КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 396
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, девойки!

food010 newsm64 kaffeetrmker_2 Heart Eyes

Пожелавам днес да изгайлетим по-леко през жегата. Че утре пак ще хвърчат термометрите.
Чета ви и си викам колко е хубаво, че се учим една от друга, взимаме си бележка трупаме нов багаж. Ей тъй както сме баби, повечето от вас - засукани младинИ, де ...

newsm18 4470 newsm56

Какво става - навива ли се още някоя за петък следобяда за Костенец? Ако има желаещи до 3 на брой - да се пробваме с такси или пък с друг частен превоз? Аз съм там. За сега  Whistling да не чуе  Twisted Evil Twisted Evil

Да ви се оплаче "калайджийката, дето вчера й почерня дупето". Аз демек, дето пушех по 3 кутии пък спрях. Сутринта в 6 часа ме събуди смрад на цигарен дим - комшийката пуши в задния двор на 30 метра от моя прозорец на открито! В първия миг се уплаших в съня, че съм нападната от крадци, които ми пушат в стаята. Е бива ли... Това май е за пушаческата тема.
 15 Sob

# 586
                 Да побуууууутна малко темичката,че изпадна от първа страница! Laughing
                 Здравче,май само ние двете с тебе поглеждаме темата днес!Така,че ако не излетиш петък след обяд към Костенец давай да спретнем софийската група за по едно питиенце!Може и в събота или неделя!
                 Хайде,вързаните в София да си направим една срещичка за да не сме капо! Mr. Green
                 PS.Лелеееееее,забравих за пушенето  ooooh! май и ти ще ме изхвърлиш от срещата,че аз нямам никакво желание да отказвам цигрите! Mr. Green
                 Още едно PS!  Mr. Green Нали съм бабетка и не съм дочела поста на Бабетка! Wink Давай смело и не се притеснявай да пишеш.Ние няма да проверяваме правописа!Даскалица съм с втора специалност БЕ,но отдавна нямам навика да поправям освен ,ако не си слагаш ръцете в устата,не си пускаш водата в тоалетната и все такива нещица присъщи на възпитаниците ми! Laughing Това ,което пишеш си е точно така,ама свикнахме вече на всичко.Е,има моменти ,в които ни се поднасят такива изненади,че се чудим как е възможно ,но и това не ни впечатлява особено!Ако си дойдеш в БГ не се притеснявай ние сме ти виртуални приятели ,но ще заформим една срещичка,че да видиш с кого си водиш разговори!Тъкмо и във Варна ще направим така мечтаната национална среща! Laughing

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 19:08 от Didia

# 587
  • София
А, аз също шпионирам през деня.
Дидиа, дано се съберем за 1 каре карти през почивните дни.
Здравке, май няма да стане със софийско такси. Човека трябва да си купи винетка, ако намери седмична = 10 лв, но почти ги няма. Обикновенно се намират само месечни - 25 лв, купуването става безсмислено.  Отделно трябва да ви е познат за да спре апарата и да ви вози с уговорка. Иначе с непознати не смеят, че не се знае кой кой е. А нямат право да работят извън София. И повече от 30 лв. /толкова са ви билетите с автобус/ няма как да ви вземе на отиване. Ако го повикате и на връщане за още 30 лв. може да си избие винетката.

# 588
  • Кубрат/ Пишурка
 Хайде и аз да побутна!
Днес не мога да стигна до комп.До обяд излизахме, по обяд ходихме с брат ми до село да си взема МВ,че тази на Мелчето нещо не иска да включи, следобяд поспахме.......и чак сега!Анжелка си намери приятелки - какички и е пред блока и аз използвам, преди да започна вечерята.
Диде и аз съм от твоята партия Joy Колкото повече ме карат да откажа цигарите, аз толкова повече пуша hahaha То ще им дойде времето, но аз ще си реша кога.
Бабетче, пиши при нас и ще свикнеш (няма да се чувстваш разголена!) .Пък може и все някога да се завърнеш поне за малко - ще се видиш с повечето.За сега, ако искаш може да разгледаш албумите ни на първа страница.Само кажи,че искаш и ще ти пратим паролата.И хич не се притеснявай - споделяй, за това сме се събрали!
Айша, какви са тези цени newsm78 Ами на мен от Русе до София ми е 25лв! Костенец да не е на другия край ня Б-я!Аз си мислех,че е близо до София hahaha

# 589
                 Айша,карето ми се струва по-възможно от пътуването с такси.Като сметна 4 х 60 и съм навила дедито да ни закара и да ни изтърпи бабешката компания за петдесетина лева,колкото предполагам е бензина в двете посоки. Mr. Green Само дето няма как да мръдна от Сф.
                 Така,че софиянки,които не можете да пътувате до Костенец,казвайте кой кога е свободен и да видим дали ще направим карето! Laughing Втора тайна мисия на КГБ на софийски терен!  Wink
                 Яне,Костенец е близо до Сф и не знам защо билетите са толкова скъпи. newsm78 За цигарите - хич и не се мъча да ги отказвам.Като ми писне и ми стане тежко си правя кафенце с цигарка и деди .....и ми поолеква.

# 590
  • София
В неделя, като се уговаряха за пътуването чух от Марина, че билета е 9-10 лв.
Може би сега са вдигнали цените, нали всичко поскъпва.
Дамо доходите са замразени  Mr. Green
Много се ядосах преди малко. Излизах да разходя кучо. На стълбите преди асансьора някой счупил стъклена бутилка със сок. Случва се, но после си заминал нагоре. А стълбите полепнали със оранжев сок, отделно начупени стъкла. Разхождахме се около 20 мин. и никой не слезе да почисти. А се надявах, че ще го направи.
Добре, че поне осветлението работи и който се прибира по тъмното няма да е нареже на стъклата.

# 591
               Ами така става по блоковете!Никаква култура и възпитание.При нас има една съседка и все късно извеждат кучето и то се напикава в асансьора.Поне веднъж да беше измила!Аз мия заради децата иначе не ползвам асансьор и си тичам по стълбите.Сега и е неудобно и не го качва на асансьора,но пък опикава цялото стълбище докато слязат от втория етаж.Само,че мацката не знае какво е парцал и миене има си домашна прислужница и хич не и пука.
              Аз за днес приключих и надниквам в темата,ама няма никой!
              Изчезнаха всички!
              Римарче,как сте?Днес не сте ли вече по-добре!
              Танитка,ако си на разходка покрай морето да знаеш,че и ние сме с теб!Така ми се иска да се поразходя по хладина из водичката!

# 592
  • София
И на мене ми се иска разходка край морето, но сигурно в другия живот ще стане.
Сега тук подухва и е приятно. Представям си вместо Витоша, че отсреща е морето.
Дидиа, кучо също понякога прави локва в асансьора, но просто защото му мирише на друго куче, возило се преди него. В такъв случай директно се връщам, изчиствам и след като го набия излизаме пак. Не подлежи на възпитание и това е.
Я да питам нещо за бебета. Нали през август с Ани планираме да отидем в Търново. Хем да видим Христо, хем да опитме да разкараме някои имоти там. Ще трябва да купим подарък за бебе Хр.
Днес гледах в Хиполенд до работата ми нещо като проходилка, но не съвсем - уокър му викат.
На колелца е и бебето го бута като прохожда. После пък от него става количка и вече по-голямото дете сяда на нея и се вози насам-натам. Дали ще е добре това чудо за подарък?
Знам, че те нямат останало от Криси.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.2.76.0.0.0.535 за подобно нещо става дума.
Сигурно и нещо друго трябва да му се купи, да не е само 1 подарък.

# 593
  • София

Римарче,как сте?Днес не сте ли вече по-добре!

нееееееее, но се надявам.

# 594
                         Римарче,стискам палци и се моля да ни се обадиш ,че вече притесненията ви са отминали! Hug Hug Hug Ама и това време как ни мъчи с тези жеги. ooooh! Дано позахлади малко и отпусне,че аз вече си нося вода в чантата,че ми призлява в трамвая и по улицата.
                         Айша,уокъра е страхотен подарък.Ран имаше и дори Мими си играеше с него.Ползвахме го и с Неда и Люби!Беше малко по друг,но отначало го бутаха като проходилка,след това ставаше на масичка като разместиш колелата ,а колко песнички и игрички имаше по него не е истина.Безброй копчета,лампички - светещи,пискащи,пеещи,говорещи на английски.Имаше и пиано с песни........с една дума мултифункционална играчка + проходилка.Цвети го подари на една приятелка с бебе,че излезе и неочаквано здрав и издръжлив на всички катастрофи.Нямаше и драскотинка даже.Така,че ако си решила и нямат такова нещо купувай.
                         Хайде,скачайте от клона ,че ни е домъчняло за вас! Laughing
                         PS.Аз днес май ще дописвам постоянно. Mr. Green Поканих ги да скочат,ама останаха само гостите! Laughing
                         Тути и Джили ЩО  така ни отпяхте? Нещо не ви ли хареса? newsm78
                         Аууууууу, и Янчето ни елиминира! Wink
                         Явно компанията я няма , а ние досаждаме!В този случай казвам ЛЕКА НОЩ на всички!

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 22:32 от Didia

# 595
Здравейте, ето ме и мен Hug.
Два дни препускам по задачи, сега два дни ще съм на работа и така.
Вчера едвам издържах до вечерта, днес пак съм изморена, но не е лесно да съм ,,малката  Wink стопанка'' на две къщи в два града. Понякога и то доста често ми идва ,,нанагорно'', но пък е интересно-все едно живея два паралелни живота  Laughing.

Аз пътувам често до Костенец, но за съжаление с влак и автобус,  рядко съм с мъжът ми с колата . Цената на билет с автобус до гр. Костенец е 4 лв. От СФ до гр. Костенец има автобуси в 15.00, в 16.30 и около 17.30 часа ( не съм сигурна за точния час) Първите два автобуса са до гара Костенец, а третият до село Костенец.От гарата до селото е 10-тина км и още няколко нагоре до вилната зона. Има маршрутки, а и такситата, не са кой-знае колко скъпи.

Друг вариант за пътуване до Костенец е с влак . Ако влезете в сайта на БДЖ ще видите разписанието. Билетите са 5лв за бръз влак ( пътува около час) и 4 лв за пътнически.
Аз утре мога да се кача за няколко часа при групата, но има записан час за посещение на едни майстори, та не знам те дали няма да ми объркат плановете.

Ако не успея утре, може би в събота около 9.00 10.00 ще тръгнем  с мъжът ми за Костенец и ще отида да се видя за няколко часа с момичетата преди 15.00 часа, когато съм на работа.
Ако някоя от вас иска, може да пътува с нас. Пишете ми на лични да ви дам телефона си да се уговорим къде да се срещнем. Има 3 свободни места, ще ми е приятно да се видим.
Сега ще пооправя малко, че два дни ме е нямало и ще си лягам по рано.
Приятна вечер и лека нощ, а на групата в Костенец,  наздраве ако още не са приключили  с пиенето Laughing и до скоро.

Ееее, всички ли напуснахте темата Cry Wink.
Аз нали  съм ,,чукча-писател",  докато  приключа с отчета Simple Smile вие се разбягате.
Още малко ще ви почакам. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:09 от djily

# 596
  • София
Явно героите са уморени от жега и задачки.
Лека нощ от мене.

# 597
Пожелание за прекрасен ден- с вълшебната музика на Клайдерман

http://www.vbox7.com/play:ec230130

Дано имате регистрация в vbox7
ако не, пробвайте така:

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 06:29 от djily

# 598
добро утро !

Приятен и прохладен да е денят ни  Hug Hug Hug

# 599
Добро да е утрото, девойки! Пак сме тука!

Tada newsm57
Аз - с автопортрет защото кокошката горе съм аз /нали петелът може да мине и за кокошка?/

Общи условия

Активация на акаунт