КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 348
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Кубрат/ Пишурка
 Нищо,момичета, аз ще готвя! Само да съм на мечтания кораб Joy Joy Joy
Визит (май така се изговаря newsm78), добре си ни дошла! Наистина си на точното място и време!

п.п. Абе едно време приемахме след виц!!! Какво нещо се отпуснахме?! Я Бабет и Визит да разкажат по един виц,че да спазим традицията!?

# 616
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет , девойки!  Hug Hug Hug
Да се обадя , че отдавна не съм се вясвала.  Blush
Днес ни разхлади малко , че вече ни умори таз жега и
таз влага и тя. Нощес заваля , та до обяд. Следобеда пекна и
пак плаж , сега пак се смръщи та да видим.  Laughing
Добре сме иначе , не ни мислете.  Peace
Тайната мисия - благородно завиждам.  Hug
Таз година няма да се прибираме с дедко в БГ , но си запазвам среща
за догодина , живот и здраве. Peace
Шпунц , да се оправяш , че децата те чакат.  Hug
Аз днес при личната бях да ми даде сироп за анемията.
Оказа се че съм анемична и всички показатели са ми под минимума ,
но рече да си пия сиропа дет ми дава и след 3 месеца при нея за изследвания ,
да видим пак кво ще покаже кръвта.  Laughing
На бачкане ходя на повикване , че още си оправят документациите.  Peace
Но важно , че капе , не държа да тече.  Mr. Green
Хубава вечер на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли на Бабет и на Весит!

# 617
  • София
 Мечтая си всички готини баби да пътуваме на  някой туристически лайнер.
 Тайнствените ни дружки ги чух и ми оправиха настроението. Нашето приятелство е скъпоценно. Сега ми иде да хвръкна въпреки и напук на всичко.
 Вессит имаме баби на по 42 така ,че си си баш тамън тука. Честита ви радост и да гушкаш най сладкото бебче.
 Янче много е важно като готвиш да можеш да измислиш какво. А ти си спец в това.
 Нашата майстор готвачка Тути къде е?
 На мен  и мъжо помага ,тези дни готви основно той ,но не ми е вкусно. Обичам аз да си пипна и сложа и да усетя какво и колко и кога.
 Дидия и  компреси с извара помагали,за маслините знам ,че при заушка ,но вие сте намерили точния лек. Дано утре изобщо Недунка да няма болка.
 Бабет мечта ми  е било да съм в  от едноименната книга и филм Грийн гейбъл" и да си бъбря с Ан  Шърли и Мариса. Що ли не я прочета пак тази книга?

# 618
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug

за повече нямам сили

# 619
  • София
Hug Hug Hug Hug Hug

за повече нямам сили

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
не мога да ти се обадя поради спрян телефон ,но бих ти дала и последните си сили да издържиш и всичко да се оправи.

# 620
Римарче, какво ти е???  Sad Обичайното? Жегата? Недей да ни плашиш, плс! Такъв си юнак!
Шпунц, и ти! И дядото ти - фубавец /както вика йойо/, и ти фубавица, я се стягайте
 newsm68
Момичета, трепач сте! От къде се взе таз Бабетка с нейната "готварска" философия - та спрях да се срамувам, че мразя на печката копчетата за включване ... Е, понякога си падам да готвя ама само понякога, когато пожелая. 
Да ви кажа, в Германия, тез от лайнерите, бабки и дадковци в розово и светлосиньо, си ходят по улиците за ръчичка. Дядко вика "Дай, мила, да ти нося чантата". Представяте ли си?!? Дамската й чанта! На по 70 години! И като седнат в кафенето, той като й подаде стола, па вземат та се цункат като гаджета  kiss
Сигурно имат и правнуци

newsm63
Весит  welcome

Благословии за  EFP
Да ти кажа, мила, чака те съвършено нов живот. Ново агрегатно състояние. Нови приоритети. Огромно щастие. С божията помощ.
Това, че своите собствени и внучетата се обичали различно, е напълно вярно. Като качество, не като количество.
Ей, Жабче, ние тук се размекнахме от жега, какво остава за вас   Nature Sunny
Леле, Бабетче, ама ти верно много надалеч  newsm49 Верно Италия си е къде по-добре.
Нещо се разбъбрих. Я да лягам по-добре, че утре още по-жега. ОООБАЧЕ!  - на края костенечки водопад, Езеро, девойки-веселушки и лайф  Laughing

# 621
Приемен изпит ... вицове! Иеее! Аз съм приета. Не може да не съм казала (писала) колко обичам да си хилотя.
Вицове? Аз! Аз! Аз! (емотикон "Иванчо с вдигната ръка")

ето 2 .... за аудиторията

№1 Двама зетя си говорят
Първия: Да знаеш, моята тъща е истински ангел!
Втория: Ауу! Имаш късмет! Мойта е още жива!
 Joy

№2 Тъщата умира
Зет й отива да поръча ковчега. Предлагат му един от абаносово дърво за 2500 евро.
Зетя: О, нямате ли нещо ... по-ефтино?
Продавача: Ами ето един от дъб, 1250 евро.
Зетя: Ами ... пак скъпичко ми се вижда...
Продавача: Това е най-ефтиния, от шперплат само 200 евро.
Зетя: А бе то е за тъщата, та ....уффф
Продавача: Виж кво, донеси ми я, ще й сложа 4 дръжки ... за 10 евро... Joy

Пак с букет,   bouquet
Бабет (тъща)

# 622
  • София
Добре дошла на новата баба Веси и честити чертички.
Аз съм ти кака, но още не съм баба. Иначе пак тук се навъртам.
Римар,  Hug
Жабката, скоро мислех за тебе и новата работа. Добре, че постепенно навлизате, ще свикнеш.
Бабетке, аз ще бъда тъща, какво ли ще ми мислят Mr. Green

# 623
  • Кубрат/ Пишурка

Бабетче и аз съм двойна тъща! Уж и двамата ми зетьове много ме уважават и обичат (по техни думи - с кеф ми викат "мамо"), ама знае ли човек! Joy То годините си минават! Какво ли ще бъде като мина 70! Ама дали ще ги стигна newsm78
Л
ЛЯГААААМ! ЛЕКА НОЩ  на всички! (Танчето липсва от седянката!)

# 624
  • София
Лека нощ.

# 625

Докато аз обикалям парка и барчетата станала седянка! Laughing
Хаирлия да е! Joy

Шпунц, стискам палци за утре!  thumbsup  Heart Eyes

Веси, добре дошла при нас! Hug Честити две чертички и от мен!  EFP
Радвам се, че се увеличаваме варненките! thumbsup
В кой квартал живееш? Аз в кв.Аспарухово.

Бабет, аз няма да си кажа мнението за вицовете, че съм два пъти тъща! tooth
Добре, че имам някое и друго евро, да си платя дръжките! Joy

Здравче, блазе ти, че ще се присъединиш към "тайната мисия"! Heart Eyes
Целуни момичетата от мен и им кажи, че съжалявам, не- че много съжалявам, че не съм с тях! Laughing

Жабче, бързо да се справяш с анемията! Heart Eyes Да не е от диетите, я да ги забравиш! Hug

Айша, да в къщата на баща ми имаме квартиранти, когато се настаняват със всички се уговаряме да си сеят каквото искат и да подържат двора, но като мине първата година и се отказват.
Тези са от Провадия, отиват си всяка седмица и си носят от там и зарзават и плодове, дори зимата си носят по един багажник дърва, изгарят ги през седмицата и хайде в петък пак в Провадия!
Дето една  тревичка не откъсват, дори тази която се е подала между плочките, че къщата е стара, строена е през 1953 г., но дори и падналите сливи пред вратата си не измитат!
Нали на тях се подхлъзнах и паднах! Mr. Green

За протокола: и аз не обичам да готвя, добре че рядко ми се налага, макар че като си го сготвя ми е по-вкусно от готовите и полуготови храни! hahaha

Ще си лягам, че "дремка ми се до дрема"! Joy

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 00:59 от Tani-ta

# 626
Здравейте момичета.
Преди малко се върнах от среща с дамите от КГБ, изпълняващи тайна мисия Simple Smile в дън горите тилелейски, пардон , рилски Laughing
Изкарах с тях няколко чудесни часа ( искам пак Simple Smile. Благодаря ви, мои нови вече реални дружки!  bouquet

Шпунц, мисля те и стискам палци Hug. Дано да се установи по-бързо точна диагноза и да започнеш лечение. Всичко ще се оправи, само иска повечко време понякога.

Римар, не те познавам, но знам какво е да си на предела на силите и издръжливостта си.
Имаш виртуална прегръдка и от мен.

Добре дошла на Весито Hug. Компанията тук е невероятна. И аз съм от скоро, но още с първите си ,,крачки'' се почувствах в  ,,свои води''.Ще се радвам да си една от КГБ-то Simple Smile Simple Smile

БАВЕТка, имаш впечатляващ стил на изразяване и писане  bouquet.
Постовете ти са изпъстрени с  тънък хумор и самоирония. За мен е удоволствие да те чета.
Когато имаш време и желание пиши за всичко случващо се около теб, през твоя поглед  всичко изглежда като на кино.

Днес аз започнах новият ден в темата, аз и ще го завърша.
Още 3 минути има по моят компютър, достатъчно да пожелая на всички ви, лека и спокойна нощ.
Не съм от много вярващите, но в такъв момент ми идва да кажа: ,, НЕКА БОГ БДИ НАД ВАС И ПОМАГА НА НУЖДАЕЩИЕ СЕ!

# 627
Янче, миличка „лесното чистене ... разпределянето на задачите... „ не действа при мен. То това е за майки-добри домакини, дето и са успели да си възпитат децата ... или за един рядък тип човешки същества дето се раждат чистници. Rolling Eyes  Ама ти продължавай да ме четеш, де ... аз ще те „разваля” и тебе ... дето обичала да готви Twisted Evil. Мързелът е като прозявката... Та по въпроса: моите мъже ... ако не се спъват в боклуци, все чисто им се вижда. (...Sick)

Та, моя метод „лесно чистене” трябва да е за мързеливи хора. И трябва да има възпитателен ефект. Не е лесна задача, ама е в процес на избистряне newsm78. Не се майтапя, наистина съвсем „научно” съм подходила към проблемото. Теорията ми е ясна вече. Предстоят серия практически занимания. Скоро!

Oще не съм гледала снимките. Оставила съм си ги ...за десерт Wink. Ама да не сте някои примадони, та да се налага ... да се гримирам  Mr. Green.
Бабите от предното поколение са баш как ги описва Мравчето. Коконки. Глезени. Тия от моето (нашето), са "спортни" и не искат да стареят. И вашата Бабет се из-спорти  newsm39 ама не й личи.

Сладки сънища на всички ви,
Бабет

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:01 от BABETka

# 628
ОК, още едно постче за утрешното ви кафе. Специално за тъщите. (Аз знам че имам странно, понякога саркастично чувство за хумор и или им е забавно на хората или ... не могат да ме траят. Та ако ви дразня, прескачайте ме. Embarassed)

Тани-та, Янче, моя зет ... вика ми на име  Sunglasses.
И щерката така им казва на неговите, няма мама-тати. ... малко редакция и тук ... sorry  Mr. Green

Да ви е сладко кафето (на мен хич не ми върви откак не пуша ... че то, кафето си беше за подплата на цигарките. Остана като част от ритуала)  Sad
 Hug Hug Hug
Бабет (днес с късмет)

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:04 от BABETka

# 629

Добро утро,девойкиииии!Петък е и .....започваме деня с мечта за почивка и студена биричка! Laughing
                   Гледам,че сте спретнали седянката и приемния изпит е издържан с "отличен" и то точно с тъщи! Mr. Green
                   И при нас няма мама,тати,а имена!Даже и внуците не ми викат "баба" , а по име и покрай тях всичките деца в ДГ не ми викат "госпожа"  Laughing Родителите отначало се чудеха,ама за две години свикнаха!Къде ще идат! Wink
                    Шпунц,чакам добри вести от теб и стискам палци!
                    Римарче,дръж се!Знам,че е много трудно ,но ....... човек винаги намира сили да издържи!И дано започне по-бързо възстановяване и стабилизиране,че да забравиш тревогите!
                    Жабчеееее,може и да е по-горещо при вас,ама поне има къде да си топнеш д....то! Laughing И дано сиропчето помогне! Peace
                    Пожелавам ви лек и спокоен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт