КГБ = Клуб на Готините Баби - 111.

• 35 339
  • 757
  •   1
Отговори
# 660

Здравейте приятелки! Hug

Римар, имаш и моята виртуална подкрепа!  Heart Eyes   Hug
Стискам палци и от цялото си сърце ти пожелавам да се оправи съпруга ти!  thumbsup

При нас от сега е голяма горещина, едва се диша! Laughing
Не се оплаквам, че аз си го обичам лятото, само споделям! Joy
Днес ще си стоя в къщи, че очакваме Бори да се прибере от лагера в Карлово, понеже са с автобус, нямат точен час на пристигане.
Ще сготвя един св.кебап, нали е месарин, зодия Лъв, и ще напълня тиквички Стефаново производство, постни, уж за мен! tooth
То ще се чуе, ще рапортувам! hahaha

Изаура пере на мама ми пране, че "имахме изпълнение"! Тъкмо да бях се включила в "тайната мисия", леле-мале!!! Тук щеше да е "л..няна мисия"!!!
Явно и е било горещо през нощта, пипала памперса, раздърпала го.......та станало "елате ни вижте"!
Спи на отворен прозорец, с мрежа, амаааа.................
Такива ми ти работи при мен!
Извинявайте, че ви се оплаках рано-рано!

Желая ви приятен, прохладен и пълен с положителни емоции ден! thumbsup
Ако има седянка- тук съм! Laughing

Чух се с "тайната мисия", добре са, правят си палачинки в момента, кикотят се, весело и прохладно им е! Hug
Алоооооо, "мисионерките", целувки от нас за вас! Радвате ни, да знаете!

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 10:29 от Tani-ta

# 661
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Римар , Айша е права за Токуда. Peace
Имаш моята подкрепа.  Hug
Скорошно възстановяване на мъжът ти. Praynig Hug
Бабет , приятна събота и неделя. Hug
Фурийка , аз затова съм се заела тук с болежките ,
белким ги оправя.  Laughing И дедко му оправят кръвното и
е на без месо от месец . Mr. Green Свалил е 5 килца и
докторката много му се кефи. По тел. го търси ако пропусне часа ,
нов записва , бе 'Аресала си го е. Mr. Green За възраста и килцата
му е добре кръвното , ма не тя каза че трябва да е 120/80 . Е , дано
му го напасне.  Mr. Green
Ето и малко снимки на който му се гледа:
http://milkakrasteva.snimka.bg/other/vecherna-razhodka.607016

Хубав и усмихнат съботен ден! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 662
Привет, девойките!
Не съм ви забравила - прочитам ви от време на време, радвам ви се отстрани  Simple Smile
То тайни мисии, нови попълнения....
Добре дошли на новозаписалите се тук  Hug
Весели преживявани и незабравими приключения на "мисионерките"  Hug

Римар, стискам палци и ще се помоля и аз за съпруга ти  Praynig  Praynig  Praynig
Пожелавам да прескочите това препятствие и да се възстановява бързо! /а защо не го приемат в болница?/

Шпунц, пожелавам ти добри резултати на изследванията и бързо оздравяване!

Жабче, "завид, завид" за перфектното здравно обслужване  Peace Днес ще гледам снимки  Laughing

Дидиа, Танита, на вас пожелавам повече сили и по-малко тежки моменти...

Янче, честито ти първи клиент и дано си провлачи краката, както се казва  Simple Smile Как са младите в Чехия?

Фурийче, как е рок феста? Моите тази година ще го пропуснат  Mr. Green

Яжка, Деси, пишете за малките човечета - папкат ли, плачкат ли, как понасят жегите?

Яна, как е твоята снахичка, чакаме новини  Hug

Със сигурност не мога да спомена всички ви, но не се обиждайте, прегръщам всички  Hug Hug Hug

# 663
  • София
    Привет от МИСИЯТА!

Сводка от събитията
                                                             /Тайно копие от шифрограмата/

Дневен ред на ОПЕРАТИВКАТА.
    1.Кратък компютърен курс-докладчик ХАКЕРА
    2.Теория за отглеждането на изчестващия вид мъж/Половончо/-докладчик няма,свободна дискусия.
    3.Разглеждане на нови кандидтури за конкурса МИС МАКСИ ШОУ.Резултат-дисквалификация на двете нови кандидатки,поради непокриване на стандарта.
    4.Огласяване на резултата от конкурса:
           Първо място:Четири грации с общо тегло 0.5 тон/стъпили с по един крак/ и обща обиколка- 6м.
           Второ място:няма /за избягване на дискриминацията/.
    5.Анализ на резултатите от вечерята:
           Унищожени:
                           две Макси погачи
                           Макси салата от домашни зеленчуци
                           Напитки за салатата
                           Гювеч -3/4 от глинения съд,1/4 остана
                           Мезета- от вързано/ справка парламента/
    6.Разни
                           Занимания по интереси
                           Обсъждане на предстоящи менюта
                           Други.

Поздрав от ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА и една сладка внучка.

# 664

#SniperИдва ми да се гръмна, че не съм ТАМ! #Sniper

Ако не се улуча, ще е зле, а ако се улуча- още по-зле! Joy
Обичам го този живот, затова:

Издавам си заповед: ПОМИЛВАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! tooth thumbsup Flowers Four Leaf Clover

Ще взема да си дремна, та да ми се разминат разните мераци! Laughing

Приятна почивка на всички!

# 665
  • София
Прибрах се от задачките - жива съм, не съм слънчасала.
Яжке, сега се замислих за седморката - коя е  сладката внучка?
Ще анализирам това и се надявам да се досетя.
Танита, лятото стават такива неща с пампата. И ние сме го минали, май съм споменавала в предишни теми. От топлото и като лежат им е още по-топло. Това е положението, няма начин.
Доби, разписвай се по-често. Как е младежта?
Жабката, Краси много ще го подмладят с това идеално кръвно.
Отивам да гледам снимки.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 18:54 от Aisha

# 666
  • в малка спретната къщурка
Привет на всички! Heart EyesЛегални,Нелегални,без пропуск.

Танита,добре,че се помилва.Сакън,недей се гърмя без патрони. Joy
Алоуууу,мисията!Май не ви се завръща,а и се роите постоянно.Кефя Ви се и ви се радвам.Нащурейте се,налудейте се,насмейте се и заради нас. Hug Hug Hug
Доби,Айша,Феста кипи с пълна сила.Ели се готви да изхвърча,че се тъпчат все напред да са.
Доби,аз си мислих,че твойте са тук и сте ползвали миналогодишните връзки.
Жабче, Hug Hug Hug
Ставам,че си събрах краставички и ще направя мариновани.Какво ми става,денят все не ми стига и съм затрупана със задачи. newsm78Утре след работа отивам на село,че ще имаме"бански"ден.В понеделник или вторник съм на линия.
Чао. Hug Hug Hug

# 667
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мисията....  Mr. Green
Радвам ви се много от постингите си личи как изкарвате. Hug
Фурийка , на кой ли му стига времето.  Rolling Eyes
На едни и от хайманосване даже не им стига. Mr. Green
Айша , тук са малко хората с кръвно.  Peace
Докторката каза това де , не е моя приумица. Grinning
Явно спокойния живот им оказва влияние , знам ли.
Но е факт , че кръвното върви към нормално.
За сега е към 130-140/90 , важно , че има напредък и доки с мерак работи с него. Peace
Просто си обича работата и всеки резултат на пациентите я радва максимално. Simple Smile

# 668
Rimar,  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и силно  Hug Hug Hug
Минавам набързо да ме видите, че още дишам  bouquet!И да кажа, че ми липсвате, но съм  afwitch!!

# 669
Яжка, много колоритно описание! Ама наистина някои участници са тайни  Rolling Eyes

Фури, Айша  Hug
Моите се разминаха с Каварна тази година, че синът още е в София - предстои му още един изпит, последния /а на есен остава само дипломната работа  Peace/
А Елито - уф, пак беше с гнойна ангина, пак антибиотик, доста странични ефекти от този антибиотик, сега лекуваме тях... Още е в болнични, съжалява че не може да ходи на плаж.... Добре поне, че беше приключила с изпитите, да не ги мисли и тях  Peace

Хихи, аз тази година пак ще се изложа с консервите - когато е тук мъжът ми, нищо не мога да направя  Mr. Green Като съм сама се мобилизирам - купувам, нося в къщи, приготвям....с две думи - спазвам си план-графика. Той като е тук - разваля дисциплината  Mr. Green С други думи и мариновани краставички няма да има тази зима  Joy

# 670
          Привет,дружинка! Най-сетне успях да седна!То не бе тичане ,не бе работа.... ooooh!.
          Първо да се похваля,че пак си имаме зайче.Този път е светло кафявичко с кафеви очета!Много е сладурски зайко и като си дойдат малчуганите ще има да се радват!Току що го донесохме с дедито!
          Доби,важното е ,че дедито си е при теб,а туршиите - може и без тях! Laughing
          Фурийка,ти прелиташ наистина като фурия между работата и краставичките!
          Римарче, Hug Hug Hug имаш и моята подкрепа и аз се моля да прескочите препятствието и да се успокоиш!
          Жабче,много сте хубави , а и на какво приятно място сте!Завиждам за вечерната разходка  Embarassed аз за сега се разхождам от хола до стаята на майка ми! Mr. Green
          Яжке, хайде казвай коя е внучката и кой са членовете на великолепната седморка  newsm78 Половината ги знам,но....другата половина ми се губи!Пък пуснете поне една снимка!

# 671

Мале-мила, колко съм работна! Joy
Ще взема да се заплюя, да не се урочасам!
Чаках малко уж да захладнее и към 15 часа като започнах.........няма спирка!
Сготвих кебапа, след него постни тиквички мусака/за мен/, пуснах прахосмукачка, стирка, заредих Изаура да пере, измих "една мивка чинии", още не са ми донесли съдомиялната и влязох в банята, че вече си бях вир-вода! tooth

Айша, да не пиша друг пост, ти отговарям в този.
Бори се прибра от лагера, доволен е, направил много снимки, ама детска му работа, него никъде го няма, нали е бил фотограф! Mr. Green
Пихме "по едно" със салатка, за негово здраве, похвалиха ме като готвачка на кебап, като се прибирали той пък купил сладолед, на всеки по кутийка, да почерпи за "добре дошъл", и сега пъшкаме не само от горещината! Laughing

Жабче, винаги показваш чудни снимки- хубави хора, на хубави места!  Heart Eyes
Показвай, поне да гледаме! Hug

И аз гадая, коя е внучката, че и на мен мисионерките не казаха като се чухме, ама те много тайни бе! ppp
Мисля си за една не много малка, от северна Б-я, ама знам ли! newsm78 То ще се чуе и види! smile3509

Ще си лягам след малко, че съм наистина изморена!

Л   Е   К   А        Н    О   Щ !

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 23:11 от Tani-ta

# 672
  • София
Танита, дойде ли си лагерника?
Доволен ли е от почивката?
Тук преваля малко и май е по-прохладно.

# 673
Добро утро на всички:)))

Не знам как се качват снимки тук, затова черпя с малко скромно кафенце  morning

Забелязах, че много консервирате newsm78. Аз едно кисело зеле дето слагам само, всичко друго - във фризера. Може би, защото си нямам къща с градинка....

Може ли някой с две - три думи да ме светне за тази Тайна мисия Praynig.
Подозирам, че някой някъде разтоварва и  купонясва, но не успях да изчета всичко.

# 674
  • София
Добро утро.
Веси не си сама. У нас и кисело зеле няма, но Скъпия се е зарекал тази есен да купи бидон и да сложи. До сега правеше при майка си и си взимахме от там понякога.
Аз правя само настъргани домати в бурканчета от детска храна.
Другото си го купуваме от магазините - сурово или замразено.
Тайната мисия е в Костенец. Една от нас Марина имат вила там и ни беше поканила на национална среща. До вилата има и нов хотел, мислехме там да сме.
Но се оказа, че повечето имаме ангажименти или към болни родители, или към деца, или към работата  Mr. Green . Та в понеделник 4 дами отидоха и са във вилата на Марина. За изкарването - четеш докладите. В петък Здравка се присъедини към тях. Може би има и други мисионерки, но не знам кои. Те ще си кажат като се върнат. Надявам се да има и компромати в албумче.

Общи условия

Активация на акаунт