КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 359
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
           Привет,момичета!
           Откато съм станала не съм могла и компа да включа  ooooh! Няма да се оплаквам,че и страница няма да ми стигне!
           Радвам се ,Маринче,че резултатите са добри и не е лошо да понаблюдават Мила .И дано всичко мине и замине и да не се притеснявате повече.
           Сутринта се нервех на здравния министър,които обясняваше по-високите такси при джипитата с това,че "сме ходили без да има нужда"  #2gunfire А,бе тоя за профилактика не е ли чувал.В другите страни глобяват ,ако не си отишъл,а тук.......ако се грижиш нормално за себе си пречиш.
          Яжке,какви талъсъми ,мила!Няма такова нещо освен в приказките.Я котки,я съсели или други животинки са ти съседи по таван!Да праща Софи снимки на Насето ,че да видим и ние гушката.Да го нацелува от нас и там и по пухкавите краченца.
          Каролин,мъжът ми е силно заинтересован от мерките и барикадираната ограда на съседа ти срещу котките.Той определено не ги обича и му ровят из градината и постоянно се занимава с гоненето им , но.....няма място през което котка да не мине.Прескача и барикадирани огради.И се катери навсякъде.Та казвай израелския опит в това отношение! Wink
          Танче, тази тема със сития и гладния можем да си я говорим в 1000 теми и пак няма да стигнем до някакво разумно обяснение.Все ми се струва,че между нас не пишат ситите! Mr. Green И едва ли споделят във форуми или с някой от нас.Обикновено са зад добре бетонирани и обкичени с камери зидове. Laughing
           Аз съм гладна за ......лично,свободно време,да стана и да се моткам без цел и задачка,без някой да чака на мен,ама........като гледам скоро няма да ми се отвори парашута.И малките като си тръгнат от ДГ искат в "твойта" къща.Та то моито в момента и на къща не прилича,ама важното е ,че е желана.Само си представям как си мечтаех за ремонтираната ми това лято къща,ама де да знам,че кръчмарят липсва и сметката няма кой да направи.
          Шпунц,какво става с мъжа ти?Как е ръката му?Как са малките палавници?
          На всички много  Hug Hug Hug и не се сърдете ,че не коментирам всички.Толкова ми е времето!Още малко и отлитам на тръстиката,а от понеделник до края на месеца съм по цял ден.Да свършвам,че сътворих 1001 нощ  ooooh!
           Танче,добре,че ме изпревари! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФЧО И ВАНКО!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,УМНИ И РАЗУМНИ , ВИНАГИ ОТЛИЧНИЦИ ВЪВ ВСИЧКО!ДА СА ГОРДОСТТА НА ВСИЧКИ,КОИТО ГИ ОБИЧАТ!ВЕСЕЛО ЛЯТО ИМ ЖЕЛАЯ И МНОГО ИНТЕРЕСНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

ТАНЧЕ,ЗА ТЕБ И ДЯДО СТЕФЧО!

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Танче , честит празник!
Много здраве , усмивки и весели игри на Стефи и Ванко!
Честит рожден ден , мили деца!

Здравейте , момичета!   bouquet
Тук луната не се виждаше , ма после като се облещи.... Laughing
Тук нали всичко е огромно , та и тя пълна , огромна , имаш чуство ,
че може човек да я докосне.  Peace
Айша , помна я таз особа , не съм забравила и да я провера коя е ,
но приятелчето в момента има доста работа , но никога не е късно да се разконсперира.  Mr. Green Иначе е много жега , ма много.  Crazy
Каролин , дано да минават болестите бързо!
Яжка , аз мисля , че като при Марина имаш съсели. Rolling Eyes
Хубав ден на всички! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 92
 Танче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  СТЕФЧО И ВАНКО !
НЕКА  СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

НА ВСИЧКИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО И НАЙ-ВЕЧЕ НА РОЖДЕНИЦИТЕ - ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА !!!

Яжке - може и порове или белки да са . И те ходят по таваните и силно трополят! Naughty

# 93
  • София
Танче, да са ви живи и здрави малките юнаци Стефко и Ванко! Да имат много късмет и радости да носят в дома си!

За красивата мама-героиня Роси

и за баба Танче и дядо Стефчо

# 94
Танитка, да са ви живи и здрави близнаците (и не само те разбира се Hug)да изживеят най доброто детство, да палуват, да лудуват и да растат весели и щастливи

Нашия герой е с 38Т, заспа завит през глава с две одеала, след като му дадох сироп за смъкване на Т.
Аз пък се хванах да пържа кюфтета и кюфтета от тиквички.Първите разбира се станаха идеални, но сместа за тиквичките,след толкова изцеждане, плувнала във вода.Сега се пържи първата партда,но май с нея ще си остане а от останалото ще направя пащида( нещо като огретен).

Хубав ден Hug

# 95
  • София

Каролинче, надявам се бързо да се оправи юнакът. В тези горещини при вас,  с тази температура е направо ад, ама нали сте я свалили вече.  Hug

Кога горе-долу ще бъдеш в София и имаш ли планове да ходиш в провинцията? Аз вече не смея за предлагам нищо за национална среща, но ако дами, решите да има такава, времето е точно юли, когато Кари ще бъде в България. Аз съм на разположение, живи и здрави, за среща извън София. А и в София, разбира се.

# 96
Маринче, не съм си купила още билета, но ще търся от началото на Юли, нямам никакви планове за никъде и нищо,както казва Дидиа
Цитат
Аз съм гладна за ......лично,свободно време,да стана и да се моткам без цел и задачка,без някой да чака на мен
.

Така че вие само организираите както казваш София или извън, та дори и още веднъж в Търново ако щете Mr. Green а аз , живот и здраве съм там.

Да ви пусна нещо хубаво за душата Simple Smile
[/b][/color]

# 97
  • София

Да са все така добри ученици ,внуци и синове,Ванко и Стефи!
 Да имат щастлив живот,обградени от много любов и късмет!

За баба Танче и Роси.

Съжалявам ,ако съм обидила някои,не очаквах ,че така ще ме разберете.... Cry
 При нас ,както се шегуваше един колега" Положението ,не само ,че не се подобрява , а става критично..." Мъжо е най малкия проблем,още не са му свалили конците.

Съчувствам на всички ,които имат тревоги и притеснения и се радвам на хубавото в живота ви.

# 98
           Мен  не ме бройте за среща - особено национална!За София ,ако ми е на по-централно място може и да пробвам да прескоча,но за извън София просто не става. newsm45 Майка ми няма на кого и къде да оставя .Не можахме с милото да отидем за една вечер до Пловдив /ей,го къде е/ на среща с неговите състуденти,та какво остава за друго място ,а Търново е в света на нереалните мечти. Sad
           Шпунц,изпревари ме!Радвам се,че се обади и че ръката на съпруга ти е добре.За другото - дано и там всичко да се изчисти и да нямате тревоги. Hug

# 99
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ВЕЧЕ СТЕФКО И ВАНКО !
    НА БЪДЕЩИТЕ  ТИНЕЙДЖЪРИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

ТАНИТА, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИМАШ ОЩЕ МНОГО ПОВОДИ, КОИТО ДА ТЕ КАРАТ ДА СЕ ГОРДЕЕШ С ТЯХ !!!

А МАМА РОСИ ДА Е ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ГОРДА С ДОБРИТЕ СИ ДЕЦА!
                                                          НАЗДРАВЕ НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ!

Момичета, аз съм на педали, че подготвям колата за пътуването.      travel
Заминаваме в неделя и ме чакайте след 1-ви юли.         grinning039
До тогава Насето да е станал 5 кг.   ylinfant    , Владето и внучето на Каролин да са оздравели.  thumbsup thumbsup  Повече никакви болести.
Съселите / или разни други гадове / на тавана на Яжка да са изчезнали,   tooth   tooth     Гъбка да се представи подобаващо на свадбата,  smile3503   Фури най-после да миряса    1dishes   knit   newsm75   wash   hang,  
Каролин ти само ела през юли....ще те намерим къде си..... newsm47
А за срещата  -    ВИНАГИ ГОТОВ /А /!!!!    Mr. Green    Mr. Green    Mr. Green  

На всички останали момичета - много      love001     newsm51       love001  

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:39 от tutulina

# 100
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета, сега се връщам и само да ви пусна линк към част от снимките от бала и днес.После се връщам да чета:

http://qnka1956.snimka.bg/graduates/bal-2011.600683

# 101
  • Кубрат/ Пишурка
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ВЕСЕЛИ,ПАЛАВИ И УЧЕНОЛЮБИВИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

# 102
честит рожден ден на ванко и стефчо!
да са здрави, все така ученолюбиви, да бъдат късметлии в живота и баба танита много да ги слуша !

Янче, много добре изглеждаш на снимките  Peace
За всички останали за да не повтарям , се присъединявам към поста на Тути.Много ми харесаха изразните й средства  Grinning

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:34 от mery_poppins1

# 103
  • София
Танита, честит рожден ден на Ванко и Стефчо!   bouquet
Пожелавам здраве и много весели игри.
И всички да ги слушате много.

Янке, виждаш ми се отслабнала от есента, браво на тебе.

Дидиа, не и се притеснявай толкова. Почистваш, даваш храна и отиваш на някъде.
И в най-скъпия частен старчески дом да е - и там ще и сменят памперса само сутрин и вечер.

# 104
  • София
Танита,
          Честит рожден ден на Ванко и Стефчо!

Да са здрави, весели и щастливи!

Да се гордеете с тях!

Общи условия

Активация на акаунт