опити за бебе

• 29 776
  • 188
  •   1
Отговори
# 60
Аз си го пожелавам това от две години, но явно не уцелвам правилния рожден ден Joy

# 61
Здравейте, казвам се Мирела и това ми епървият пост тук Simple Smile.Аз съм на 25 години и с приятелят ми се опитваме да си имаме бебче. Този ние  третият месец, след около 10 дни ще разбера и резултатът.
Заедно сме от 10 години и въпреки, че не съм отчаяна, очаквах нещата да се получат доста по бързо, но явно това се случва само при някой хора. Прочетах доста литература по въпроса, сега остава само да ми се случи най-хубавото Grinning.Ще се радвам да споделя тези мигове с Вас

# 62
Здравей,да не те отчайвам,но едва ли ще се получи от първия път,когато решиш, че искаш да стане Simple Smile Все пак успех и ще чакаме добри новини,а съвети ако ти трябват винаги можеш да получиш.

# 63
Здравейте, казвам се Мирела и това ми епървият пост тук Simple Smile.Аз съм на 25 години и с приятелят ми се опитваме да си имаме бебче. Този ние  третият месец, след около 10 дни ще разбера и резултатът.
Заедно сме от 10 години и въпреки, че не съм отчаяна, очаквах нещата да се получат доста по бързо, но явно това се случва само при някой хора. Прочетах доста литература по въпроса, сега остава само да ми се случи най-хубавото Grinning.Ще се радвам да споделя тези мигове с Вас

3 месеца са много малко време! не се притеснявай! Hug
на нас това ще ни е 7 месец с опитиTe  .....  в началото си мислех че веднага ще стане. ... но уви !!!
Желая ти късмет и скоро да се похвалиш с две чертички Hug

ааа да споделя   Joy  днеска цял ден ям  ,вечерта ми стана гадно от цигарите  .вчера и днес имам секундни болки  в коремната област от дясно  .Имам болки   при полов акт,нямам желание за секс, изобщо. Sick на какво може да се дължи  ?

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 12:58 от Boten Mary

# 64
ааа да споделя   Joy  днеска цял ден ям  ,вечерта ми стана гадно от цигарите  .вчера и днес имам секундни болки  в коремната област от дясно  .Имам болки   при полов акт,нямам желание за секс, изобщо. Sick на какво може да се дължи  ?

На мен от цигарите ми става гадно от около 3-тия месец бебеправене. Вече са минали доста повече и отново започнах да ги понасям малко (не пуша). Секундни болки имах тия дни и аз, а съм пред овулация. Болки при полов акт имам, когато имам киста. Така че, при мен тези симптоми се дължат на различни неща. Ти се надяваш да са на бременност, ама не се знае. Изчакай и ще разбереш. Ако пък си много нетърпелива, вземи си направи един тест Престо или друг за ранна диагностика.

# 65
Здравейте, казвам се Мирела и това ми епървият пост тук Simple Smile.Аз съм на 25 години и с приятелят ми се опитваме да си имаме бебче. Този ние  третият месец, след около 10 дни ще разбера и резултатът.

3 месеца са много малко време! не се притеснявай! Hug
на нас това ще ни е 7 месец с опитиTe  .....  в началото си мислех че веднага ще стане. ... но уви !!!
Желая ти късмет и скоро да се похвалиш с две чертички Hug
Сигурно е така, вярвам, че е така.Имам търпение ще чакам Laughing
Мои приятели с 10-на години по-големи и с деца вече, ми казват, че е нормално нещата да стват трудно.Причината, която изтъкват е факта, че много време сме се пазили! newsm78Не намирам голяма логика в тези думи, но уви вчера вече третио човек ми го казва

сигурно няма да съм  гледам да не се  надявам много  Hug че да не ми се изпарят надеждите набързо  
 иначе на 6 -ти имах рожден ден   Joyдокато си духах свещичките си пожелах, сещате се какво Wink Hug
Продължавай да си го пожелаваш, ще стане.Трябва да вярваме в това Grinning

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 12:59 от Boten Mary

# 66
  • гр. София
Надявам се да е станало при вас. При мен такава болка се беше появила, когато имах раничка.
По-добре отиди на лекар за болката.

# 67
Надявам се да е станало при вас. При мен такава болка се беше появила, когато имах раничка.
По-добре отиди на лекар за болката.
а стига не ме плаши   направена ми е цитонамазка   всичко е наред  още на първия преглед при гинеколожката ми  !аз си го обяснявам че човек като няма желание  , не му е кеф и от там да идва болката   Hug

днеска сме 13 трябва да ми дойде на 16  та имам един тест тука ако го направя  ,дали ще отчете вярно   или да си чакам датата   Joy

сигурно няма да съм  гледам да не се  надявам много  Hug че да не ми се изпарят надеждите набързо  
 иначе на 6 -ти имах рожден ден   Joyдокато си духах свещичките си пожелах, сещате се какво Wink Hug
Продължавай да си го пожелаваш, ще стане.Трябва да вярваме в това Grinning
да така е трябва да има вяра  .не бива да се отчайваме и при нас ще дойде  рано или късно   Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 13:00 от Boten Mary

# 68
Дидка, виждам че доста си се вманячила в темата бебеправене  Hug и аз бях така.
Забременях на 6 месец , през всичките 5 имах какви ли не симптоми. Всеки месец се надявах, че съм бременна. На 6 ят месец отидох при специалист, направихме спермограма и си пуснах част от хормоните. Другата част, трябваше да си пусна след като ми дойде цикъла...но той не дойде  Simple Smile
В този месец нямах абсолютно никакви симптоми...след като видях положителният тест се сетих, че сутрин се будех наспала се в 6 часа и в залата за фитнес всички ми меришеха на пот.
Знам, че желанието е огромно ....просто не се навивай....така само ще ти е още по гадно ако ти дойде. Желая ти скорошно положително тестче.
Мирела и аз не намирам логика в думите за пазенето...но знаели човек.. newsm10

# 69
Дидка, виждам че доста си се вманячила в темата бебеправене  Hug и аз бях така.
Забременях на 6 месец , през всичките 5 имах какви ли не симптоми. Всеки месец се надявах, че съм бременна. На 6 ят месец отидох при специалист, направихме спермограма и си пуснах част от хормоните. Другата част, трябваше да си пусна след като ми дойде цикъла...но той не дойде  Simple Smile
В този месец нямах абсолютно никакви симптоми...след като видях положителният тест се сетих, че сутрин се будех наспала се в 6 часа и в залата за фитнес всички ми меришеха на пот.
Знам, че желанието е огромно ....просто не се навивай....така само ще ти е още по гадно ако ти дойде. Желая ти скорошно положително тестче.
Мирела и аз не намирам логика в думите за пазенето...но знаели човек.. newsm10
Дидка, ако искаш си направи тест, ще отчете вярно. Вече няколко пъти съм си правила.Леле 7-ия месец и виждам, че си все така певъзбудена, аз се надявам, че скоро тези постоянни мисли ще отминат и ще чакаме просто някой ден да ни се случи хубавото. Този месец съм си обещала, че няма да си правя тестове предварително, ще чакам да ми дойде М, като всеки друг месец, ако дойде добре, ако не дойде Crazyако не дойде още по -добре.

# 70
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте,на авторката искам да кажа,че когато ти е писано тогава ще забременееш имам в предвид колкото си искаш се вманиачавай стой с вдигнати крака,след с...с не се мий,прави си тестове за овулация,въобще каквото ти скимне,а ако не и да не ги правиш,ако трябва да забременееш сега,то просто ще стане.Значи аз забременяхот 1 месец и искам да ти кажа,че всички ми казваха колкото повече се вманиачаваш и си правиш всички тея глупости толкова повече няма да станеи аз в един момент наистина бях откачила.Правех тестове, краката след акт ги вдигах на горе,даже с приятелят(който вече мие мъж) ми правехме с..с всеки ден.И много ми се караха,че така се вманиачавам,ама ето накрая от раз хоп и забременях.А и по едно време спрях да се занимавам с тестовете и ни остана редовният с..с.Принципно както са ти казали до 1 година не е притеснително,тъйче ''обичайте се редовно'' и няма как да не стане.И  си се ядосвай,трепери си това са нормални неща,които няма как да не ги правиш,като цял месец го правиш това бебе и то не идва,защото едва ли има някоя която не се е нервирала и не еи е било гадно,като не е зачевала.Успех и искренно ти пожелавам скоро да видиш  EFP  Hug

# 71
katito0  и аз в началото не го мислех  , ама след 2-3 месеца опити като не стане  няма как да не го мислиш  . не мога да се пусна по течението  и да чакам чудо . вече е на психическа основа  . още не ми е дошло  , вчера правих тест отрицателен   newsm78  сигурно е показал грешно нали ?   кажете ако и днес не ми дойде   да повторя ли теста  какво да правя   Hug

# 72
кажете ако и днес не ми дойде   да повторя ли теста  какво да правя   Hug

Изчакай до утре поне.

# 73
Здравейте и аз съм нова по форумите, досега само съм чела. Сега тепърва започвам да се включвам тук-таме, за да разнообразявам малко ежедневието - отпускарско.
Ние с моят съпруг правим опити от година и половина, от 1 година по-сериозно. Бях се вманиачила много отначало и аз като didka89 на 5 или 6 месец се бях побъркала. От тогава мина цяла година. Минахме през доста неща, сега вече се надявам много да сме на финалната права, защото съм на стимулиране на овулация с Клостилбегит. Виждам тук из темите много други мами са минали през това.
В началото съвсем не очаквах че ще ни е толкова трудно да зачена, особено след като повечето ми приятелки, забременяха родиха и забравиха. Сега съм значително по-спокойна и тайничко се надявам да е следващия месец пък когато стане.
Искам да кажа на didka89 че всеки път когато си правех тест за бременност в деня когато трябваше да ми дойде, буквално след няколко часа ми идваше с пълна сила. Безброй пъти съм усещала какви ли не симптоми - явно винаги фалшиви. Искрено се надявам да сте успели този месец и да ни зарадваш с хубава новина, но и да не е сега, няма къде да иде. Но след като си решила през есента да отидеш в клиника за пълни изследвания - чудесно. Успех от мен! Стискайте ми и на мен палци за този месец.  Heart Eyes Hug

# 74
Здравейте момичета,

Палчета за нождаещете се  Praynig Ние още не сме почнали с опитите и чакам и броя всеки ден от сега.Правих си някои изследвния на хормони ,не са в добри граници .Ще трябва да се справя и с това после  Peace

Общи условия

Активация на акаунт