КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 372
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз чакам.
От понеделник съм в градска отпуска - 5 дни. Ще съм си в София и ще маам по задачки по държавните институции. Ужас, предварително изтръпвам от срещата с чиновници, но няма как.
Марина, много хубава разхладата, облизвам и се.
Но нещо не усетих горещото време. Цял ден си бях с тънка, памучна жилетка.
Тутулина, весело изкарване на морето. Дано времето да е хубаво.
И да споделя за Бълг. пощи - Христо чак тази вечер си получи подаръчето за 1 юни.
Изпратен е навреме, но ...
А не смеех с куриерска фирма, че да не ги вържа цял ден да чакат, нали ходят на разходки с количката.
Бебешката книжка вече е облизана от всякъде.

# 121
Добър вечер, момичета!
Ася, то моя адаш много ученолюбив, вече е прочел книжката  Laughing
Римар, наздраве  Peace
Маринче, след обед си хапнахме и ние със Софи по една стабилна порция сладолед  Grinning
Софи  от септември не е стъпила на ДГ. Майка й я гласи преди 2 месеца, но децата точно тогава бяха в карантина. Пак й се размина ДГ и сега като я питаме кога ще ходи на ДГ , тя с много категоричен тон казва: НИКОГА  Laughing
Яжке, отчете ли се в офиса?
Браво Кари, бързо уреди билета  Peace
Танче, купи ли си чехли и чанта /то и Ася щеше да купува чанта /.
Гъбка, не се ядосвай за боята, след 2 измивания ще стане по-светла.
На всички не споменати персонална  много   bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • София
А, днес мислех да пиша за боята на Габката.
Не знам от коя фирма е боята, но и Ани споменава за подобни случаи при тях.
А  работят с проф. бои на Л Ореал или Лакме. Но понякога се получават различни цветове.
Отдава го на ползвани шампоани или други препарати от клиента.
Скоро имаше случай - боята станала зеленикава на главата. На другия ден жената дошла да я оправят без пари и я помолили да  донесе  от дома шампоана и другите мазила за коса. Като разчели съставките -в шампоана  имало малък % къна.
Мери, много е право детето. Нека си поседи още малко у дома, а и нали я водите на разни занимавки. После предучилищната е задължителна и пак ще се социализира. А и ученето 12 год. няма да и избяга после. Ми то си е още 1/2 трудов стаж само докато завършат.
Ако можех и аз така да направя преди години и да не се лепят вируси на Ани.
Но, то диваненцето си искаше градината, държеше на нея.

# 123
  • София

Добра вечер, дами!

Римар, наздраве и от мен! Ти ме подсети и аз си сипах едно кампари, което много обичам, но рядко се сещам да пия.  Laughing

Мери, много добре правите със Софи, пане не боледува. Нашият Влади го записахме за лятото в една школа, с по-малко деца и са много свободни, т.е. правят неща, приятни на хлапака. Казва, че там е в училище. За градината не ще и да чуе. Но за училището с радост тръгва сутрин. Е, не че и там не боледуват, но все пак са доста по-алко деца. Ще го видим колко ще изкара.

Гъбче, и аз мисля, че ще изсветлее косата ти след едно-две измивания. Аз обичам да си сменям дължина на коса, цвят на коса. Е, общо взето това са ми промените.  hahaha

Айша, бебока опазнава на вкус и на мирис книжлето, ще бъде ли читател или не си мисли.  hahaha

Каролинче, ти си железна направо. Рече и отсече. се радвам за предстоящата среща. Ама все пак да уточним датата вероятно ще бъде 2 юли, градът София, часът не знам. Танче, казвай кой час е удобен за теб? И аз предлагам да бъде поне в околностите на София - Драгалевци, Бояна, Панчарево или в София - Ловен парк (има ли го още, Ася) да бъде навън на градина. Моля ви, кажете си мнението по въпроса. И пак по традиция да си напишем колко ще участваме:

1. Каролин
2. Марина

така всеки да напише.

Много съм радостна и в очакване. А колко искам да сме голяма група, още по-голяма от онази в Търново. И ми е едно такова весело като на малко дете.

Лека нощ!

# 124
  • София
3. Айшето  Laughing
Марина, като минаваме по булеварда има някаква отбивка за Ловен парк. Но как е вътре, дали работи нямам представа.

# 125
  • София
И пак по традиция да си напишем колко ще участваме:

1. Каролин
2. Марина

3. Римар

# 126
Каролинче, браво сестричке! Hug
Вече билета ти е в ръцете! Да сме живи и здрави, ще стане срещичка! Joy

Момичета, идването на певческата ни група в София е сигурно, преди 4-5 дни диригентката ни говори пред нас с Тодор Върбанов, водещия на предаването, човека ни покани най-официално.
Телевизията е СКАТ, в коя част на София е не знам, предаването е "Ако зажалиш......", за стари градски песни, записът или излъчването бил по обяд, но колко ще продължи просто не знам.

Ще се радвам, ама много ще се радвам, ако се видим! newsm44

Една вечер ще преспим в София, търсят по-евтин хотел или общежитие, че нали сме бедни пенсионерки, пък и пътуваме на свои разноски, читалището и то бедно, пеем си просто за слава и величие! Joy

Във сряда имаме репетиция, ще знам повече, а и специално ще разпитам! Laughing

1. Каролин
2. Марина
3. Айша
4. Римар
5. Танита     -  ако е в удобен час

Не си купих нито чанта, нито чехъл!!!

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 01:04 от Tani-ta

# 127
  • София
И аз- номер 6
 Ще ви чета да не изпусна.
 Ужасно съм уморена и ми се спи.
 Днес имах някакъв световъртеж - рядко ми се случва, но май е вестибуларния. Иначе кръвното ми е по учебник. Много ви  Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
  • София
Студиата на ТВ Скат са на  Цариградско шосе, до магазин Бриколаж и София прес.
Предполагам, че там ще правят записите. Но може пък да са в някое музикално студио.
Танита, предполагам ще ви обяснят кое - къде.
За евтин хотел не се сещам. Може би те имат уговорка с някой хотел Нали постоянно канят хора за записи на предавания. Иначе празни, скъпи хотели - колкото искаш.
Ще се разбере и ще се уточним, има време.
Лека нощ от нас.

# 129
  • София
  Добро утро,момичета! Кафенцето днес е от мен. Ще го пием в градината.Чая е вече там,заповядайте!

1.Kaролин
  2.Марина
  3.Айша
  4.Римар
  5.Танита
  6.Мая
  7.Яжка

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 07:52 от Яжка

# 130
  • София

Яжка, прекрасно е в градината с кафенце и приятели. Благодаря!

Аз съм с Влади и сега ще приготвяме закуската с него. Утре ще ходим на вилата да пощурее малко там.

Хубави почивни дни, релаксирайте, зареждайте се само с положителни емоции!

# 131
  • София
   Маринче,кажи ми някакво средство за борба с гадинките ми на покрива.Аз чух трополене под керемидите/като от мишки/Но на втория етаж до сега никога не е имало мишки и реших,че са някакви птички.Но ти ме накара да се замисля и да свържа някои неща.Еми беше видяла една нощ по стъклото на прозореца да се изкачва животинка,която тя определи като белка.Имахме под покрива гнездо на ластвички,които мътеха от години там-изчезнаха и гнездото го няма.Имаме един бор висок до покрива,на който съм виждала катерички.Сега се притеснявам,че тези животинки могат да влязат през отворената балконска врата,някоя нощ.Ужас,ще ме е страх да спя на отворена врата.Но на тавана не намирам следи-изпражнения или някакви черупки.Чудя се,ще купувам отрова някаква.
  Помагайте ми със съвет!

Имам и въпрос към учителките.Вики вчера ме притесни.Знам,че за тази възраст е характерно да фантазират,но ми се струва много...Вчера ми разказа,че момчетата от ДГ ги водят на футбол,а момичетата на плаж.Реших,че имат някакви спортни занимания и я разпитах подробно.Разказа ми,че ги карат с автобус до морето/помислих,че е басейна в Банкя/Там плуват,пускат се по пързалка направо във водата.Момичетата имат бански с връзки.Госпожата е също с бански-украсен с камъчета,но долнището е на цветенца.Толкова подробно ми описа всичко,че повярвах.После Еми най-категорично каза:"Лъже,ще ги водят на море от ДГ,но тя няма да ходи"
  Нормално ли е да си измисля толкова много?
  Каролин,как е внучето? Мина ли му вече?
  Шпунц,мисля си за теб.Как сте?Искам да дойдеш на срещата.Сега е топло,може и с внучетата.
  Момичета,стана дълго.Ще пиша пак по късно.

# 132
  • София
Добро утро.
Яжке, благодаря за хубавата закуска.
За животинките на тавана - според мене питай в селскостопанска аптека. Те знаят какво да предложат. Срещу Семинарията на спирката на рейсовете има такава, но работи само до към 15 - 16 ч.
За Вики - може би е гледала филмче за море и си мечтае и тя да отиде там с децата.
Малка ми се вижда още за лагери, но родителите си знаят.
Ани и Пламен заминаха на работа.
Аз след малко отивам да се разхождам. Още не съм измислила накъде да поема.

# 133
Добро утро!
Благодаря за закуската, аз си пия в момента кафето.
Да се запиша и аз под
№ 8 Мери Попинз  /но с несигурност/-
В последният момент ще се изясни ситуацията за пътуване до София.
Маринче, приятно изкарване на вилата.
Яжке, и аз съм на същото мнение като Ася за Вики. Мисля, че са ти напразни притесненията.
Относно гадинките не мога да дам никакъв съвет.
Танита, пейте си , нищо че не ви поемат разходите. Който пее, зло не мисли  Peace
Приятен ден на всички   bouquet

# 134
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
               Добро утро девойки,   smile3525

четох до сега, че бях изостанала с м*атрИала..... smile3518
няма да ви казвам как е у дома....като при евакуация.....всеки тича на някъде и влачи багажи....тръгваме живот и здраве тази нощ. Четири девойки... ние трите и   animal037 ГолЕма атракция сме, защото Ая / нашата косматка / обича да пътува с главата навън през отворения прозорец..... rotfImbo    tooth      rotfImbo

За срещата много ми се идва, но ще държа връзка по телефона с Маринка, че лаптоп нямам. Дано мога да скоча до София, че ми е зажъдняло сърцето да ви видя и да се наприказваме. Ще решавам в последния момент.   smile3521  Не мога да разчитам на колата, че точно тогава ще трябва на дъщеря ми, но и с автобус мога да дойда. Проблема ми е, че Нанси трябва да е с мен и да намеря хотел за събота вечерта.... Weary....но ще продължа да го мисля....дано нещо ми роди главата .... newsm47 

На всички момичета, които ни пожелаха да си изкараме чудесно БЛАГОДАРЯ от сърце.
Ако намеря интернет клуб ще ви се обадя, ама знам ли дали има...... smile3506

За вас много, много       newsm51       love001      newsm51

Общи условия

Активация на акаунт