КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 366
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Кубрат/ Пишурка

Танче, извинявай,но нещо не мога да слагам снимки на този етап.Ползвам Гугъл-хром и ми излизат едни други надписи на всяка снимка.Опитвах,опитвах,но нещо не се получи.Ако някой друг ползва този нет - помооооощ!
Айша, благодаря за което,ама толкова съм си сложила на кръста и тумбака от есента,че започнах сама да не мога да се търпя! Едно 6-7 килца са ми в повече.

# 106
  • в малка спретната къщурка
Честит Рожден Ден на Иван и Стефан!
Да са весели,безгрижни и много,много щастливи.

Танита,Наздраве!

Тути,много хубави емотиконки си ми сложила,но и с тях трудно се справям.Нали съм на друго място на работа и се прибирам по късно,времето ми е много скъпо.
Приятна и слънчева почивка и ще чакаме снимки.
Янче,незнам колко килца имаш в излишък,но и аз като Айша те харесах,как изглеждаш.Супер си.

Утре,след работа тръгваме за село.Ще ме хване липсата,но няма друг начин.

На всички,лека и приятна вечер!

# 107
  • София
Моите скитници още ги няма.
Няма да ги чакам - лека нощ на всички.

# 108

Дидия, Жабче, Гъбче, Маринче, Каролинче, Шпунц, Тутулинка, Янче, Мери, Айша, Римарче, Фурийче, много, много ви благодаря за чудесните пожелания към моите внуци, към мама Роси, към мен и цялото ми семейство! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано се сбъднат! newsm10
За цветята- благодаря, за люляка- благодаря, за вниманието- благодаря, за обичта- благодаря! Hug

Каролинче, дано утре, т.е.  днес да пишеш, че внучето ти няма висока температура, и тримата симпатяги да са бодри и умерено палави! thumbsup

Шпунц, дано и над твоята главица да се разсеят облаците, които са се насъбрали, дано грейне слънце, време му е, нали се редуват облаци- слънце.............! Flowers Sunflower
И да се яви пред нас предишната Шпунц! newsm10

Янушка, с дните, с месеците, ставаш все по-голяма хубавица! Hug
Пък и като няма кой да те ядосва на абитуриентка си заприличала!  smile3501

Нека на всяка от нас да и намалеят проблемите, а които останат да са микроскопични!
thumbsup

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 109
  • София
Честит рожден ден на Стефи и Ванко! Да са щастливи и весели,да имат много шестици и да радват семейството!

# 110
Добро утро !!!

Шпунцц-  Hug Hug Hug
Радвам се,че се обади Hug Hug Hug

Тути- лек път и приятно изкарване на морето Hug Hug
Как обичам да съм там Grinning GrinningАма ми е ранко още.Планирали сме към края на август- живот и здраве.

Яне - правилно са казали момичетата - наистина си свежа и подмладена Hug Hug
А килограмите newsm78 newsm78 Ще кажем ,че те са ни част от чара Joy hahaha

Танче Hug Hug

Толкова ми е хубаво и леко,че всички се обадиха.

Маринче - от снощи започнах с приготовленията за сватбата.Боядисах си косата. И се ядосах.
Една и съща боя ,един и същи номер като друг път ,а станах тъмнаааа.А косата ми беше толкова избеляла,че се притеснявах да не стана много светла и червена ,а то..Много се ядосах.
Павел каза - така си по-интересна.  Grinning GrinningКрай приключих с този модел боя.

Петък е - не се претоварвайте Grinning Grinning Grinning

Приятен ден мили дами! Hug Hug

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 08:54 от Gabkata

# 111
  • София

Добро утро, добро утро, мили момичета!

Снощи не успях да вляза в мамата, то не можах да се разпиша, а ми се искаше. Лиших ви от словоизлиянията си.  Joy

Каролинка, непременно ще се видим като дойдеш и ще спретнем някъде купон среднощен. Заслужава си!  Laughing  Hug Hug

Тути, хубаво да изкарате на морето. Да събереш много слънце, да се порадваш на моренцето, така както си знаеш. Лек път!  Hug

Диди, ще се измъкнеш поне за малко да пием кафе  с Каролин в София. Няма да е фатално отсъствието за 1-2 часа.  Peace

Шпунц, дано у вас нещата да се подредят така, както желаете и най-важното здраве желая!  Peace

Янче, аз не мога да преценя дали си отслабнала, но си много хубава и свежа. Само така!  Peace

Айша, както винаги точна и практична в съветите.

Мери, как е сладката Софи? Харесва ли й на ДГ?

Римар, дано в събота да успееш да почеваш, че много се натовари с таз работа!

Фури, леко да ти е на село. И при теб няма време за почивка!

Танче, как мина купона?

Яжка, къде си, как си?

Гъбче,  стягаш ли се за сватбата?

Яна, как е положението у вас? Децата какво решиха, а сватята пооправи ли се?

Хайде, стига от мен и да ви предложа нещо за раздвижване.  Grinning

# 112
Здравейте момичета! Hug
Гъбче, благодарение на теб, започваме деня с целувки! Ето и от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Маринче, ако се раздвижа така, търсете ме в ортопедията! Heart Eyes
Купона е в неделя, на заведение, че Росито започна работа, а и други мами работят.

Яге, благодаря ти за пожеланията към Стефчо и Ванко! Heart Eyes
Нека всички деца да са здрави, умни и щастливи, да им се радваме и да се гордеем с тях! tooth

Тути, приятна почивка! Heart Eyes Хубаво време и яка компания!  thumbsup

Петък е, по яваш-яваш! tooth  

Изаура пере, имам ядене за днес, като простра ще отида да платя храната на мама ми, сметките  и пак ще си търся чанта и чехли, че лятото ще мине докато попадна на модел! Joy

Приятен ден! Laughing

# 113
Добрутро девойки Simple Smile

Гъбче, благодаря за гарнитурата към кафето Mr. Green

Големия и през нощта вдигна до Т 39.2, едва преглъща.Сега го ударихме на "антибиотика на баба"-силен и вкусен пилешки бульон Grinning.  Вчера за първи път му дадоха антибиотик на капсули, та много се назландисва докато приеме, но вече видя че няма нищо страшно.
Тъй като тази година му е последната в това училище( както бях писала по рано 7 и 8 клас преминават в други училища, като един вид подготовка за гимназиите) сега се тревожи да не пропусне репетициите за представянето им на тържеството  Wink

Янче изглеждаш чудесно, готина дама, направо абитуриентка newsm10

Маринче, сега ще търся из нета подходяща дата за билета, с нетърпение ще чакам да се видя с всички, които имат възможност и желание Hug на място, ден и час удобен за всички

Тути, приятно изкарване на морето ( казаха ми при последното идване в Бг да не казвам  прекарване newsm78 Mr. Green)

Шпунц ,стискам палци проблемите да изчезнат възможно най бързо Praynig

Яжка, как беше през нощта тавана, гадинките пируваха ли #Cussing outПросто още не си свикнала, досега си била на долен етаж и не си ги усещала тези неща. Simple Smile

Танитка как беше празнуването на рождения ден на порасналите вече мъже Simple Smile

Уфффф, smile3511 какво натиснах не видях, но всичко написано ми изчезна, сега трябва  да възстановявам по памет, а шницелите от кухнята не ме зоват а направо крещят.  Confused

На всички без изключение мноого много Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 114
  • София
  Времето ми е малко,пиша и бързам да се отчета в офиса до края на деня.Само искам да напомня,че Танита ще бъде в София на 2 юли,Каролин мисли да пътува в началото на юли....дайте,да го нагласим за една среща в по-голям състав /дай Боже-национална!/ в София.
  Предлагам,но не се налагам,само се надявам.
   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
  • София

Eха, Яжка... Колко ще бъде хубаво да се съберем съвсем наскоро. Аз съм твърдо ЗА. Нека всички си кажат мнението. Но трябва най-важното да уточним датата.

Нещо за разхлада, че тук, в София е много горещо.

# 116
Точно сега гледах , че има билети за 29  юни, 1 юли или  6 юли,които бързо се харчат. Ако наистина има такава вероятност за по разширена среща на 2 юли, тогава ще се радвам да знам за кога да си избирам билета , защото цените  са различни, но ще предпочета разбира се тази дата наи близка до срещата. Simple Smile

# 117
  • София
Приключих тази седмица и сега се разхвърлях. Ще си сипя едно мартини и ще релаксирам. Милото е на ХТ и ще се върне утре.

Когато кажете за среща - тук съм. След 10 юли ще съм в отпуска, но пак съм тук.

# 118
Билета е купен,пътувам живот и здраве в края на месеца.

Лека вечер на всички Hug

# 119
  • София
Билета е купен,пътувам живот и здраве в края на месеца.

Лека вечер на всички Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Очаквам с нетърпение срещата

Общи условия

Активация на акаунт