КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 345
  • 757
  •   1
Отговори
# 630

Здравейте мили мои! Hug
Дидия, рано-рано наздраве! Heart Eyes
Петък е, може да си го позволим!  cheers
Еееееееееех, някои членки на Кагебето, ще си пият биричката на Костенец под небето! Heart Eyes

Аз хуквам да платя сметките по хладното, че послеееееее........

Бабет, продължавай с вицовете, на който не му изнасят, да не чете!  friendship
И на мен внуците, племенниците и зетя ми казват на име, не че не съм баба или леля, но ми е приятно! Laughing

Шпунц,  thumbsup !

Приятен ден!

# 631
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Ами то аз го започнах с кафе, но нямам нищо против да го продължа с биричка Joy
По въпроса за зетьовете. Моите сами избраха да ни викат мама и тате - покрай щерките.И така им залепна в устата, все едно са мои синове.А на мен си ми е приятно. Всъщност и двамата си имаха свои причини, но няма да ги коментирам.
Бабетче, няма да ме развалиш hahaha щото и аз не съм от чистниците! Но съм добър генерал - умея да разпределям задачите така,че за мен да остане само готвенето Joy А готвенето ми прави удоволствие, така че..... е нещо като хоби, нищо че не се изявявам по готварските форуми - не ми остава време за там. А за снимките, пропуснах да ти кажа ,че по неизвестни причини след като въведеш и паролата те връща пак в темата.Просто втори път кликни на албум.
Джили, чудесно е, че си се запознала с част от КГБто!
Щях да пиша още,но ми звъннаха по служба и спешно трябва да изляза.До по-късно!

# 632
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , момичета!  bouquet
Бабет , страхотни зареждащи постове. Кефя ти се максимално. Hug
Джули , и ти видя таната мисия. Добре са казваш , да не ги мислим.  Grinning
Танче , не е от диетите от много време я имам ,
но никой нищо в БГ не ми е давал за лечение , освен желязо и вдигат ръце.
Тук тоз сироп си е техен и по думи на доста хора има ефект траен.
Пие се около 3-4 месеца при нужда до 6 , но после си в норма за години време.
Ще видим как ще действа при мен , явно е нещо силно , че личната каза след
обилна закуска да го пия. Laughing Бая скъпо е обаче около 130-140 евра на месец ,
но с рецептата и по касата ще ми е на половината. Утре ще ми го достави аптеката. Peace
Отчетох се за момента. Mr. Green
Хубав и усмихнат ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
  • Кубрат/ Пишурка

Е, можете да ми честитите първия клиент като личен консултант! Дано си потътри краката!

# 634
              Янеееее,честит ти първи клиент и дано потекат паричките,че да спретнем друга тайна мисия! Laughing Към то Коста Брава! Wink

# 635

Е, можете да ми честитите първия клиент като личен консултант! Дано си потътри краката!

Честито , Яне! Успех! Hug

Янеееее,честит ти първи клиент и дано потекат паричките,че да спретнем друга тайна мисия! Laughing Към то Коста Брава! Wink

Айде де , дай Боже.  Hug

# 636
  • София
   Привет от мисията! Разкрити сме и се предаваме.Излизаме от нелегалност.
Докладвам за вчерашния ден: Шоуто мина преди вечерния аперитив.Една от нас беше дисквалифицирана от състезанието,поради недостиг на тегло.Но,"борбата беше безмилостно жестока,борбата както казват,бе епична."Трите грации единодушно се класираха на първо място и се възнаградиха с обилна вечеря/за поддържане на обиколките/
   Джили,посещението ти ни достави огромно удоволствие.Благодарим за чудесно прекараните часове и заповядай пак при нас!
   Бабет,вицовете са страхотни,но свекървите се чувстват пренебрегнати.Давай още!
   Весит,честити две чертички!Тук ти е мястото,чувствай се ката сред свои.
   Момичета,прекарваме си чудесно.Мястото е приказно-хладно,спокойно и красиво.Съжаляваме само,че на сме всички тук заедно.
   .

# 637
Е разбих се да пера, простирам и прибирам одеала  wash  hang
Ами възглавниците? Вие какво правите? Няма да вадя пуууууух! Направо ще ги изхвърля всичките.
Сега се връщам от бачкане, фърлям 2 гащи в раничката, фотоапарата, и хайде на влака  newsm49 photo
Писна ми от жеги   Nature Sun With Face #Splat

# 638
  • София
 Ами нищо особено,даде ми направление за изследване в частна лабораторя на хормони.
 Другата седмица ще ми точат кръвчицата,дали остана.
 Римар мисля те....
 Янче а да е на харлия клиента.
 Здравче поздрави на бандата опасна. Вие нас хърбите за нищо ни нямате,ама само да се оправя ще видите вие. Hug
 Може би още довечера ще се прибирам на Богров.
 Бабет кефиш ме максимално.   bouquet
 Жабче и аз май съм анемична. Дано  бързо те оправят.
 Момичета ,май да си на свободен прием е по добре. Wink

# 639
Шпунц , дано се оправиш. Hug
Аз изследвах абсолютно всички по кръв , урина и хормони и хепатит. Peace
Поне ми е безплатно и ми обръщат внимание без да настоявам за това.
Сами изписват лечение , пращат по специалисти и т.н.
Успех и бързо възстановяване. Hug Hug Hug

# 640

Току-що се прибрах. Черно море-ТВ, показва 30 градуса във Варна! Дали не е била и повече? Mr. Green
Платих храната на мама в другия край на Варна/по диагонал/, добре че има тролей "от нас-до тях"!
Дълъг път, че и в тая жега, ужас! Mr. Green
На връщане обиколих пазара и "улицата за обувки".
Купих си една блуза-потник, памук и ликра, бяло и черно, 20 лв., даже вече я изпрах и утре съм с нея, и едни обувки, от еко кожа,  25 лв., мръсно бели, с равна подметка, тук-там отворени, за летни екскурзии.  Joy
Дано младежта да ми хареса покупките, че да ги нося със самочувствие, не че ще ги хвърля иначе! tooth
Обядвах сама в едно приятно заведенийце на центъра на града и се прибрах доволна от преди обедния ден, но с доста поолекнало портмоне. Joy

Яжка, Каролин, Маринче,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Шпунц, както писах, аз бях другата противоположност- хубаво се закръглих!!! Heart Eyes
Но минава, няма страшно, горе главата! thumbsup

Янушка, аз пак не разбрала точно какъв консултант си, но дано да имаш много клиенти, да станеш ИМЕ в тази област и да ти носи доходи работата! Heart Eyes

Ще си полегна малко, да си отпочина, че си запазих в 18.30 ч., час при фризьорката за подстригване.

Чао, до довечера!

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 16:05 от Tani-ta

# 641
Новата рецепта:

Снахата опитва новото ястие и възкликва:
Мммм, много вкусно! Къде намери тая рецепта, ъъъъъ (значи „майко”)?
Свекървата отговаря: В един роман на Агата Кристи, грррррр (чадо).
 Laughing

Мама на гости:

Свеки звъни, снахата отваря вратата и любезно възкликва:
Оооо, мамо, добре дошла, радваме се, колко време ... можеш да останеш?
Свекито  (  hahaha майтапчийка кат Бабет) отговаря :
Ами, докато ви омръзна ...
Снахето: Аууу, няма ли поне да влезеш ... за едно кафе!

Hug

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 17:05 от BABETka

# 642
Аз предните вицове ги писах изпотена...

Имам доказателство ... че ме обича снахето Peace. Бях си сварила едно чашле quinoa, уж никой не искаше да го опита досега (то като сварено просо, ма уж диетично)... На мама снахенцето влиза в кухнята и възкликва: “Ау, това е идеално за обяд!”, сипа си го в канчето и замина на работа.
Ами мисли детето за мен, иска да си уляза у банскито.  Joy (Я, колко съм си положителна вече! Laughing).
Та свеки яхна метлата  newsm39 да си изгори не-погълнатите калории. (е, сварих друга порцийка, де, вече ще правя двечки).

Я сега да не се туткам ами да отида да им ошетам на младите!  clean Ей-руп, ей-руп!

Проектът „а, бе, как да ги отделим тия малките” е отново начело в петилетния план. Точно под „как се чисти тая къща лесно”. 

Бабет  hahaha newsm36

ОК, мина ми newsm51

# 643
                 Бабет,отново ме разсмя с кафенцето и да ти дръпна ушичките  Mr. Green Я го изхвърли от поста ти това "
Я сега да не се туткам ами да отида да им ошетам на младите!  clean Ей-руп, ей-руп!
Всеки ден споря с една колежка дето освен готвачка,чистачка,гледачка и не знам още какво все съжалява младите,а те не се сещат и за минута да и помогнат.Така,че гледай синеочковците,а младите да се оправят сами с чистенето.Е,ако хапнат от готвенето прави се ,че не виждаш  Laughing , ама не принасяй трапези всеки час и миг.Аз се тревожа за четирите си внуци и хич не ме интересува дъщерите и зетьовете дали са яли или спали. Mr. Green Ако искат да чистят,ако искат да не чистят направила съм им жилища по-големи от моето и ги оставям да си правят каквото искат,а и съм застраховала дъщерите,че свекървите да не им мърморят когато ги домързи. Laughing То не ,че аз не мърморя  ooooh! ама малката щерка един ден ми рече "ти заместваш свекървите успешно в мърморенето" та взех ,че се засрамих  Embarassed Joy Joy Joy
             Шпунц,надявам се,че бързо ще открият с изследванията причината за твоите притеснения и ....скоро ще те видим такава каквато те познаваме - усмихната,дейна и.......нашата си приятелка. Hug
              Римарче, и аз като Шпунц все те мисля и даже ми се щеше да те видя поне за 5 мин та да се поразсееш малко,ама не посмях да те поканя.Стискам палци и дано всичко влезе в норма.
             Танче,честито ти нови придобивки и със здраве да си ги носиш!
              Мисията,гответе се за среща с Мравчето и пийнете по една биричка и за нас!
              Жабче,още ли имаш гости,че скоро не си ни показвала снимчици?

# 644
Бабет , разсмя ме от сърце.  Hug
Дидка , тука са Ани и Краско. Peace
Поне до септември ще са , че нали сме предучилищна ,
 пораснахме и ние. Laughing Чакаме да захлади и малко да се разшетаме по
разходки. Crazy
Танче , честити покупки. Със здраве да си ги носиш и по-хубави да си купиш. Hug
Римар , как сте?
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт