КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 342
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и благодаря за милото и сърдечно посрещане  bouquet.
Мен обаче хич ме няма по вицовете, а искам да ви поздравя с една много сладка песничка:
http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE&feature=player_embedded

Редактирам:) Открих този виц във Фейсбук:

Блондинка отвлича дете и пише писмо:"Детето ви е отвлечено,ако искате да си го получите,дайте откуп в размер на 25000$.Подпис:Блондинката".Сла​га писмото в плик,дава го на детето да го занесе на родителите си.На другия ден се звъни на вратата,блондинката отваря,там стои детето с плик в ръце.Тя разкъсва плика,отвътре изпадат пачки с долари и листче,на което пише:"Не очаквах от друга блондинка подобна подлост!"

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 21:41 от vessit

# 646
Ехооо, здравейте и от мен.
Сякаш от снощи по това време когато седях с ГРУПАТА ОТ КГБ-то на хлад под стрехата, до сега е минало месеци или пък  са ме подменили с някоя мърмореща застаряла, злобна и проклета лелка Cry
Прибирам се преди малко в къщи, дрехите, които изпрах онзи ден преди да тръгна си висят на простора, цветята клюмнали два дни неполивани, котката мяучи гладна и ми се размотава из краката, тоалетната и непочистена, та цялата къща смърди на котка, леглото в хола  не оправено-сто неща, които са в състояние да ме извадят извън релси.
А милият ми Половинчо Wink ( впечатлихте ме с тази дума:))  още вчера ме предупреди, че тази вечер може да позъкаснее( а го чакам, че ще излизаме) и да си почивам като се прибера.
За кой ли път се убеждавам, че това мъжете не са като хората Simple Smile Wink, и ми коства много усилия да не избухна още с влизането му и  заформим  малка ,,троянска война''. А отгоре на всичко е и адски чувствителен и не търпи критика под каквато и да е форма, по което и да е  време.
Оплаках ви се, сега да запрятам ръкави  Simple Smile( ха-ха, как звучи само, но така е думата) и без да мрънкам да я почвам.
А после трябва да съм и радостна и щастлива, че Милото ми, най-после ме е ощастливило с прибирането си от ,,тежката'' работа.
Момичета сега пак ще препрочета ,,по диагонал'' писаното от снощи до сега и ще я захващам Simple Smile.

Шпунц, мисля те от вчера, знам колко объркана и уплашена бях аз преди години. Сега, 10-тина години по-късно започнах да слагам доста често себе си на първо място( здравословна доза егоизъм никак не би ни навредила, нали?) Трябваше да стана на 50 и кусур години за да разбера, че на този свят за себе си аз съм си най-важна и да се заобичам, а преди всички бяха с предимство, та даже и кучето беше преди  мене си в обгрижването.

Янче, да ти е на късмет първият ти клиент. Сподели, ако не е тайна в каква област са консултациите.

Танита, много дейна жена си по това, което чета. Със здраве да си разхождаш новата блузка и обувки. Пожелания да имаме късмет да те видим и ние това лято с тях.

Здравче, ще се обадя по някое време да разбера тръгнала ли си за Костенец или ще пътуваме утре заедно.

Бабет-ка, трябва ли да казвам, че си много артистична душа и от теб струи на талази хубаво настроение и много усмивки? Да си ни жива и здрава, човек като теб е много необходим за да ни оправя скапаното настроение понякога.

Групата, специални пожелания да не прекалявате тази вечер много-много с пиенето Wink Laughing та да има някои трезвен утре, които да ми отвори портата Simple Smile ( Разбирате, че се шегувам, нали?  bouquet) Надявам се утре да се видим, ако ми не мине котка път ( пу, пу, нашата котка не важи Laughing)

Извинения, ако някой съм пропуснала.
Хубава  и спокойна вечер с хората, които обичате Hug

# 647
  • София
Голяма весебла днес тук. Смяла съм се докато чета в работата. Добре, че съм сама в стая и не ме разконспирираха какво правя.
Всички питате какъв консултант е Янка - кредитен консултант е. Но забравих към Джет кредит, Изи кредит или друго беше.
Джили, не му се ядосвай на мъжа. Това е положението с тях - като ги остави мама ние ги поемаме.
А другото - напълно съм съгласна. Аз също почвам вече да съм си на първо място. На теория съм го решила, да видим и практическото изпълнение.
Бабетка, все се каня да си купя киноа и ада си сваря. Оставам си с каненето. А една съседка отслабна с нея и други подобни храни и зеленчуци. Свалила е около 20-30 кг и сега е подмладена.
Искам и аз, ама няма кой да яде докато съм на диета.
Дидиа, почвам и аз постепенно да се уча да не подреждам стаята на Ани. Прибера, почистя и наглася вечер всичко. Тя се прибере посред нощ и за минути овършее всичко. На другата вечер пак същото. Вече ми писна.
Жабката, дано е вкусен сиропа и да ти повлияе добре. Преди години ми бяха дали за анемия някакъв испански. Беше много вкусен и си пийвах двойна доза. После нямаше във корекомската аптека и ми предписаха таблетки за дъвчене - големи, вкусни.
Танита, честти покупки. Да си ги носиш по екскурзии и концерти. Одобри ли ги младежта?
А сега знам, че и аз имам нещо на щит. жлеза. Ама личната се смее, че сама съм си поставяла диагнози и не иска да ми напише какво да ме изследват. Искам да отида на частна лаборатория, но как без написано от нея? Само че, моето е нещо на обратно - пълнея и от водата.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 17:03 от Aisha

# 648
  • Кубрат/ Пишурка

Айша, благодаря,че си обяснила вместо мен! Щото ние пак си ходихме по люлките, после готвих бели картофки с крилца, преди малко вечеряхме и сега съм на линия.
Всъщност водя се личен консултант към djet kech, т.е. джет-кеш. Взема се кредит до 600 лв. за първи път и се плаща на седмични вноски. Удобен е, ако ти трябват бързи пари,както на мен: спомнете си,че трябваше за ден да събера 1500 лв. за операцията на майка. Та личните консултанти получават процент на всеки клиент и на всяко плащане от негова страна.Не е много,но кой ти ги дава! Всъщност какво е това киноа?
Джили, като чета и ти си в моята партия Joy И моят "Половинчо" е така. Само дето се чудя все още ли ми е Половинчо, ама нейсе.  Не случайно хората са казали: Мъж и на снимка да го видиш, удари му един шамар!
 И ви казвам ЛЕКА НОЩ! Анжелка е в големия леген и утре сме пак  на село..... newsm78 Поне заради нея (дали не се самозалъгвам newsm78). Но като се върнем в неделя - ще пиша!

# 649
Досега се опитвах да изчета темата за да ви опозная, ама накрая започнах през няколко страници, че вие много писателствате. Танита, аз съм до Градска болница, на 1 мин. от началната спирка на двойката. Не разбрах кои други са варненки, но ще се радвам да си правим срещи. Танита, и моята леля/сестрата на втория ми баща/ участва в някакъв хор на пенсионерите, казва се Мария, бивша учителка, наскоро остана вдовица. Може да е при вас.
Някой беше дал линк към една къща за гости в Жеравна. Не разбрах по какъв повод, но миналата есен бях отседнала там за два дни и мога да я опиша с пълни подробности.
Друго за което мога да ви бъда полезна - тиквичките. Аз правя тиквичките на скара, пека също патладжан, пипер, задължително лук на шайби, може и моркови, нарязани по дължина на тънко, гъби. Всичко събирам да се задушава заедно в йенска тенджера. Хапва се със сос по желание, а остатъка - в торбички във фризера.

# 650
Ало Весе какиното, аз вече съм "стара пушка", ти си новобранче, че и младичко много си, бе!
 sport027

Ей сега се връщам и ходих да видя какво съм писала ... спонтанно. ОК, космите ги махам  Sick, разказа за „вещерката за киноата” оставям  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

Дидиа, много, много ни им чистя на Прасчови. Проблема е че сега те си мъкнат "манджите" на тяхна  територия. От другата страна на улицата е огромен парк и там живеят освен катерички и разни други скрити гадинки. Та мен ме е страх да не завъдим разни крокодили от рода на мишки-мравки. Не ги обичам тия гадинки, хич. Ама ще им намерим цаката и на двете двукраки и на другите.  #Cussing out
Планът „вещерката се кокори 'ного” напредна яко днес. Скоро ще се чуе ... до България.

Джили, мерси за „артистичната душа” ... емотикон „мадамка-цоцоланка се фръцка”. Аз съм и балеринка ... от типа „ниска набита, в бюста развита” фръц-фръц, па-де-дьо.   261uu

А и за последно да ви почерпя с един виц, специално редактиран с топли чувства.

Пикник:

Две етървички канибалки, клечат си до огъня и си вечерят с Дюкан-ските гозби.

Едната дъвчи, дъвчи и въздиша: "Оф, Мадленче ма, не мога да я понасям тая свекърва."
Другата: "Ами муцка, бутни я настрани и яж салатата. Аз ще довърша месото. "
 hahaha hahaha hahaha ... (малко черен хумор)

Пак с букет   bouquet
Бабет

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 17:07 от BABETka

# 651
  • София
Янке, разходете се с Анжелка на село. На децата им е интересно там. Ани и до сега умира за село, а никога не е ходила/няма къде/.
Веси, често чета за зеленчуци на скара. Колкото пъти съм пробвала - все не става работата. Не могат да се опекат хубаво, седят ми като сурови. Скарата ни е обикновенна, мръвките на нея се пекат отлично. А и у нас разни нови, модерни яденета не се уважават. Скъпия си обича традиционните яхнии и си ги готви. Лошото при него е, че е свикнал да готви в големи количества. У тях са били 7 деца + 2 възрастни + няколко деца на децата. И сега за 3 уши като наблъска 1 огромна тенджера - после 4 дни си го яде сам. Дъщерята вече е голяма, кога се прибере, кога хапне, кога не... Аз карам предимно на салати и нещо си. Но от известно време пълнея от вода и въздух. Преди 7-8 години слабеех от "хубав" живот без да пазя диети. Тогава сигурно имах болестта на Шпунц, но като нямаше време за доктор си мина само.
Или не е минало, а е станало обратното  newsm78
Янке, Пламен също има такъв седмичен кредит. Даже са го карали да става консултант, но той отказал. Майтапих го, че племето като изтегли по 1 заем и забрави връщането Джет ще вземе да фалира.  Joy
Бабетка, защо триеш? да не би снахичките да те шпионират тук?
И мене също ме е страх от завъждането на домашни любимци. А в блока не е като да няма хлебарки. Ани също разнася манджи и мръсни съдове в стаята си.
Иначе си имам куче и любима тарантула - Тули. Скоро си смени кожата.

# 652
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер!Нали обещах да се появя вям по често,та да се разпиша.
Приготвила съм се за лягане,че с тази първа смяна,не мога да си почина.Уж съм свикнала,а взе да ми тежи.Сега дремя и мисля newsm78,какво имах да пиша? newsm78.Много съм добре. Blush
Добре дошли на Бабет и Веси!Дано Ви хареса тук. Heart Eyes
Джили,радвам се,че си харесала тайната мисия.Значи си харесала цялото КГБ.Тях не ги мисля,защото знам,че добре се забавляват,за което много им се радвам. Heart Eyes
Танита,честити покупки.На хубави места да си ги носиш.
Янче, Praynigдано ти върви на клиенти. Praynig
Жабче,ще си мечтаем за такова здравеОпазане само.
Шпунц,много добри съвети са ти дали,само ти да ги спазваш.Ще се оправиш,че от това не се мре-само се мъчи. Praynig
Айша,мометата ни са си много прибрани.Особенно стаите им. #CrazyВ нашата детска,все едно бомби падат. #Crazy
Римар, Hug Hug Hugизпращам всичко положително,което имам.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetНа всички

Лека нощ!

# 653
Дидия, Жабка, Джили, Айша, Фурийче, благодаря за пожеланията за покупките ми! Да ви се връща- и вие скоро да пишете, че сте си купили, дори по-големи! Laughing

Айша, Дилянка се прибра преди малко и много, много хареса потникоблузата, а за обувките каза че са хубави, но малко затворени! Макар че имат "дупки" тук-там! А бе, на вкус и цвет, товарищи нет! tooth

Янушка, не знаех, че си толкова веща в кредитирането! Успех, миличка, щом носи доходи, добре е! Heart Eyes
Присъединявам се към "мъж и на снимка........", шибнете му един шамар и от мен! bash
Аз ти писах, че много често взе да ходиш на това село, но щом така си решила! newsm78

Джили, и аз искам да се видим, "ама друг път", много далече от Варна я направиха тази среща! Laughing

Ох, аз се мъча една седмица с едни "постнотии", ама днес ядох една шкембе чорба, /писах ви в заведението на обяд/, а като се прибрах изядох пилешката пържола дето я донесоха на мама ми, че тя не яде месо защото няма зъби, даже от супите изхвърлям топчетата, парченцата месо......
Сега чак ми е съвестно, но изядох ги какво да правя, не издържах! smile3538
В сряда, след концерта ни ядох риба пане! Пфу, не ставам за диети!
От пусти апетит съм на това дередже! newsm78

На една моя приятелка джипито и казал заради кръвното, холестерола, килограмите, гастро......и други разни болежки, през лятото да спре месото, да яде само "мляко - ама мляко, сирене - ама сирене, кашкавал - ама кашкавал" и много пресни, сурови зеленчуци!
Та ние, приятелките й, солидарни с нея, си накупихме кое-от кое по качествено сирене, кашкавал, мляко....... и "уж диетуваме"! Аз малко се поизложих, но трябва да се хващам в ръце! Joy
Ще ви информирам дали има полза или е вятър работа!  hahaha

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 654
  • София
Танита, дано сиренето и кашкавала да са наистина качествени. За съжаление цената не определя качеството, но у нас е така. Хапвайте каквото ви се яде.
А обувките като са малко затворени - тъкмо ще си ги носиши в ранната есен. Сега топло, но след 2-3 седмици ще се обърне времето и сутрин и вечер ще е студено. Поне в София след 15 август е така.
16, 17, 18 юли са т.н. Горещници - не се пере, не се пали огън и по дните се гадае за зимата.
Фурия, тази вечер си мислех за тебе. Чух в новините, че започвали концерти в Каварна и си помислих, че ще ги слушате. Ели сигурно е там с компания.

# 655
Айша, имам проверено решение на проблема тенджери. Аз преди да зарежа "яхнийките", знаете вече всички колко "обичам" да готвя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, бях почнала в една голяяяма тенджера да забърквам, с неосъзнатото желание тогава ... да разредя максимално тая дейност.
(Прасетата в един момент стояха ей, така пред вечната, една и съща манджа  Sick а аз ги гледах лошо  nono. И минахме на салати и спагети, амаха-я!.
Та решението: скрий големите тенджери и извади 1-2 малки. Той като обича да готви, да си го прави ... по-честичко, ама по-мъничко.

За щитовидната жлеза, сигурно знаете че се пълнее когато тя произвежда по-малко или почти хич хормони (като при Хашимотото). Организма е на забавени обороти. Мисля че на това са казбали "сънната болест" едно време. Слабее се когато произвежда повече (като при Базедовата "гушата"). Тогава жените са като фурийки. Е, някои сме и двете едновременно по рождение, hahaha надебелели фурийки.

Киноа-та е много приятна, много малки семенца са (чиста трева без вкус, според Чочовците  Grinning). Аз и слагам неща като на салата и малко сиренце, мммм. Предпочитам червената прeд бялата. Май има и черна?

Hug на всички ви. Изпитвам едно много приятно чувство ... като среща с приятелки от детството. Мерси!

Бабет се покрива за weekend-a .......
 afwitch

# 656
  • София
Бабетка, приятен уикенд.
Тук има само бяла киноа. Ще си купя тия дни и ще пиша дали ми харесва.

# 657
  • София
Само да ви кажа, че още дишам.

молете се заедно с мен, да прескочим това препятствие.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 13:08 от rimar

# 658
Rimar,  много тъжно. Cry
Стискам палци Praynig.
Не те познавам лично, но приеми виртуалната ми прегръдка и подкрепа Hug

# 659
  • София
Римар, дано се стабилизират нещата.
В Токуда питахте ли? Бивша колежка от старата работа беше там с подобни оплаквания преди 2 год. Били много внимателни, но взимали скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт