КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 386
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте девойки! Hug
С тези ангажименти, /а уж сме във ваканция/ не остава време да седна пред компа! Laughing
Гъбче, благодаря за "сърцатото кафенце"! Heart Eyes

Тайната мисия, да знаете как съжалявам, че не съм с вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Първо заради компанията, второ заради прохладата, трето заради природата, четвърто заради релакса, пето заради басейна, шесто......................

Вчера ми беше много дълъг ден, изпълнен със задачи, днес се очертава пак такъв! Mr. Green
Сестра ми като идва във вторник да къпем майка ни, следващата ни задача беше да отидем до гробищата, че не бяхме ходили отдавна, обаче заваля дъжд, и ни провали плана.
Тя остана да спи тук и отидохме вчера сутринта. Тревата беше над коляно! За срам и позор!
Ние с една малка тесличка.......добре, че имат такава услуга, почистване на......, по 15 лв., платих за баща ми и баба и дядо 30 лева и си тръгнахме. Днес трябва да отида да проверя какво е свършил господина-почиствач, че пари се дават при свършена работа, но ги поиска предварително. Видя ми се съвестен, ама ще видим!
Като се прибирах влязох в двора на бащината ми къща да поочистя там тревата, мале-мила уж беше заоблачено, а такава пот се ля от мен, че чистих само един час. Как съм стъпила върху една паднала слива-джанка, като се подхлъзнах и като паднах, хем на плочките, хем върху други паднали сливи, та омазана и понатъртена се прибрах с рев. Добре, че нямаше оси по тях! Mr. Green
Миналия месец платих на един ром, изчисти човека тревата, ама тя расте с часове! Ужас!
Докато се изкъпя, изпера омазаните дрехи, малко да си почина, хайде тръгнах за концерта в Морската ни градина.
Там поне всичко мина добре, след концерта отидохме на заведение на плажа, пяхме, хапнахме риба, пийнахме по бира, та се прибрах след 23 часа.
Бях толкова изморена, че само ви изчетох и си легнах.

Янушка, за Варна само трябва да уточним с мен ли ще спиш в едно легло-спалня или в хола при дядо Стефчо, на надуваемото!  Heart Eyes Joy
Иначе ще ни е добре, ще има с кого да ходя на плаж, в парка, ако има четвъртък в дните, ще те запозная с колежките ми от Клуба.................. Laughing

Като се наобядва мама, в най-голямата жега, ще отида да проконтролирам почиствача, после при джипито за лекарствата за кръвното, там се чака много, после в парка с колежките от Клуба, че през ваканцията, както съм споделяла, там си правим срещите на едно барче.

Тайната мисия, мислено съм с вас, да знаете!

Приятен ден! Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 09:54 от Tani-ta

# 601
  • София
 Танита неприятна случка под сливите,но забавна. Joy На теб не ти ебило до смях.
 Жабче къде си иииииииии.... явно работиш тези дни.
 Римар дано закрепите положението. Praynig Имаш моята подкрепа. Hug
 Джили утре ще съм на първи преглед при ендокринолог. Слабея усилено....
 Дано не колабирам в поликлиниката ,че и жега.
 Ще пропусна Костенец и много срещи но не съм за пред хора.
 Айша  уокъра става за подарък. На елина и купиха когато почти проходи но не прояви интерес.
 Имаше много музикални играчк. Имат 3 коли за бутане с креакаи с Вели обикалят двора и стаите. Преди дни Елина се пусна с такава кола по стълбите,но овнешката и глава не пострада.

# 602
           Привет,девойки! Ей,ма на и мен! Какво ми дойде до главата тази сутрин и през ум не ми е минало!  ooooh! Сега вече съм готова и чакам Пена да изпере,че да простра преди да отида на тръстиката!
           Сега се обади и сватята,че Неда не е добре та се чудя вече за кого да мисля!Заведоха я на лекар и чакам да се обадят на Цвети и дано няма нищо ,че......май за децата ме боли повече! Embarassed
           Танче,какво си изживяла пък аз ти завиждах,че си на плажа.Добре,че поне вечерта ти е била приятна!
           Шпунц, с теб съм и дано бързо открият причината и бързо да се възстановиш!И на мен ми става лошо,но си мисля,че е от преумора , напрежение и жега!Дано е така и да не се заблуждавам,ама нямам време да вися пред джипито.
          И аз пропускам "мисията",но се надявам поне на една мъъъъничка срещичка в почивните дни!Ако има с кого,че не се знае кой къде заминава!Пишещите изчезнаха! newsm78Дано да са добре!В краен случай хващам дедито и зачезвам по реката в Боснек!Това е родното село на майка и се намира на южния склон на Витоша.Нали имаме нова магистрала, а още не сме я пробвали! Laughing
           Здравче,не разбрах  newsm78 ЩО си хареса кокошката??? Wink

# 603
  • София
   Здравейте ,момичета!
   Привет от ТАЙНАТА МИСИЯ!
   Не се обадихме вчера,защото се наложи спешна промяна в програмата.След като се прибрахме от ресторанта във вторник,Марина извади много люта ракия и ябълков сок.Една от нас си изпи лекарството за кръвно със сока,но като преглътна,се оказа,че е било вино.Какво да направиме,нали сме задружни,наложи се да помогнеме за унищожаването му,за да се избегнат бъдещи заблуди.Това е причината вчера през целия да сме в нелегалност.Снощи проведохме генерална репетиция на прощъпулника.Получава се ,но ще са нужни още една -две репетиции.Днес се освестихме,превзехме интернета в един хотел и сега се кефиме на форума.
   Програмата за след обяд е:Конкурс "Мис Макси шоу" и дефилиране  по монокини.
   Шпунц,много добре ще е ако можеш да дойдеш при нас.Тук е чудесно,ще си починеш.
   Римарче,дано днес вече да сте добре!
   Информация за пътуването до Костенец.Цената е 4,50лв от София до селото.След това се наема такси-3лв за колата.

# 604
  • Кубрат/ Пишурка
 Хайде и аз съм тук! Нали Дидия ме е изловила снощи Joy ама тъкмо мислех да пиша и звънна една приятелка.Та като я зачесахме,че до сред нощите!
Айша, идеята ти за подарък е страхотна! За моите внуци такова чудо не съм виждала по магазините тук - караха на обикновена проходилка "с гащи" bowuu Но такава кола, каквато е показала Шпунц имат и двамата.Дето до скоро си я караха на село, ами най-им беше забавен багажника.Пъхаха какво ли не! Като започнех да търся нещо - първо там проверявах и обикновено го откривах Joy
Танче, само да ми се отвори парашута, може и в беседката да спим Joy Ееееех, МЕЧТИИИИ!
Диде и твоята не е лесна, но май започваш да свикваш! Поне така ми звучиш!Ами то къде ще идеш! hahaha
Римар, дано се обадиш с обнадеждаващи новини!
Май пропускам някого, но за всички  Hug Hug Hug Аз ще преотстъпвам комп на малката, че Барби чака Joy

Ей, ама как можах да забравя Тайната мисия!Ама виждам,че се забавлявате - да не ви мисля!Само съжалявам,че не съм с вас и си представям какво можеше да бъде Joy

# 605
  Здравейте ,момичета!
   Привет от ТАЙНАТА МИСИЯ!
   Не се обадихме вчера,защото се наложи спешна промяна в програмата.След като се прибрахме от ресторанта във вторник,Марина извади много люта ракия и ябълков сок.Една от нас си изпи лекарството за кръвно със сока,но като преглътна,се оказа,че е било вино.Какво да направиме,нали сме задружни,наложи се да помогнеме за унищожаването му,за да се избегнат бъдещи заблуди.Това е причината вчера през целия да сме в нелегалност.Снощи проведохме генерална репетиция на прощъпулника.Получава се ,но ще са нужни още една -две репетиции.Днес се освестихме,превзехме интернета в един хотел и сега се кефиме на форума.
   Програмата за след обяд е:Конкурс "Мис Макси шоу" и дефилиране  по монокини.
   Шпунц,много добре ще е ако можеш да дойдеш при нас.Тук е чудесно,ще си починеш.
   Римарче,дано днес вече да сте добре!
   Информация за пътуването до Костенец.Цената е 4,50лв от София до селото.След това се наема такси-3лв за колата.

rotfImao rotfImbo smile3532

Чух се с ТАЙНАТА МИСИЯ по телефона - ами че те само се кикотят като девойки-екскурзиантки под юргана  Joy hahaha Joy  Не ги мислете!

# 606
Ало момичета!
Виждам "чета" как си ходите по мисии о, завидях (благородно  Laughing).
Аз като реших да се вмъкна в кръгчето ви и вие даже не ме гоните  Hug... я малко да се представя по-подробно.
Впечатлявам се, че някои много работят и взех да се чувствам голяма мързелана  Embarassed. Ама да не си помислите че само и винаги съм била такава, де! Аз като малка състезателна количка фучах на голяма скорост ... и ми се износиха галошите....  #Crazy

Обикновено това не го казвам на глас пред работещи мами/баби или бъдещи такива, че знам че обръщат очите невярващо и възмутено Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. Ама откакто не работя ... не мога да се начудя искрено Shocked, как съм го правила това преди, работа и цялото това бъчкане в къщи?

Ама да не си помислите, че съм някоя голяма домакиня, де. Ноп! Даже откакто взех най-хубавото решение в живота си „да правя минимум неща дето ама хич не искам да правя”, доста си улесних живота. И продължавам в посоката  Whistling.
Я да ви разкажа как му намерих цаката на готвенето за моите мъже. Всъщност идеята ми дойде като се ожени щерката. Нейната свеки, освен че никога не е работила, не „знае” да готви !!! А нашта Бабет, работи, след работа пак работи че и готви-шета че и на чужди езици се пъчи, аааааааааа! И Бабет хора, бе  #Cussing out!

Значи, аз хич не обичам готвено. На мен любимата ми „манджа” е домати/диня/грозде/чушки/круши... със сирене и черен ръжен или странен хляб. Понякога с лютеница. Чат-пат яйца сварени и пържена риба. Точка. Та един ден (години вече) реших да ги мина на специален режим прасетата в къщи ...

И така ние от години ядем само паста (макарони, спагети, 100 вида ...) и салати от каквото има, смесени, аз ги мия, режа, всеки си я забърква сам (!!!). И Бабетов си купува некви отровни наденици и готови кюфтета от един български магазин. Та, ако някой иска месо (аз ям рядко животни  Sick), си пече барбекю. Десерт: плодове и кисело мляко (сега диня най-често че е голяма жега и тук) и ако искат нещо специално, ами да си сложат кисело мляко ... върху плодчетата. А да, и варя 2 пилета седмично, че мъжо си ги носи на работата за обяд (салата с парчета от пилето, казал им е че е на диета да не се чудят другите, хи-хи). И си купува едни малки порциики сутляш за работата. Ако някой започне да гледа втренчено измитата тревичка, напомням му, че има яйца в хладилника и да си забърка едно омлетче  Twisted Evil.  Та никой нищо не казва и аз реших, че са доволни.
Ооо, правех хубава баница със спанак, та даже снахето ме беше хвалила на техните и на приятелите им. Та един ден я извиках като правех да й покажа на нея и сина ... и ... преди 6 месеца взех че открих едни замразени ... ама почти като моите ... Купувам от тях вече. Така си има в камерата, искаш баница, вадиш, във фурната за 30 минути, екстра си е  Twisted Evil. Същата цена излиза, без бъркането (аз не ям баници, че килцата ми са бая кръгли  Sad). Проблем готвене – решен.  Whistling Whistling Whistling

Сега мисля ... как да организирам  ... чистенето.  newsm78

С голям букет   bouquet
мързеливата Бабет

# 607
               Бабет,ако измислиш нещо за чистенето свиркай  Whistling силно и публикувай опита си!Ще се възползвам веднагичка!С готвенето и аз така казвам НЕ обичам да готвя правя го защото няма кой друг!Виж обичам да меся и да правя разни кифлички,банички и т.н. все "здравословни" за килограмите нещица! Mr. Green Ама сега както ме е понесло.....няма време и да се обърна даже.Особено след днешния екшън направо не ми се прибира у дома,ама няма как!
                Бабет,ти с тия 100 вида паста направо кофти ми става. Laughing Първо - защото обичам и второ - трябват ми различни фигурки за моето хоби.И да попитам ,колкото и нескромно и нахално да е, ти да не си в Италия? Wink Ако е "ДА" направо завиждам  Embarassed Embarassed Embarassed
               Янеееее,как няма да те изловя ,мила ,нали все още съм от КГБ! Mr. Green Пък и така ми беше причерняло та се чудех с кой да си поприказвам.Дали свиквам - ами хич не свиквам,че изненадите се увеличават,ама нямам друг начин и да искам, и да не искам това е!Сега като стана пенсионерка се чудя дали да не си намеря един софийски пенсионерски клуб и да хвана шуштака! Mr. Green То на младини ходех в княжевския самодеен театър и ЩО пък и сега не тръгна?  newsm78 Този път обаче ще играя бабичките  Mr. Green не мацките! И ще ме ухажват дядовци! Joy Joy Joy
                Мисиятааааааа,явно ви мина високото кръвно!Я изкарайте още една седмица там,че да се и подмладите,че то тез изпълнения са за тинейджъри! Joy Joy Joy

# 608
  • София
Бабет уважавам такива решения и браво ,че си ги осъществила при мен емисия невъзможна.
 Диди каквои ена Неда? Дано бързо минава.
 Тя мисията вече хич не е тайна ,пък и вие всичко си казвате даже и изцепките.
 Яжка ,благодаря ,че ме каниш ,ама кътам парички  за преглед и изследвания....
 Хич не ви трябвам ,че .... да не викате на 112.
 Сега събирам сили в жегата да идем до Дружба,че нали утре съм на преглед.
 Жабче,Миме , Доби, Наде ,Джейда ,Марси , Арита мисля ви.

# 609
                Шпунц  Hug Hug Hug Hug Hug на теб и на всички сладурковци около теб!
                Неда,този път се е подула от дясната страна и пак слюнчена жлеза.Казали са да не яде бадеми и да дъвче дъвка,за да няма такива притеснения.Сега е с компрес от маслини /счукани с костилките / и зехтин!Първия път помогна още първия компрес и се надяваме така да е и сега.Само дето сега е при сватята и аз съм на тръни,че не мога да я видя!
                И на мен ми липсват всички изброени ,ноооооо...важното е да са добре - на почивка,на разходка,на хладина и пак ще драснат някой ред когато се приберат.

# 610
Дидиа ако бях в Италия ... а аз щях да си завиждам  Laughing!
Аз съм при "белите френски мечки" ...  Mr. Green. (Аз го харесвам мястото, не се оплаквам)

Шпунц, дано всичко е временна тревога. Hug (редактирах ...)

За "лесното чистене" ... ще пиша тия дни  #Cussing out

Бабет

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 07:09 от BABETka

# 611
  • Кубрат/ Пишурка

Joy Joy Joy Joy Ох, извинете ме,но четох и се смях от сърце! И с "Мисията" и с Бабет!
Аз пък обичам да готвя. И го правя всеки ден. При това всички у дома сме месари,та... Брат ми е тук втора седмица и до сега не съм повторила манджа. В момента пека едни карначета, а имам и бланширани картофки,които ще пусна след малко във фритюрника. Вчера бяха крила с ориз, преди това - от моите шницели (справка в нашите рецепти - първата!) и така.Гледам да е разнообразно и питателно заради Анжелка,че тя си пада само по салатите,но като дава баба си хапва добре!
Ами, Бабетче, ти си на доста добро място! Там имаме и хора от Кубрат. Между впрочем и доктори - двама (семейство). Татянка мисля,че е или хирург, или вътрешен...... всъщност да не те излъжа,но ще питам родителите й - те са ме съседи. Всъщност мъжът й е сириец и също някакъв доктор. Ето ти връзки!Ама първо ще питам! Всъщност ти разгледа ли албумите ни? А лесното чистене става с разпределение на задачите и всеки да си спазва задълженията!

# 612
  • София
Тук съм, топличко ми е.  Laughing
Радвам се, че мисията преминава успешно. Дано да си починете добре.
Танита, имам спомени за квартиранти в другата къща. Защо те не честят от време на време, нали там живеят? Дано не си се ударила.
Шпунц, успех с прегледа. Дано се падне читав доктор и да ти обръща внимание.
Че понякога са ..
Янке, има ли нов бисер от Анжи?
Бабетка, с готвенето съм като тебе. Много уважавам полуготовитеи замразени неща със салата.
Баничките също. Но пък си имам мъж - любител кулинар. Като му омръзне от моите аламинути и готви по 1 - 2 тенджери манджа. Поне за него да има. Аз не нося в работата. А дъщерята - кога хапне, кога не...
Да се оплача - не мога да влеза в БТВ на живо. Не ми познава паролата.
Та сега си гледам на телевизора и лежа на спалнята. Тук тичкам само по време на рекламите.
Дано не заспя до края на сериала.

# 613
Здравейте момичета Hug
Дано е вярната тема, където се включвам. На 45 г. съм и днес ми съобщиха,че ще ставам баба. Това е нещо, за което си мечтая от преди 2 г., откак почина съпруга ми. Исках внуче, което да осмисли дните ми. И днес ми съобщиха за двете чертички:)
Ако бъркам темата и не съм за вас, моля да ме насочите към вярната Simple Smile. Толкова съм щастлива, сигурно и вие сте били така научавайки новината Hug.

# 614
             vessit , попаднала си точно където трябва!Добре си ни дошла! Радваме се и ние на двете чертички,че това е радостта на бабите.Ти ще бъдеш млада баба ,ние сме по-старички ,ама не се даваме! LaughingЕй,увеличихте варненската група!Май национална среща трябва да направим там,че станахте многоооо! Peace
             Бабеееееееееет! Пак ти завиждам!!! Laughing По едно време като се бях загледала в едни филми с "френски бели мечки" и си ги повтарях по 100 пъти.Аз съдържанието едва ли ще разкажа,ама гледах с интерес природните красотички! И не обичам сняг,ама там и снегът ми хареса повече! Wink Е,това ми е мечтата - баба пенсионерка на луксозен кораб и ......... вей на където ти хрумне! Mr. Green
              Като гледам се събрахме все отбор готвачки  Mr. Green Май някои ще ни одумат!Така,че ако тръгнем на пътешествия ще сме си най-добре - без готвене и чистене.Все си гледам немските сериалчета по БТВ и там красоти и луксозен кораб с пенсионери. Laughing Еххххххх,мечти!Те поне са безплатни! Mr. Green
              Сега гушвам възглавницата и си доглеждам "Златната клетка" и ако се ококоря пак ще надникна!

Общи условия

Активация на акаунт