КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 375
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • София
   Tути,весело изкарване на почивката.Ще те чакаме в София. Hug Hug
   Чудя се за хотел.Някъде четох обява,за нощувки за 15лв,но нямам спомен къде беше.

# 136
  • София
Яжка, пробвай с отрова за мишки и плъхове (едни сини бонбонки им казват) от селскостопански аптеки. Друго -  капан. Но, да не те отчайвам те пращат по едно животинче, вероятно най-старото и болно да пробва и само то се трови или хваща, а другите - не.  Sad  Но при нас е кофти, че сме в гората. Те сутрин рано излизат по дърветата и вечер към 22 ч. се прибират. ЕДва вечер ги гледах в тъмното как се прибират в дупката. За балконската врата си купи мрежа, нали сега рекламират някакви. Ние спим на отворен прозорец с мрежа за комари и не ме е страх. Но тези чудовища за мен си стоят горе, там им е уютно, не влизат по вилата. Аз и не оставям нито храна вътре, нито нещо примамващо. Кухнята ми е лятна и е отвън. Иначе преди години, докато открием нежеланите съкафезници всяка сутрин като излизам на балкона се любувам на това как ми чурулика нещо близо над мен, а после уточних, че е било църкането на гадовете.  Joy На тована не се качвам и не бих се качила - ужас! Яжка, пробвай всичко каквото ти кажат, имаш шанс!  Hug

За Вики смятам, че има много развита фантазия. Вероятно е гледала нещо на филмче, допълнила го е с разказа на учителките и фантазията и то е станало цял роман.  Peace

Мери, дано успееш да дойдеш. Много ще се радвам да се запознаем с теб.  Hug

Тути, лек път и хубаво да си починеш. Моля те, непременно ще те чакаме. Ами, за спането не го мисли - заповядайте с Нанси у дома.  Hug

Аритка, къде изчезна? Всичко наред ли е у дома?

Ей, го списъка - за сега. Очакваме още попълнения.  Hug Hug Hug

1. Kaролин
  2. Марина
  3. Айша
  4. Римар
  5. Танита
  6. Мая
  7. Яжка
  8. Мери Попинз - ?
  9. Тути - ?

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 21:01 от marina_vladi

# 137
Добутро девойки,ехе какъв чудесен списък се е заформил, newsm44 надявам се до края на уикенда поне да се е удвоил Mr. Green че да се видим всички наведнъж(готини баби от цял свят обединявайте се)  и наприказваме на воля Hug

Тути, приятна почивка с много хубави емоции.Специални поздрави на дъщеря ти и Нанси Hug

Сега съм пред компа с второто кафенце и си въобразявам че съм в градината сред вас Simple Smile Hug Heart Eyes

Яжка, аз не бих се притеснявала за Вики.Децата са много впечетлителни,достатъчно е филмче, снимка или приказка за да им заработи фантазията Simple SmileЕжедневно се убеждавам в това Mr. Green

Поканени сме на закуско -обяд та излизаме , но не преди да Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes всички без изкючение

# 138
             Привет,девойки!Чета ви,ама хич не ми се пише.За срещата - не планирам нищо предварително,че винаги сметката ми излиза без кръчмар. ooooh!Ако мога ще дойда,но.......знам ли какво ще ми се струпа на главата в последния момент.За сега единственото ми желание е да не виждам нищо и никого,да съм сама и то не в къщи.
             Яжке,аз не знам дали ще помогне капан и отрова.  newsm78 Чувала съм,че белките /златките/ са отмъстителни и по-добре е да не ги закачаш.Обикновенно не правят бели,но ако ги гониш и се опитваш да ги притесняваш тогава правят пакости.Така,че ги остави на мира.Може пък и да не са белки или плъхове,а катерички.Щом има много и те влизат по таваните.При нас една катеричка си развъди цяло котило на една съседка от съседния блок в мезонета.И сега 2-3 катеричока редовно се подвизават на балкона и и вечер влизат в подпокривното пространство,ама те не се страхуват и не ги гонят.Даже им оставят храна.
             Тути,приятна почивка на девойките и.......ще намериш клуб с нет,ама дали ще ти остане време за това. Laughing
             Маринка,приятни разходки и игри на Костенец с Владето и деди.
             Айде,изчезвам за малко,че ШЪ подлудея! Wink

# 139
Приевет!

В момента щерката ме прави хубава - косата Grinning Grinning

Яжка - белки,златки ,порове - не ходят при хората.Няма да влезат при тебе.Не се притеснявай.
А ,както е казала Марина -белките и златките са отмъстителни.Те гоняг плъховете - поне такива няма  да имаш.
Вчера четох ,че в Сливен нвякакъв пор е изровил керемидите на една стара църква в града ,заради лястовичи гнезда.
Мисля,че като усещат по-често човешко присъствие животинките изчезват.
Те са красиви животни,но на село са опасни ,защото ядат пилета,кокошкш ш други пернати.

Хайде изчезвам,че ме препират за прическата
 Hug Hug Hug

# 140
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!  bouquet
Чета от горе , от горе тез дни , ма бяха ме налегнали претеснения,
но вече всичко мина. Краси го обраха в Барселона , взеха му чантичката с документите ,
л. карта , паспорт , книжка от банката , картата от банката .... и са му източили всички пари.
Но , нали не знаем законите тук та се бехме обринали , но всичко добре мина. Парите са застраховани и ни възстановиха всичко. От там за 3-4 часа обиколи в Жирона институциите и извади нови , но питайте за БГ посолството и консулството. ooooh! Чак 26.10 му дадоха час за вадене на документи в консулството във Валенсия , а в Мадрид на 21.12.  Laughing Но , вчера са му пратили шоф. книжка, та сега спокойно ще си чакаме датата , поне има документ за самоличност.
Добре , че е с испанска книжка.  Peace Та такива ми ти претеснения около мен , но да не чуе дявола мина и това изпитание. На пук на злобарите и завистниците , справихме се.  Grinning
Много  Heart Eyes и  Hug на всички.

# 141
  • София
 Жабче,много е неприятно това,което ви е сполетяло.Но имаш пример как в белите държави се решават проблемите.Не се учудвам на нашите служби. Един акт за раждане на бебе се изготвя за срок от 15 дни.Но сгрешили името на Софи и ме уведомиха,че ще чакаме да го върнат за пренаписване-още 15 дни.Обаче,не са познали.Вчера се разправяхме по телефона и го поправиха веднага.В понеделник ще си го получим.Колкото и много деца да се раждат на територията на една община,могат да се напишат за един ден.Нали е една страница.

# 142
  • София
Разходих се, вървях доста и вече едвам дишам.
Накрая минах през салона на Ани да и върна картата за транспорт. Тя тъкмо прикачваше коса на 1 госпожица - отстрани действието беше много кръвожадно. С 1 кука се прекарва част от естествената коса през халкичка, после и от изкуствената.
Голямо бодене и скубане, но  трай бабо за хубост.
Сега ще почина малко пред комп.
Жабката, важно е, че всичко се е решило успешно. Тук щяхте да пиете 1 чаша вода, независимо от застраховката. Най-много ме е било страх да не ми вземат документите, че после трудно се вадят.
Яжке, дано това с акта да са последните притеснения. От тук нататък на Наско само хубави неща да му се случват. Е, и по-малко колики.

# 143
Яжка , нямам думи.  ooooh!
Такава немърливост и пълен непукизъм от нашите служби ,
че не знам на к'во да ги оприлича.  Thinking
Дето казва Краси , чак имам чувство , че е като на филм. Mr. Green
Толкова скорострелно всичко става тука. Grinning
Дано това само да е проблема с Наско.  Heart Eyes
Айша , за парите мислехме , че ще пием една каца студена вода ,
че сумата беше 4 цифрена , но се оказа , че всичко е застраховано и се връща.
Поне в таз банка в която сме ние , тя е тук най-голяма и обслужва голяма част от
населението.Е лихва на парите не дава , но пък това нас не ни касае , милиони нямаме ,
така , че се разполагаме според пътечлето.  Laughing
Ние затова ни е като на сън , че в БГ стотинка няма да върнат. Simple Smile

# 144
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Момичета, седнах да си почина малко, че ПОСЛЕДЕН НАПЪН ВЕЧЕ Е НАСТАЛ......и да ви нагледам.... smile3506

Леле, Жабче, изтрещЕх съвсем като прочетох....Ако ми се беше случило на мен, вЕрвай ми щях да дам фира....   smile3511  Питам се колко века ще ни трябват да си преобърнем мисленето, че и ние да се наредим до БЕЛИТЕ държави.... tooth tooth tooth

Яжка, ха дано това да е последното нещо, което да ти е вгорчило денят.... newsm10

Ако имам още една  почивка, ще ви нагледам отново.... Joy Joy Joy

# 145
Жабче, страхотно е, че всичко се е оправило и то много бързо  Peace
Яжке,да му ядат бебешкото д.пе, тия мудни чиновници  Grinning
Тути, да си изкарате на морето както си трябва с всички екстри  Peace
Ася, не съм виждала как се прикача коса и ми стана интересно твоето описание.
Аз отивам да замеся едно тесто за тутманик, че за вечеря ще си го хапнем с кисело млекце.

# 146
  • София
Тутулина, желая ви лек път, хубаво време и весело изкарване на морето.
Жабката, тук моя колежка имаше кр. карта и почина.
Понеже от банковия клон ме познават и знаят, че сме работили заедно - след това започнаха да ми звънят и да ме притесняват - да съм върнела парите. Аз им обяснявам, че тя си има мъж, брат, майка и баща и те са наследници - да се обърнат към тях. Отделно има и имущество - да си търсят парите. Аз не бях поръчител - просто докато бях касиерка в службата двете разписвахме за теглене и внасяне на служ. пари. Имаха ми тел. номер и постоянно ми звъняха - дай пари за Галя.
По-лесно било да им ги дам аз. Иначе трябвало нотариални и други обезпечителни действия за имотите и наследниците и.
Накрая включих тежката артилерия и на директора на клона му наредиха да не ме безпокои.
Кредитната карта си имаше застраховка, но .....

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 19:29 от Aisha

# 147
Айша , ние не сме с кредитна , а с дебитна ,
но застраховката поема всичко. Точно това ни казаха , че и
кредитна да е не дай си Боже да има смърт всичко си остава за сметка на застрахователите. Peace Даже имаме доброволна за такъв случай на името на
двама ни , включваща изплащане на 30000 евра , транспорт и всички разходи. Simple Smile
Но , да сме живи и здрави , да не се налага да се ползва. Еййй , веща станах вече и в банковия ресор. Joy
Тути , питаш ли ме 1 седмица , не бях аз. Въпреки , че ме увериха още като блокирах картата ,
че всичко ще се възстанови 15 дена след като титуляра (мъж ми) донесе денунсията (протокола
от полицията). Сега са вкарани в сметката му , но от 1.07 ще може да разполага с тях. Peace
Да се надяваме , че и БГ някога ще влезе в крак със света , ма ние нЕма да сме живи.  Crazy
Весело изкарване на морето.  Hug
Мери , тук от както съм , квото и да сме тръгнали да оправяме става ако не веднага ,
до 3-5 дни ти пращат документ , карта или кво и да е по пощата. САмо един документ се взима
на ръка и в рамките на месец става готов. Peace

# 148
               Жабче,като те чета и си мисля ,че "братовчедите" са обрали Краси.Нали за това не ги искат там.Кой какво прави все някой "българин" хващат и за обири , и за злоупотреби с банкови карти и за какво ли не още.Е,за това НИКОГА няма да станем държава като за света.За бюрокрацията .....кВо да кажа ...пак си е наша патентована.Добре,че бързо сте се оправили,че по-лошо е притеснението и неизвестността и дано нямате повече приключения с отрицателни емоции и пак да ни изпращаш снимки от прекрасни и интересни места. Peace
               Яжке, нищо не е това с акта на Насето.Питай ме  мен дето акт ми трябваше веднага за Мими,че не можехме да ходим на лекар ,защото детето по документи не се беше родило още. #Crazy Попилях ги точно за 2 часа / с помощта на дедито/ и само дето не си написах собственоръчно акта на детето.Точно когато ни увериха ,че ще го получим от Хиподрума се оказа,че там не пишат актовете за район Витоша , а само за Кр.село и Овча купел и ми връчиха една папка със списък и празни бланки и от там на "Слънце" да го напишат.Та уредих и още поне 10 бебета с бързи актове. Laughing За името на Ран пък няма време да разказвам.....но и там се справихме за час-два.Чак кмета писа разрешение бащиното име да няма наставка - "-ов".Ма на инат се хванахме с Цвети и победихме.Колко мърмори милото идея нямате,ама ме изтърпя и този път! Mr. Green
                Хайде , отивам да си свърша вечерната работа и пак ще гледам да надникна!

# 149
Дидка , това и в посолството и в полицията го казаха.  Laughing
Знаят си ни , ма дето викат полицаите вие с труд изкарвате прехраната ,
а сънародниците ви апаши ви обират и дебнат. Grinning
Знаят си ни , българи и румънци навсякъде това ни казват. Simple Smile
Миналата седмица по каталунската ТВ са давали нашенци дето източват
карти в Барселона и Тарагона , а Краси баш там са му ги източили.
Минало , заминало , напред и на горе. Да сме живи и здрави да преживяваме
трудностите.  Hug
Лидка нали тук ражда и не слагаха приставки -ов и -ев , та в БГ им казали,
че трябвало , не можело. Но те им казаха детето е родено в Испания , там е записано
и не можете вие да промените нищо и тез писарушки нищо , млъкнали и
са им издали документите за детето. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт