КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 355
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
             Ей,зациклехме на тази 5-та страница.
             Айша,при вас не е валяло ,ама при нас към 19-19.30 такъв пороен дъжд се изсипа,че Мими и Драго ,които отидоха за сладолед /взеха чадър за всеки случай/ се върнаха мокри и при това бяха изчакали в магазина първия порив на дъжда.Поне стана свежо и чисто.Сега е приятно и току що се върнахме от безцелна разходка из квартала.
            Ще полегвам пред ТВ-то и ще видим кой кого ще гледа.
            Спокойна вечер на всички и дано всички сте добре!
             Римар,изпревари ме,ама поне ме подсети да погледна луната! Hug

# 76
  • София
Срещу мен е луната, далечна и близка, на една ръка разстояние.

Чудна е гледката.

И аз я гледах до скоро. Вече се скри - май почна затъмнението.
Казват, че по времето му ставали лоши неща - то тук вече стана.
Дано няма други лоши случки.
ПП - виждам затъмнението.

# 77
  • София
Дано!

# 78
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен.
Включването ми е късно,но сега сколасах.
Погледнах луната,почти се е скрила.Дано да е всичко за добро.
Марина, PraynigИзпращам ти положителната си енергия. Heart Eyes
Очите ми тежат и не знам дали съм за седянка,но след банята може и да се ококоря #Crazy.
Искам лично време за мързелуване,но не виждам скоро да се случи.

# 79
  • София
   Здравейте момичета!
   Тук съм,прибрах се.Но ми се спи,снощи не можах да заспя до 3ч,после сънувах кошмари.
    Маринче,радвам се за добрите резултати.Беше ми се свила  душата,не можех да ти кажа една успокоителна дума.Не бива Господ да позволява на това дете да му се случват само трагедии.
    Да ви се оплача.Няколко пъти чуваме силни тропания от към тавана.Възможно ли е да са мишки или някакви други гадинки-катерички,врабчета...Но ми минават и мисли за таласъми...много силно се чука.А няма отвор-капандурата и прозорците са затворени.
    За Насето какво да ви кажа-сладурче е.Усмихва се на сън,мекичък,с копринена кожа.Софи се обади одеве,имал гушка вече.Бозае лакомо,захапва настървено като върти главата като вълк.Много е сладък.

# 80
Добра вечер приятелки! Hug Hug Hug

И на мен като на Фури ми се затварят очите,макар,че съм си нощна птица newsm78 newsm78

Маринче - радвам се,че се обади.
Радвам се,че  при вас нещата се нареждат,като остава само Влади да оздравее Hug Hug
С роклята ще се фотна в събота като се наглася Joy Grinning Grinning
Ще ме видите естествено Grinning Grinning

Аз докато се натуткам -луната я няма- има облаци при нас

Танче,Шпунц,Каролин - пишете .
Липсвате.

Айша и аз слушам такава музика Embarassed Embarassed
За това и под аватара ми пише - мама метъл.Това ми го беше измислила една приятелка на щерките и така си и остана.
До ден днешен праща много поздрави на "мама метъл" Grinning Grinning

И мотори обичам.Стари рокери сме ние с милото Grinning GrinningКато чуя мотор и нещо ми трепва под лъжичката.Едно време като бях бременна с малката щерка паднахме с мотора.Само по лицето си нямах рани,защото бяхме с шлемове.Още си нося белезите по коленете и з-ка Joy Joy hahaha
Бях в 3-4 месец.И като ни поразминаха раните отидох и на море и затвърдих мнението,че младите не мислят hahaha hahaha
Ама то се връщало де - даже тъпкано
Скоро като си говорихме с Павел му викам - като се пенсионираме да си купим един Харлей и явяш,яваш да се разкарваме Joy Joy hahaha hahaha
Мечтии,мечти
Отплеснах се.
Лека и спокойна нощ мили приятелки Hug Hug

# 81
  • София
Фури, направи така, че да остава малко, поне мъничко врме само за теб!  Hug

Римар, Айша, блазе ви, че виждате затъмнението. Аз между тези кооперации нищо не виждам. Ех, ако бях на Костенец...

Яжка, радвам се, че децата са добре. Благодаря ти за подкрепата. Дано, проблемите на Мила да свършат вече!   Praynig  Praynig  Praynig  А това с тропането ми е толкова познато. На вилата сме на втория етаж и отгоре доста често се чува тропане, ама силно като от човек. Там са се заселили съсели от гората, тяхната кожа. И така си съжителстваме вече няколко години - ние отдолу, те на тавана. Какво ли не слагахме, нищо не помогна много. За известно време - да, но после отново се настаняват. Те живеят по дърветата и нали сме в гората. Пробиват си сами дупки - при нас в ламперията на тавана и така им е добре. Навярно знаеш какво е съсел, поне там, в онзи край ги наричат така. Веднъж преди няколко години видях един, хванат в капана - голям плъх с опашка на катерица. Много са умни и не се поддават на изтребване лесно, тяхната кожа.  Joy Така, че не се плаши, отърване нЕма. Това е в кръга на шегата.  Joy

Гъбче,  Hug

Желая лека нощ на всички момичета!
http://www.vbox7.com/play:729a48a7&start=2

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 23:11 от marina_vladi

# 82
  • София
Габката, представям си как щеше да се радва Ани ако си и майка.
Дай и на нея мотори и дивашка музика. И колкото пораства толкова по и харесват такива неща.
Баща и беше по коли и мотори, но харесваше сръбска, гръцка и чалга.
Пееше много хубаво, вярно.
Яге, докато четох си помслих за съсели. Имахме място с бунгало в Симеоново и там се  бяха настанили животинките. А веднъж баща ми извади и прилеп от тавана. Чак таласъми  - едва ли.
Марина, нали съм на 12 ет и нямам нищо пред прозорците - многоотчетливо видях затъмнението
Беше красиво как се скрива луната.
Лека нощ от нас.

# 83
Здравейте момичета! Hug Heart Eyes
Чета че питате за мен, че ме мислите и естествено ми е драго! Grinning
Слава Богу, за сега с малки изключения сме добре.
Аз също ежедневно си мисля за вас, чета ви, макар че няма много-много за четене, но нали съм от "ситите", не ми се полага коментар.

Каролинче, Маринче, Фурийче, Тутулинка, Яге, Айша, Жабче, Гъбче..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много съм заета с Клуба и хора, не се оплаквам, просто споделям.
Празника на квартала ни мина, но пак репетираме усилено, че на 26 юни ще пеем в гр.Бяла, Варненско, на 2 юли сме в София, при Бони и Тошко, на 8 юли сме в Балчик........само да сме здрави!

Това е при мен.
Благодаря на всички ви за загрижеността! Високо я оценявам и ви целувам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 84
  • София
Танита, приветствам те. Вече щях да гася комп и виждам последна публикация
Важното е да сте добре в къщи. Репетирайте за турнетата и когато имаш време ни се обаждай.
Иначе всеки е сит с едно и гладен за друго, няма идеални хора.
Аненце много е харесала концерта на рокерите. Сега за капак отиват на дискотека в Студ. град.
Утре в 10 ч на работа, спането се отлага.
Лека нощ от нас.

# 85
  • София
Добро утро, милички!

Какво по-хубаво рано сутрин от ароматно кафе, споделено с приятели.

Танче  Hug

А това е за колекцията на Жабчето, ако я няма вече.  Wink

Лек да е денят ви!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 06:55 от marina_vladi

# 86
  • София
Добро утро

Маринка, Мерси за това под чадърчето. Представям си, че ние сме това..........

Танитка, ти се появи най-после. Ама много ангажименти бе, твоето разписание е като на министър, хи-хи

И аз съм гроги нещо. Тази събота ще съм наложена почивка, та да видим

Каролин и тя е някъде по почивки сигурно, не се е появявала скоро.

Отпускарско време, така ще е.

# 87
Добро утро !!!
Маринче - благодаря за кафенцето Hug Hug

Танчеее Hug Hug Hug Hug

Започвам да се трудя усилено.То нали за това съм дошла на работа де Grinning Grinning

Приятен ден на всички! Hug Hug

# 88
Доброутро Simple Smile

Римарче, Каролин точно мери Т на най големия,боли го гърло,говори като човек който едва преглъща .Ооставихме го в къщи и тъкмо да пусна климатика че умирам от жега той ме моли за допълнително по-дебело одеало Shocked

Момичета благодаря ви че сте питали за мен.Отпуската я планирам през юли по молба на домочадието, когато децата ще са на дневен летен лагер, а сега докато още учат е малко по трудно.Само трябва да си купя билет и живот и здраве да чакам следващия месец Simple Smile

Яжка, моята стая е на 3 етаж, отгоре само керемидите и все някой или нещо цвъка отгоре.А проклетите квартални котки се катерят навсякъде.Беше ми направило впечетление че няколко дни не са влизали котки в двора,реших че най после сме се отървали от тях и изведнъж както простирам онзи ден, виждам как от една кола една изкарва от едни телени кошове котки и ги пуска на свобода.А нашата улица е с 20 номера всичко на всичко. Слизам аз нервна да я питам що за чудо е това, а тя ми отговаря че е ветиринарната служба, една от съседките, която казала че това са неините животни , платила да ги ваксинира и скопи.И тази ми казва" поне няма да се развъждат толкова" #Cussing outА те както бях казала все в нашия двор се раждат #Cussing out #Cussing outДобре но работата е там че мъжа на тази съседка ненавижда котки и са барикадирали двора си като китайска стена, не котка, мишка не може да влезе.А тая хубосница сутрин като отива на работа се оглежда добре да не я види мъжа и и ходи пред другите дворове да слага храна на гадинките smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Е занимах ви малко с глупости, но на всички пожелавам само такива" кахъри" да имаме, само здраве да е Hug

# 89

Здравейте момичета!  Laughing

На всички пожелавам хубав ден
и много  Heart Eyes  и   Hug  от мен!

Маринче, благодаря за закуската под чадъра! Heart Eyes
И сме красиви, и сме шик! smile3501
А замечтаната жабка, дето мига само с единия фар е чудна хубавица! Laughing

Каролинче, дано болестта да отминава и всички да сте добре! Heart Eyes

Днес моите внуци, близнаците Стефчо и Ванко имат рожден ден, стават на 9 години!

Да са ни живи, здрави, отличници в училище, да имат късмет в живота, да станат свестни хора!

newsm59 bdbaloni football football smile3540 smile3540 1swing 1swing Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Заповядайте, почерпете се за тяхно здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт