Откато съм станала не съм могла и компа да включа

Радвам се ,Маринче,че резултатите са добри и не е лошо да понаблюдават Мила .И дано всичко мине и замине и да не се притеснявате повече.
Сутринта се нервех на здравния министър,които обясняваше по-високите такси при джипитата с това,че "сме ходили без да има нужда"

Яжке,какви талъсъми ,мила!Няма такова нещо освен в приказките.Я котки,я съсели или други животинки са ти съседи по таван!Да праща Софи снимки на Насето ,че да видим и ние гушката.Да го нацелува от нас и там и по пухкавите краченца.
Каролин,мъжът ми е силно заинтересован от мерките и барикадираната ограда на съседа ти срещу котките.Той определено не ги обича и му ровят из градината и постоянно се занимава с гоненето им , но.....няма място през което котка да не мине.Прескача и барикадирани огради.И се катери навсякъде.Та казвай израелския опит в това отношение!

Танче, тази тема със сития и гладния можем да си я говорим в 1000 теми и пак няма да стигнем до някакво разумно обяснение.Все ми се струва,че между нас не пишат ситите!

Аз съм гладна за ......лично,свободно време,да стана и да се моткам без цел и задачка,без някой да чака на мен,ама........като гледам скоро няма да ми се отвори парашута.И малките като си тръгнат от ДГ искат в "твойта" къща.Та то моито в момента и на къща не прилича,ама важното е ,че е желана.Само си представям как си мечтаех за ремонтираната ми това лято къща,ама де да знам,че кръчмарят липсва и сметката няма кой да направи.
Шпунц,какво става с мъжа ти?Как е ръката му?Как са малките палавници?
На всички много

Танче,добре,че ме изпревари!