КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 384
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Привет, дружки мили!

Жабче, големи емоции с отрицателен знак сте изживяла, ама минало-заминало. Оттук нататък само хубави, даже в изобилие да са ви щастливите мигове. Да знаеш, че като прочетох първия ти пост веднага си помислих, че българи имат пръст в това дело.  А, иначе  - вие сте в нормална държава с ПРАВИЛА. Ние, нямаме такива и това ни е проблема. А за нашите чиновници по общини, институции - думи нямам. Ама човек трябда да изисква, да ги натиска, а не те да ни мачкат нас, защото ние им плащаме заплатите. Преди няколко месеца така се скарах е едно девойче, което не можеше да говори правилно български език, но със самочувствие ми отговаря (т.е. на Мила), че щом няма отговор на нейна жалба значи отговорът е мълчалив. Питам я какво значи това, ами това, което чувате. Я, направи справка какво става, тук, е законна държава и има срок за отговор 1 месец й казвам. Тя твърди, че не можела. Представяте ли си мързелата не можела да направи справка. Казах й, че значе не е за тук, щом толкова ерементарно нещо не мое да направи и ще отидем, където трябва, за да проверим нещата. Питах я за името й, и тя като хукна в "Архива" и за пет минути направи спрака, извини се. А в началото ми каза, че от мен я заболяла главата. А мен, неми се вдегна кръвното от нея, безотговорна, немърлива, флегматина и некомпетентна, но с дълги крака.  #2gunfire

Тути, не можеш да се разделиш с нас, нали? Хайде, отдъхвай малко преди път, колкото сте сложили, толкоз.

Мери, и аз мислех да правя нещо такова я, тутманик, я, милинки за утре за Влади и Мила, но ми беше толкова горещо и съм легнала с него следобяд и съм заспала. ТАка, че утре на Костенец може да спретна нещо такова. А ние с Владето сега се прибираме от градинката на НДК със стърготините. Много е готино с тези стърготини, защото малките си играят с тях вместо с пясък. ОСвен това, ако паднат не ги боли толкова както на асфалта. Лошото е, че вечер, пък и през деня идват големи ученици и рушат. Българска картинка и после някой друг ни е виновен.  Sad

А тоя моят хулиган се репчи на едно по-голямо момче, защото му бил взел мястото на кормилото на един кораб. И му замахва да му едря плестница. А после тръгва с едни перки като борец направо станах разногледа.  Shocked Викам, Боже откъде е видял този начин на поведение. А хората си смеят и викат много филми е гледал.

Гъбче, да докладваш за сватбата.

Танче, къде си днес - по разходки край  моренцето ли?

Хайде, чао, че пак ме хвана логореята.

# 151
  • София
Марина, къде на НДК са стърготините? Да се разходя и да ги видя. За първи път чувам за тях.
А държ. чиновници наистина имат такава практика - ако не ти отговорят в срок от 1 месец, значи си получил мълчалив отказ. Според мене така си улесняват живота. Хем не вършат работа, хем са те отрязали. Но - това е положението.

# 152
                Жабче,на 99.9 съм сигурна ,че българи или румънци са ви окрали.Сега гледах един репортаж  по ТВ / не обърнах внимание на кой канал  ooooh!/ журналистката беше напипала едно хлапе и то обясняваше ,че от 2-3 години това му е единствения приход - кражби от банкомати,фалшиви карти,откраднати и т.н.Даже се изписа и националист,че като видел българска карта не теглел пари от нея,защото сме били бедни. Mr. Green
                Марина, и аз за първи път чувам за тези стърготини.Не,че ще имам време да заведа децата,ама поне да съм в час.
                Как пък разбраха ,че е мълчалив отказ , а не съгласие държавните чиновници? Mr. Green
                Лека и спокойна нощ на всички!

# 153
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Маринка и аз като Айша да питам за стърготините. Rolling Eyes
Вземи ги фотни да видим за кво иде реч.  Blush
Ма кво значи мълчалив отказ? newsm78
Би трябвало дали ще е положителен или отрицателен резултата
да получиш известие. Мисля , че навсякъде е такава практиката , не само тук.
Ма то всеки е башка луд , нищо вече не ме очудва.
Ани излезе с приятели и ние с Краско се слушаме , гледаме Том и Джери по
Бумеранг ТВ. Laughing
Дидка , апаши сме си и тва е. Вари ни печи ни , белким се изроди таз напаст и
децата ни да са по добре и да живеят спокойно , не все да са на педал.  Peace
Танитка ми се губи. Thinking

# 154
  • София
Дидиа, в правилника им за работа така е формулирано - мълчалив отказ.
Улесняват си живота - в никакъв случай съгласие с искането на гражданина.
Закони ....
А за крадците - тия дни четох, че българин източил карта на Бил Гейтс.

# 155
  • София

Абе, големи бюрократи са - да, имало такаво нещо мълчалив отговор. Но... тази мързелана не си направи труда да направи справа и се оказа, че има отговор и то в наша полза, ама момето още не се беше събудило, пък аз й вдигам сутрин рано скандали. Добре, че бях с Мила, че нече тя нямаше да направи скандал и нещата щяха да бъдат в нейн ущърб.

А площадката се откри миналата година към края на септември и се намира зад онзи грозен паменик, който седи от години полуразрушен и периодично го "опаковат" с рекламни постери. По-близо е до Фритьоф Нансен. Има лятно кино, или сцена за културни изяви, и две площадки - едната е с дървените стърготини и е за деца от най-ранна детска възраст до към 6-7 годишни и още една за по-големи до към юношеска възраст. Има пързалки доста стръмни от камък, катерачни стени, които Владето много обича, люлка-кош,  много интересни съоръжения за игра, някои от които за първи път в България ги има. Много е добро, ще го снимам някой път, пък и софиянки могат някой път да доведат децата си насам.

# 156
Маринче , поне ти е близо на теб.  Hug
Браво , направи ли са нещо и за децата , дано се опази.  Peace
Тук детските площадки са или с пясък или с мека настилка.
Но , поне няма бездомни животни , та да опикаят и усерът всичко. Mr. Green
Ма се изказах образно и аз.  Laughing

П.П.   Качих в нашия албум малко снимки да се похилите с мойта щерка и едни приятелчета дето може деца да са ни , но много се разбираме и все сме заедно. Те са най-малките , ние най-дъртите от компанията , но си помагаме. Та всъщност и при тях ще бачкам де , вече ресторанта е на финалната права.  Peace

ЛЕКА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА!

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 00:12 от ♥ ЖаБкА ♥

# 157
  • София
Добро утро,мили момичета!Пожелавам ви приятен ден!

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 08:34 от Яжка

# 158
  • София

Ние потегляме за вилата. Ще отсъствам две дни.  hahaha

Целувки

# 159
  • София
Маринче, приятно изкарване на Костенец.Не се съмнявам,че ще е такова. Там сега е хладно и с Влади ще се натичате на воля на чист въздух.Да си отпочинете и те чакаме пак тук!
Янче,видях те! Hug Hug Hug

# 160
  • София
Добро утро, но още не съм се разсънила. С чаша сок съм за закуска, ама ще трябва и нещо за ядене да се измисли.
Уф, нещо бавно ми върви мисълта, не че ми е мисъл, де... Joy Joy Joy

# 161
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен! Яжке, то може често да ме виждаш на клона,ама като се наканя да пиша и все нещо се случва - я тел звъни,я - скайп, я майка нещо иска...и то минава времето hahaha
Но тази сутрин бях твърдо решила да ви изчета и да се обадя,че то вече срамота: не съм кой знае какво захванала!
Жабче, голямо премеждие сте минали, но добре,че всичко се е оправило!
Маринче, хубаво да си изкарате на Костенец! И в тази връзка - къде ли остана Джили  newsm78
За 2 юли - много ми се иска да дойда,но ще видим с какви финанси ще разполагам, че при мен положението малко е обсайд.
И сабахлем рано рано да се оплача.От вчера ми боде в окото.Тази сутрин се събудих със страхотно подуто ляво око, залепнало и избил ечемик.Та сега съм просто прекрасна Joy

# 162
            Добро утро и от мен! И аз си пия кафето / не,че ми е приятно,ама навик / та реших да ви погледна!
            Маринче,весело изкарване на вилата с Владето.Сетих се за тези площадки,ама не съм обърнала внимание на настилката.Минавах от там и видях,че има нещо направено ,но...до тук.Сама бях и не съм си играла. Mr. Green
            Яжке,кажи какво прави Насето пък и пусни една снимка да го видим!
            Жабче,отивам да гледам фотото! Вчера гледах един завърнал се от Испания с парички и решил да развива селски туризъм.Набутал си парите и сега ....плаче.Хубаво го е направил,ама с беден народ какъв туризъм та дори и селски.Бие си главата човека,че си е издънил спестяванията.
            Лек и спокоен ден на всички!  bouquet

# 163
Здравейте момичета! Hug
От вчера нета ми идва за две-три минути и изчезва, идва- изчезва, и един баааавен, да ти скъса нервите!

Ще пиша бързо и кратко, че току виж пак изчезне!!!!! Mr. Green

Жабче,  Heart Eyes  сърцето ми се сви, като прочетох първите ти думи! Ба"са мама му! /така псуваше на една колежка момиченцето, като дядо си!/ Joy
Добре, че са се оправили нещата, а и не сте вдигнали кръвно, че.......мани, мани!
Да ги гръмне човек - пак им е малко на тези мошеници!!! #2gunfire #Sniper
Съмнявам се да са цигани, за българи - ДА, ама де в Манго толкова акъл! newsm78
Нали има кодове, защита........аз поне два пъти съм заключвала едната си карта, като набирам кода на другата, виждам, че е неверен и толкова съм сигурна и пак го набирам, докато я заключих. После ходих в банката за да ми я оправят. hahaha
Отивам да видя снимките. Laughing

Маринче, приятно изкарване в Костенец! Heart Eyes

Янче, сигурна съм, че и с ечемик на окото пак си хубава, ама бързо да ти минава, че сигурно боли и е неприятно да ти е затворено окото! Heart Eyes
На мен не ми е излизал от дете, та съм забравила какво е.
Чувала съм, че като се загледаш по чужд мъж, тогава излизал ечемик, не знам, ти ще кажеш! tooth

Ягеееее, Heart Eyes Hug !

Тутулинка, да си изкарате супер! thumbsup

Разбрах, че ремонт няма да правим и това лято  Mr. Green и вчера с Дилянка чистихме прозорци, михме-трихме, Изаура половин ден пра пердета, сега се моля на Стефан да ги закачи, че снощи нямахме сили и мерак, ама той както винаги има работа, та после!
Слизам на двора да изпера пътеките от коридора и от спалнята, трябва и да приготвя супичка за мама ми..........мнооооооого задачи бе! Писна ми!

Още много имах за писане, ноооо  newsm78 тук няма никой!

Чао, като попривърша, ако има нет ще рапортувам до къде съм я докарала! Laughing Joy hahaha tooth thumbsup

Приятен почивен ден! Heart Eyes Hug

# 164
Добро утро , дружки!  bouquet
Нещо много жега ми дойде таз нощ , та се надигнах рано.
Оправих измих , изчистих и сега ще фермерствам , докато Ани се прибере. Peace
После може да юрнем по разходки , не знам кви са й плановете. Laughing
Танче и ние сме с код , та даже имаме и тел. смс при всяка транзакция - теглене или внасяне ,
но тез са разкодирали картата и блокирали смс-ите. ooooh!
Бе , важно , че мина и се оправи всичко. Peace
Маринче , весело изкарване и да починете.  Hug
Янче , бързо да минава оЧото.  Hug
Римар , вчера кюфтета яхния правих , днес посни пълнени чушки. Crazy
Яжка , присядам с кафенцето и аз. Hug
Хубав неделен ден , момичета! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт