Привет, дружки мили!
Жабче, големи емоции с отрицателен знак сте изживяла, ама минало-заминало. Оттук нататък само хубави, даже в изобилие да са ви щастливите мигове. Да знаеш, че като прочетох първия ти пост веднага си помислих, че българи имат пръст в това дело. А, иначе - вие сте в нормална държава с ПРАВИЛА. Ние, нямаме такива и това ни е проблема. А за нашите чиновници по общини, институции - думи нямам. Ама човек трябда да изисква, да ги натиска, а не те да ни мачкат нас, защото ние им плащаме заплатите. Преди няколко месеца така се скарах е едно девойче, което не можеше да говори правилно български език, но със самочувствие ми отговаря (т.е. на Мила), че щом няма отговор на нейна жалба значи отговорът е мълчалив. Питам я какво значи това, ами това, което чувате. Я, направи справка какво става, тук, е законна държава и има срок за отговор 1 месец й казвам. Тя твърди, че не можела. Представяте ли си мързелата не можела да направи справка. Казах й, че значе не е за тук, щом толкова ерементарно нещо не мое да направи и ще отидем, където трябва, за да проверим нещата. Питах я за името й, и тя като хукна в "Архива" и за пет минути направи спрака, извини се. А в началото ми каза, че от мен я заболяла главата. А мен, неми се вдегна кръвното от нея, безотговорна, немърлива, флегматина и некомпетентна, но с дълги крака.

Тути, не можеш да се разделиш с нас, нали? Хайде, отдъхвай малко преди път, колкото сте сложили, толкоз.
Мери, и аз мислех да правя нещо такова я, тутманик, я, милинки за утре за Влади и Мила, но ми беше толкова горещо и съм легнала с него следобяд и съм заспала. ТАка, че утре на Костенец може да спретна нещо такова. А ние с Владето сега се прибираме от градинката на НДК със стърготините. Много е готино с тези стърготини, защото малките си играят с тях вместо с пясък. ОСвен това, ако паднат не ги боли толкова както на асфалта. Лошото е, че вечер, пък и през деня идват големи ученици и рушат. Българска картинка и после някой друг ни е виновен.

А тоя моят хулиган се репчи на едно по-голямо момче, защото му бил взел мястото на кормилото на един кораб. И му замахва да му едря плестница. А после тръгва с едни перки като борец направо станах разногледа.

Гъбче, да докладваш за сватбата.
Танче, къде си днес - по разходки край моренцето ли?
Хайде, чао, че пак ме хвана логореята.