КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 395
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Жабче, никакво сладко от череши, аз череши не обичам, че имат ч.....!
Преди много години в двора на баща ми имахме бяла череша, едра, сладка, ставаше кехлибарена.
Майка ми правеше разни сладка, правехме компоти, обаче завъди ч....., по два в череша съм виждала!
От тогава не поглеждам череши! И се чудя как хората дават пари за тях! Mr. Green
По добре да си хапна един еклер или пастичка за десерт!
Колежката казва, че са хубави черешите, ще ги проверя и ако е вярно, ще набера в една торбичка колкото да си кусат в къщи.
Важна ми е срещата с момичетата, разходката, смеха .............

Имам ли свободно време гледам на компа "Черешката на тортата", много ми е интересно, не бях гледала нито едно предаване, явно ми съвпада с някой сериал, та не съм го зървала! Laughing
Вече съм доста напред, сега съм на гостито в Мамалев и какви вкусотийки готви!

За пердетата, и аз се сетих за уроки, после ми стана смешно, но първо си се ядосах, ама няма на къде, ще чакам да ги обърне, иначе аз трябва да "вися на стълбата"

Л   Е   К   А        Н   О   Щ !

# 181
# 182
  • София
Добро утро.
Хубаво нещо е отпуската.
Много е ветровито тук, но задачките ме чакат.
Заминавам, после ще се отчитам какво съм свършила.

# 183
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , момичета!  bouquet
Айша , успех , всичко да свършиш за деня. Peace
Танче , ям и хич не гледам с мезе или без са черешите , много ги любя.  Crazy
Хубав ден и успешна нова седмица! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 184
  • София
За черешите - и аз ям и не се вълнувам от мезето. Може пък от червеите да поотслабна.
Тази година до сега не съм попадала не мезенца.
Свърших доста неща днес, утре продължавам.
Първо ходих в "доброволния" пенсионен фонд. Тяхното раб. време съвпада с моето и години наред не мога да си декларирам новия адрес и да получавам известия за осигуровките. не ставало по мейл или тел. За 10 год. отчисления се е  натрупала крупната сума от 2000 лв. И то при пълни осигуровки. Как ли ще ги похарча като се пенсионирам?  Shocked
След това се поразплатих с данъчните - първа вноска. Установих, че гарсониера в Дружба 2 е по-скъпа от двустаен в Дианабад.
Прибрах се, починах си. Пламен нали е снощен и се прибра да обядва. После ходихме да си плати лизинга. Междувременно го обзаведох с 4-5 тениски от китайския мол.
Утре ме чака епична борба с община Витоша, а там са ужасни. От 2007 г. след продажба на парцел в Симеоново се мъча да го отпиша, но не. Понеже новия собственик не го е декларирал продължават упорито да ми изпращат писма за данък сгради и такса смет. Имало партида и все от някого трябвало да се вземат парите.  Отделен въпрос, че наоколо кофи за смет няма. Но да не издребняваме.
Сега почивам и си чакам сериала - Опасни улици.

# 185
  • София
       Здравейте,приятелки мили! Чак сега успях да вляза при вас.Имах си гости-Софи,Коце и Наско.Дойдоха  да си вземат акта за раждане,да подадат документи за детските надбавки и за социалната помощ за раждане на дете.Направиха и контролни прегледи.Жълтеницата на Насето е минала напълно,наддал е 400гр от изписването.Спуканото не личи изобщо,хематома намалява.Софи е добре,възстановява си фигурата.Но са намерили един забравен конец и са го свалили сега.
       Вики е болничка,вирусче някакво, не отиде на градина.Еми днес не може да отсъства от работа,та Вики остана при мен.На обяд дойде Жоро да постои при нея,а ние се посрещахме на вражеска територия/долу/,за да не са в контакт братовчедите.
       Много съм щастлива,нагушкахме се. Не се знае кога ще е следващият път.
       Ще пиша после пак.че Вики се събуди.

# 186
  • София
Яге, ти днес си щастлива двойна баба.
Дано Вики се оправи бързо.
И Наско расте и се оправя - браво на него.
А Вики как реагира на братовчеда?

# 187
  • София
  Айша,Вики още не е виждала бебето от близо.В болницата ходиха с Еми и го видя от прозореца на 1 етаж.На изписването  те с Еми не дойдоха,защото беше в делничен ден и Еми беше на работа.Тя премина в новата фирма/която аз отказах/ и сега е супер натоварена.А Вики беше на градина.Днес го видя само от балкона.Другия месец Вики ще замине за два месеца при другата баба и когато се върне, той вероятно ще е само за игра.Тогава ще го възприеме като човек,сега само гледа и мълчи.

# 188

Здравейте момичета! Hug
Ходихме на лозето на колежката, набрахме по кило череши, колкото да не се върнем без хич, че вече са презрели, но пък си изкарахме чудесно!
С автобуса в 9.30 ч. вече бяхме на лозето, седнахме на кафе на терасата на вилата, за мен безкофеиново, извадихме коя каквото носеше, сложихме което е за печене във фурната и излязохме на черешобер и ягодобер, който приключихме за половин час и седнахме пак на терасата.
Ела да ни видиш- шопска салата с пивка домашна ракия, бяло винце............чак пропяхме и не ни се тръгваше, обаче се налагаше, няма как! Joy
Ех, защо няма по-често такива приятни дни!  lalalala

Като слязохме в квартала дори имаше време да платя сметките, в БИЛА има гише, всичко платих за десетина минути, без да обикалям поща, М-Тел, кабелна, Интернет, направо благодат!

Яге, радвам се за Насенцето, нали ти казах, че на Дилянка още на първата консултация ми казаха, че ключицата се е оправила, няма нищо! Браво на момчето! thumbsup
Пожелавам кака Вики бързо да оздравява, че да се радва на братовчедчето си! Laughing
Майната й на вражеската територия, важното е да има щастливи срещи!  thumbsup Flowers Four Leaf Clover

Жабче, някои бяха май с мезе, ама аз не набрах от тях, а другите дами си хапнаха без да ги прегледат дори! tooth

Отивам да сложа на мама ми да яде, че ще си гледам Забранения плод, после пак тук!

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 20:02 от Tani-ta

# 189
  • София
Танита, вие сте направо ударнички - да оберете всичко за половин час.
Радвам се, че сте изкарали добре.
Яжке, питам защото с с братовчеда Даниел сме като Вики и Наско.
Аз бях на 3,5 г. като се роди, спомням си ясно.
Обясняваха ми, че си имам братовчедче, че сме си най-близки роднини и аз само гледах и мълчах.
Бебето ми се виждаше голямо, бяло и страшно, не знам защо. А той беше кротък.
Доста време мина докато се престраша да го погаля. А пролетта исках само аз да возя количката.

# 190
  • София
  Танита,хубаво сте си изкарали на черешата.Предполагам,че не сте обрали всичките плодове.Но купона е бил по-важен.
  Аз също не ям всякакви череши,заради съдържанието.Но имам на двора две дръвчета,все още раждат чисти плодове,макар,че не са пръскани.Днес моите се бяха накачили по дърветата,а аз държах бебето.Изядоха голямо количество плод,не знам кой им е държал бебето на път за ГД... Joy
  Айша,не се бях замислила.Наистина Вики вижда за първи път бебе,не знам как го възприема.Но ,май не е много въодушевена.Гледа го с безразличие.Може би,има някаква ревност.Тя е много привързана към чичо си Коце.
  Момичета,къде сте? Мисля си,че поливате градините вечер до късно,та за това ви няма.

# 191
Привет !щ
Яжке - "туканка " съм Grinning Grinning
Радвам се,че си видяла Насето !

Танче - добре сте си изкарали- хапнари,пийнали,че и въздух Hug Hug
Аз ям череши и после гредам за витамин "че" Grinning Grinning
Аз поливах истински,а не виртуално Grinning Grinning
Айша - не ти завиждам за ходенето по инстанции.Мразя ги по каквито и да е било поводи и като ми писне вдигам скандал Embarassed Embarassed

Батерията на лап-топа пада ,я не ми се става да търся кабел,за това ви пожелавам
Лека и спокойна нощ Hug

# 192
  • София
Габката, като си купих лаптопа ми казаха в къщи да си го ползвам с кабел и да извадя батерията.
А нея да я ползвам 1 - 2 пъти месечно у дома до падане и после да я зареждам и пак да я вадя.
Уж известен магазин за компютри, дано да е правилно.
Купила съм му и подложка с вентилатор да го охлаждам.

# 193
Да драсна и аз два-три реда.
Прочетох ви всички, но много съм уморена и няма да коментирам.
Днес и аз още рано сутринта тръгнах по задачи и никъде от първия път не свърших работа.
Вторият път беше успешен на всякъде.
Накрая за "десерт"си оставих ходенето до агенцията по вписванията, а тукашната е направо УЖАСНА. Всички служителки са назначени с протекции и хич не си дават зор.
Накараха ме да повися 20 мин /през това врема нямаха никаква работа/и после благоволиха да ме приемат.Антипатичната служиателка се опита да ме изпрати набързо, като ми каза да си взема вход. номер по интернет, но не позна.
Казах й, че ще забравя да го взема и ще я почакам .
Седнах отвън и почаках 10 мин реших, че не е необходимо да се ядосвам и започнах да си правя проекти за мойте си неща.
Не усетих кога мина времето,взех си вход. номери и си спестих нервите.
Така,че днешният ден започна малко натерсене, но всички задачи си изпълних и съм доволна.
Лека нощ,че очите ми се затварят  smile3524

# 194
  • София
Лека нощ на зиспиващите от нас.

Общи условия

Активация на акаунт