КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 387
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро.
Отдавна се надигнах, изпих кафето, но после задачи.
Кучо през деня го държа на балкона.
Та мих подробно коридора и банята докато е хладно.
АНи се прибра в малките часове и сега спи. Гаджето си взело изпитите и си дошло от Англия.
Та горкото ми дете седяло до 05 ч. на летището да го чака. Луда работа, но ..
Янке, взимай мерки за ечемика. От аптеката ще ти предложат нещо. Ани така закъса, но с вътрешен преди бала. Накрая го оперираха и приключиха нещата. А докторката каза, че не го била мазала когато трябва.

# 166
  • София
Сложих едни тиквички суфле на фурна. Бързо, лесно, .....

Подстригах се и сега ми е леко на главуняка  Joy

# 167
  • София
  Янче,едно време лежах в детско- кърмаческо отделение с една циганка.Бяха ни болни дечицата.Тя току що беше загубила по-голямото от нещастен случай,а сега бебето и имаше спастичен бронхит и беше на кислород и системи.Та си блъскаше главата в стената и виеше на глас.Аз и обяснявах,че и моя син е бил така,но се е оправил.Изобщо-разговарях я.И когато я изписваха ми каза,за благодарност,как бае от ечемик и от уроки.Та ако си ми по-близо ще ти пребая Joy Но,дали ще ти мине ечемика от това е друг въпрос..Но сега се сещам,че е хубаво да си изследваш кръвната захар.
 Айша,не му ли е горещо на балкона?
 Аз вчера правих постен гювеч,днес пека пиле с картофи в плик.

# 168
  • София
Яжке, екстра му е на куча но балкона.
Южен е балкона, но лятното слънце не влиза вътре, има си и ветрец.
Ако не е там ще гние на тъмно в коридора.
Римар, честита прическа. Аз съм със вързана коса - да ми е по-хладно.
Надявам се и бретона да ми подкъсят, ама кога ли...
Жабката, разгледах снимките.
Пак - успех с новата работа.

# 169
  • Кубрат/ Пишурка
 Яжке, на мен от много години не ми е излизал ечемик и затова ми е некомфортно.Но се надявам до утре да ми мине.По принцип всичко бързо ми минава. Ами да те питам по телефона не можеш ли да баеш Joy Joy Joy да взема да ти звънна newsm78 А колкото до кръвната захар - добре си ми е. Просто много ми се струпа напоследък, та все трябва да избие от някъде. Пък той вече се спука,изтече и като че ли малко ми се смъкна отока.
Айша, не ме плаши толкова! То аз трудно се паникьосвам,ама...
Жабче, разгледах снимките - успех и от мен!
Римарче, честито олекнала глава!

# 170
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , ще мине кат на куче , дет се казва.  Hug
Дано утре вече е минал отока. Peace
А снимките са малко детска радост , шарени бонбонки , ма се хилих бая
на изчанчената ми компания , та викам да ги споделя.  Laughing

# 171
  • София
Янке, аз не съм искла да плаша. Само споделих Аненце как  пострада 1 месец преди бала.
Но мина и замина, вече и белега не личи.
Днес не съм излизала, цял ден пред комп. Само ходихме с Пламен до близкия магазин за биричка.
Той излезе да поработи, после - традиционното коч парти при брат му.
Аненце и тя се наспа и изщипа навън.
Тук ще съм си.

# 172
               Айша,ще ти правя компания пред компа . Laughing И аз цял ден стоя в къщи,че навън е страшна жега.И набирам сили за работа,че от утре съм по цял ден .

# 173
  • София
Аз съм тук. Направих една шопинг терапия в Билла. Сега пека филе пъстървичка в плик и чакам да хапнем.
Дидиа, подсети ме като се виждаме да ти донеса салфетки, нали ти обещах.

# 174
         Римарче,ОК! А ти кога излизаше в отпуск или аз бъркам нещо?

# 175

И аз съм тук, ядосана и изморена!
Изпрах пътеките, дори изсъхнаха, сготвих на мама ми, дремнах си на обяд, като станах минах вратите с микрофибърната кърпа, изпържих една торбичка печен пипер от фризер, през това време Стефан закачаше тюлените пердета, качен на стълбичка, като ме предупреди да се махна, за да не го притеснявам!
В момента гледа новините и аз тайничко отидох да проверя как е свършил работата- пердетата в хола, дневната и спалнята са сложени обратно! С подгъвките към стаята! Mr. Green
Казах му, а той най-спокойно ми отговори- изобщо не съм гледал подгъвите! Mr. Green
Обеща да ги обърне, ама да видим кога!
Измих и една камара чинии, че съдомиялната ми вчера отказа да изпомпи водата и съм бясна!
Във вторник ще чакаме майстор, че е в гаранция! Само ядове и горещина! Joy

Римар, честита подстрижка! Hug

Жабче, много забавни снимки! Hug
Хубаво е, че ни показваш как живеете, къде живеете, как се забавлявате..........кога ще видим или отидем по тези места- никога!

Утре ще липсвам, една колежка от Клуба ни покани три жени да отидем на лозето й,  да си наберем бели череши, така че ще изляза рано пък когато се прибера! То е близо, във вилната зона на квартала ни, до там пътува градски автобус на всеки час.
Та утре ще съм на черешобер!

Спирам, че пак се разприказвах- разписах!

# 176
  • София
Танита, това не е за ядосване, а за смях.
Нека си висят сега така пердетата, против уроки.
Като ги свалите за пране следващия път дядо Стефчо ще ги закачи правилно. Вече ще знае къде да гледа.
Хапнете си бели череши и заради мене. Много ги обичам, но не съм виждала да продават.

# 177
  • София
В отпуска съм от средата на юли.
Танче, успешен черешобер. После ще дойдем на сладко от бели череши.

# 178
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Еееее Танче , тамън уроки да не хваща домът ти.  Hug
Не се ядосвай , бели кахъри са това.  Grinning
Сладко ли ще правиш от белите череши или ей така за кеф и разтуха? Laughing
Римар подминах подстрижката ти , честито.  Hug
Айша , разсмя ме с тва коч парти.  Laughing Скица голяма си.  Hug
Дидка , релаксирай , че тежка седмица май те чака ,
щом си по цял ден.  Hug
Каролин ми липсва , не се е разписвала. Дано са здрави.  Peace
Лека вечер! Hug

# 179
           Танче,и аз тъкмо да ти кажа,че пердетата ще пазят от уроки,ама другите вече са ти писали. Laughing И дедито ми боядисал една поставка за вестници уж да я поднови и сложил едно ново плотче,ама го е направил....нЕмам думи  ooooh! Аз исках да я правя бежова и да си поиграя малко с плота,ама той я боядисал синьооооо та синьо  Laughing и една пукнатина не е запълнил та ме дразни,ама се успокоих с това,че като е ярко няма да хваща уроки.Нека си играят децата с нея.
           И аз се облизвам за белите череши,ама тук няма.Днес обрахме едната черешка в двора.Тя е мъъъъъъничка,но беше родила.Сега остана другата още по-мъничка.Преди една година ги сади дедито.Ще му кажа да купи наесен и една бяла.Как не съм се сетила по-рано. ooooh!
           Жабче,страхотна компания сте!Браво на вас! Не знам дали ще ми е трудно цял ден,че сега не ми е по-леко.
           Инсталирам се на дивана,че вече не издържам.

Общи условия

Активация на акаунт