Отговори
# 675
Привет!
Аз мисля, че Мурат е притеснен заради английския, а не заради Туба!
Все пак това е голямо събитие, не е в Турция и трябва да внимава как ще прочете думите.
За притеснение от Туба - не можем да говорим, защото те не се срещат на сцената за пръв път, а и не знаем как е протекла срещата им преди това.
Но едно е сигурно - прелестна двойка са!
А не подозирате ли, че и Б. е била в залата?

# 676
Аз продължавам да твърдя,че Мурат не от страх не поглежда Туба - според мен си е напълно нормално когато обявяваш награда и си пред публика да гледаш в нея,а не в човека до теб Peace...в този ред на мисли не проумявам защо Туба не сваля поглед от него Rolling Eyes

# 677

Честно казано не смятам, че Бурка е била в Монте Карло Peace Според мен тя си е заета с "Езел", още повече,че снимат финалните епизоди и тя участва в тях  Peace

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 16:02 от bonobo

# 678

Честно казано не смятам, че Бурка е била в Монте Карло Peace Според мен тя си е заета с "Езел", още повече,че снимат финалните епизоди и тя участва в тях  Peace
Е, тя стоя една година в Антакия, та в Монте Карло няма да отиде за един ден!

# 679
Рина, благодаря за клипчето най-после с добро качество. Сега като го гледам Мурат не държи за ръка Туба от началото а явно откопчава или закопчава сакото си или просто я държи от пред, но след като й подава ръка после не я пуска докато не застанат един до друг Thinking така поне ми се видя. Другото, което също ми направи впечатление е че Мурат не носи халка погледнете на 0.30 от клипа лелееее още една черна точка ще му пише благоверната. Направо от всякъде го сгафи нашето момче, колко ли му се трие сол на главата сега заради тази една минута на сцената заедно с Туба

# 680

Честно казано не смятам, че Бурка е била в Монте Карло Peace Според мен тя си е заета с "Езел", още повече,че снимат финалните епизоди и тя участва в тях  Peace
Е, тя стоя една година в Антакия, та в Монте Карло няма да отиде за един ден!

Тогава беше безработна младоженка,а сега е заета актриса Joy

# 681
# 682
# 683
# 684
# 685
# 686
А може би са били под ръка и в този момент Туба го пуска да си оправи раклята но той отново и подава ръка.А исках да ви пиша че незнам какъв е този шанс за нас и тях да ги видим заедно защото гледах всички клипове с награждаванията и за драм.артист и артистка и т.н. всички излизат поотделно да обявяват само Мурат и Туба заедно .Жалко че няма клипче тя като обявява а само като връчва статуетката.И като гледам всички като Мурат след връчването слизат от подиума.

# 687
А може би са били под ръка и в този момент Туба го пуска да си оправи раклята но той отново и подава ръка.А исках да ви пиша че незнам какъв е този шанс за нас и тях да ги видим заедно защото гледах всички клипове с награждаванията и за драм.артист и артистка и т.н. всички излизат поотделно да обявяват само Мурат и Туба заедно .Жалко че няма клипче тя като обявява а само като връчва статуетката.И като гледам всички като Мурат след връчването слизат от подиума.

Има протоколни правила, които спазват! Peace

# 688
Рина, може ли някъде да се намери информация какво е казала Туба на Гьонулче, при срещата им преди няколко дни! Благодаря! Двамата бяха перфектни, жалко за ....пропуснатите мигове заедно в живота им!

# 689
Рина, може ли някъде да се намери информация какво е казала Туба на Гьонулче, при срещата им преди няколко дни! Благодаря! Двамата бяха перфектни, жалко за ....пропуснатите мигове заедно в живота им!
До преди минути нямаше. Не вярвам Гьонулче веднага да сподели. Все пак трябва да има удобен момент. Hug Появи ли се инфо ще го пуснем в темата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт