# 594
# 595
Ауууууу, какъв Мурат и то от арабки колаж  Joy Joy Joy

# 596
Нямам никакво време тези дни за темата, но се ядосвам на липсата на новини от страна на фестивала  #Cussing out как може да не качат нищо от последния ден все още Shocked, най важният и чакан ден и да нямат нито една снимка от него  Shocked Shocked, дано утре като първи работен ден след награждаването се размърдат вече..............

# 597
Нямам никакво време тези дни за темата, но се ядосвам на липсата на новини от страна на фестивала  #Cussing out как може да не качат нищо от последния ден все още Shocked, най важният и чакан ден и да нямат нито една снимка от него  Shocked Shocked, дано утре като първи работен ден след награждаването се размърдат вече..............

Елма и мен това най ме Shocked Не знам кога по принцип си актуализират сайта, но като официален източник трябва да го правят постоянно Whistling...
Утре във Франция е почивен ден, така че не разчитай особено Peace

# 598

КАТЯ,БОНОБО,ЕЛМА,Мишенце БЛАГОДАРЯ ВИ за
коментара по моя пост!

bouquet  bouquet  bouquet

# 599
Бонобо, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт