С тези ангажименти, /а уж сме във ваканция/ не остава време да седна пред компа!

Гъбче, благодаря за "сърцатото кафенце"!

Тайната мисия, да знаете как съжалявам, че не съм с вас!

Първо заради компанията, второ заради прохладата, трето заради природата, четвърто заради релакса, пето заради басейна, шесто......................
Вчера ми беше много дълъг ден, изпълнен със задачи, днес се очертава пак такъв!

Сестра ми като идва във вторник да къпем майка ни, следващата ни задача беше да отидем до гробищата, че не бяхме ходили отдавна, обаче заваля дъжд, и ни провали плана.
Тя остана да спи тук и отидохме вчера сутринта. Тревата беше над коляно! За срам и позор!
Ние с една малка тесличка.......добре, че имат такава услуга, почистване на......, по 15 лв., платих за баща ми и баба и дядо 30 лева и си тръгнахме. Днес трябва да отида да проверя какво е свършил господина-почиствач, че пари се дават при свършена работа, но ги поиска предварително. Видя ми се съвестен, ама ще видим!
Като се прибирах влязох в двора на бащината ми къща да поочистя там тревата, мале-мила уж беше заоблачено, а такава пот се ля от мен, че чистих само един час. Как съм стъпила върху една паднала слива-джанка, като се подхлъзнах и като паднах, хем на плочките, хем върху други паднали сливи, та омазана и понатъртена се прибрах с рев. Добре, че нямаше оси по тях!

Миналия месец платих на един ром, изчисти човека тревата, ама тя расте с часове! Ужас!
Докато се изкъпя, изпера омазаните дрехи, малко да си почина, хайде тръгнах за концерта в Морската ни градина.
Там поне всичко мина добре, след концерта отидохме на заведение на плажа, пяхме, хапнахме риба, пийнахме по бира, та се прибрах след 23 часа.
Бях толкова изморена, че само ви изчетох и си легнах.
Янушка, за Варна само трябва да уточним с мен ли ще спиш в едно легло-спалня или в хола при дядо Стефчо, на надуваемото!

Иначе ще ни е добре, ще има с кого да ходя на плаж, в парка, ако има четвъртък в дните, ще те запозная с колежките ми от Клуба..................

Като се наобядва мама, в най-голямата жега, ще отида да проконтролирам почиствача, после при джипито за лекарствата за кръвното, там се чака много, после в парка с колежките от Клуба, че през ваканцията, както съм споделяла, там си правим срещите на едно барче.
Тайната мисия, мислено съм с вас, да знаете!
Приятен ден!